Ogród to moje czwarte dziecko...
Re: Ogród to moje czwarte dziecko...
Hej! Fajnie było Cię wczoraj poznać!
Czytałam u Kasi - oczywiście damy się zaprosić...
Na razie udanego urlopu życzę.
Czytałam u Kasi - oczywiście damy się zaprosić...
Na razie udanego urlopu życzę.
- OLUNIA
- 500p
- Od: 11 sty 2012, o 12:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dziękuję bardzo Asiu,mam nadzieję ,że odpocznę troszkę,a już napewna naładuję bateryjki
Miło mi ,że zechcesz mnie odwiedzić
Iwonka miło mi bardzo ,że tak Cię zafascynował mój ogród.Byłam u Ciebie masz mnustwo ciekawych kwiatów i na pewno doczekasz się takiego widoku jaki jest u mnie
Miło mi ,że zechcesz mnie odwiedzić
Iwonka miło mi bardzo ,że tak Cię zafascynował mój ogród.Byłam u Ciebie masz mnustwo ciekawych kwiatów i na pewno doczekasz się takiego widoku jaki jest u mnie
Pozdrawiam serdecznie Ola
ogród to moje czwarte dziecko...
ogród to moje czwarte dziecko...wizytówka
_oleander_
no to jak wrócisz z urlopiku to na pewno Cię odwiedzimy
no i fajnego urlopiku życzę....duzo
no to jak wrócisz z urlopiku to na pewno Cię odwiedzimy
no i fajnego urlopiku życzę....duzo
- OLUNIA
- 500p
Witajcie w ten okropnie wietrzny dzień...Pogoda nas nie rozpieszcza tej wiosny ,a raczej już lata
U mnie robinia już liście gubi,nie wiem czy choruje czy ta pogoda ma na to wpływ.
Postanowiłam zrobić u siebie nową rabatę ,będzie to rabata różana...tyle się naoglądałam u Was róż ,że muszę je mieć u siebie,a nie mam żadnej.
Za dwa dni uciekam z tego zimnego kraju,ale po powrocie zaczynam działać.
Póki co zaopiekujcie się moim ogródkiem pod moją nieobecnoćś
U mnie robinia już liście gubi,nie wiem czy choruje czy ta pogoda ma na to wpływ.
Postanowiłam zrobić u siebie nową rabatę ,będzie to rabata różana...tyle się naoglądałam u Was róż ,że muszę je mieć u siebie,a nie mam żadnej.
Za dwa dni uciekam z tego zimnego kraju,ale po powrocie zaczynam działać.
Póki co zaopiekujcie się moim ogródkiem pod moją nieobecnoćś
- edi13
- 1000p
- Od: 14 maja 2007, o 13:21
Olu ja też się zaraziłam szukam miejsca na rabatę różaną pierwszą róże już mam . Urlopik super ja muszę poczekać do września i wtedy się powygrzewam
Miłego wygrzewania
Miłego wygrzewania
- OLUNIA
- 500p
No widzisz Edytko to forum jest bardzo zaraźliwe
We wrześniu ja też zawsze wyjeżdżam ,ale tylko z mężem ....odpocząć od dzieci
We wrześniu ja też zawsze wyjeżdżam ,ale tylko z mężem ....odpocząć od dzieci
Olu, uciekaj na słoneczko, bo tutaj nie da się wytrzymać Jeden dzień słoneczny na 10 deszczowych i wietrznych to jakiś żart Nie da się nic w ogródku zrobić, nawet posiedzieć. Nałap słońca i przywieź do nas A co do rabatki różanej... zazdroszczę Też oglądam masę pięknych róż na forum i można się zarazić... Ale u mnie problem jest rozwiązany - nie mam miejsca Mogę sobie na papierze taką rabatkę narysować
- majowa
- 1000p
- Od: 20 kwie 2010, o 11:38
Czy można....? Muszę zostawić swój ślad, aby tak piękny ogród mi nie zginął.
- edi13
- 1000p
Olu ja we wrześniu też bez dzieci w końcu są na tyle duże , że mogę je zostawić .
Pochwal się jakie róże zamawiasz , ja już też mam ofertę z rosarium ale wypisałam odmiany nie znając cen a później okazało się , że najdroższe. Nie przypuszczałam ,że są niektóre tak drogie no cóż ale są piękne
Pochwal się jakie róże zamawiasz , ja już też mam ofertę z rosarium ale wypisałam odmiany nie znając cen a później okazało się , że najdroższe. Nie przypuszczałam ,że są niektóre tak drogie no cóż ale są piękne
- OLUNIA
- 500p
Bożka to już coś,zawsze możesz projekt sprzedać
Iwonko miło mi ,że zajżałaś do mnie Wpadaj kiedy chcesz
Edytko to masz identycznie jak ja prawie wszystkie 36zł ,no cóż zrobić ,że podoba nam się zawsze to drogie...jak wchodzę do sklepu z butami to zawsze wybiorę jedne z droższych , róże to :
-Elmshorn
-Rosarium Uetersen
-Ascot
-Pastella
-My Girl
-Maritim
-New Dawn
-Super Dorothy
-Queen of sweden
-Falstaff
-Eglantyne
-Sebastian Kneipp
-Senteur Royale
-Heidi Klum
-Ballade
-Garden of roses
-Pomponella
-Deep impression
-Mary Rose
-Clarie Austin
-Abraham Darby
-Jubilee Celebration
Póki co te podobają mi się najbardziej ,ale poproszę jeszcze Ewunię-gloriadei o radę jak będę zamawiać.Jak zauważysz to wszystkie w tonacji biel,jasny róż i ciemny róż.Będę miała jedną dużą rabatę i chcę ją utrzymać w jednej tonacji.Jedynie Haidi Klum będzie wyjątkiem i raczej umieszczę ją w donicy,bo bardzo mi się podoba u Kasi -Robaczka i chcę ją mieć
Iwonko miło mi ,że zajżałaś do mnie Wpadaj kiedy chcesz
Edytko to masz identycznie jak ja prawie wszystkie 36zł ,no cóż zrobić ,że podoba nam się zawsze to drogie...jak wchodzę do sklepu z butami to zawsze wybiorę jedne z droższych , róże to :
-Elmshorn
-Rosarium Uetersen
-Ascot
-Pastella
-My Girl
-Maritim
-New Dawn
-Super Dorothy
-Queen of sweden
-Falstaff
-Eglantyne
-Sebastian Kneipp
-Senteur Royale
-Heidi Klum
-Ballade
-Garden of roses
-Pomponella
-Deep impression
-Mary Rose
-Clarie Austin
-Abraham Darby
-Jubilee Celebration
Póki co te podobają mi się najbardziej ,ale poproszę jeszcze Ewunię-gloriadei o radę jak będę zamawiać.Jak zauważysz to wszystkie w tonacji biel,jasny róż i ciemny róż.Będę miała jedną dużą rabatę i chcę ją utrzymać w jednej tonacji.Jedynie Haidi Klum będzie wyjątkiem i raczej umieszczę ją w donicy,bo bardzo mi się podoba u Kasi -Robaczka i chcę ją mieć
- lulka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
O rany , ale lista..ciekawe na co się zdecydujesz. A wybór będzie ciężki, no, chyba, że wszystkie zamówisz
Do mnie jutro dojedzie Herkules i Alexandra - Princesse de Luxembourg. Uwielbiam takie pełne kwiaty.
A ja czasem lubię wyjechać sama, bez dzieci bez M, tylko z jakąś koleżanką. Z mężem jesteśmy prawie 24h, bo razem pracujemy, więc czasem trzeba odsapnąć od siebie, poza tym on nie lata, bo ma fobię . Uwielbiamy się nawzajem, ale co za dużo, to nie zdrowo
Do mnie jutro dojedzie Herkules i Alexandra - Princesse de Luxembourg. Uwielbiam takie pełne kwiaty.
A ja czasem lubię wyjechać sama, bez dzieci bez M, tylko z jakąś koleżanką. Z mężem jesteśmy prawie 24h, bo razem pracujemy, więc czasem trzeba odsapnąć od siebie, poza tym on nie lata, bo ma fobię . Uwielbiamy się nawzajem, ale co za dużo, to nie zdrowo
- edi13
- 1000p
Ja póki co miałam wypisane Boule de Neige,Victor Verdier, Comte de Chambord, Tea Clipper ,Nostalgie
,Abraham Darby, Chippendale ale twoja lista
,Abraham Darby, Chippendale ale twoja lista
- OLUNIA
- 500p
Madzia wybór ciężki,chyba kupię wszystkie to i tak znikoma część jaka mi się podoba
A sama też bardzo lubię wyjechać .Na przełomie kwietnia i maja wyjeżdżam zawsze z siostrą do jakiegoś spa na trzy cztery dni.Mamy bardzo fajną bazę w Ustce
-- 26 cze 2012, o 13:54 --
Edytka to nic nam się nie pokrywa i dobrze ,przynajmniej będziemy mogły podziwiać po sąsiedzku inne gatunki ,a nóż nasze kolekcje się powiększą
A sama też bardzo lubię wyjechać .Na przełomie kwietnia i maja wyjeżdżam zawsze z siostrą do jakiegoś spa na trzy cztery dni.Mamy bardzo fajną bazę w Ustce
-- 26 cze 2012, o 13:54 --
Edytka to nic nam się nie pokrywa i dobrze ,przynajmniej będziemy mogły podziwiać po sąsiedzku inne gatunki ,a nóż nasze kolekcje się powiększą