Moja mała "dżungla" - part III
- bananowy_kot
- 200p
- Od: 22 kwie 2012, o 20:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Moja mała "dżungla" - part III
Ale masz szczęście, że tak tanio udało Ci się dostać tak dużego kwiata
Mój wątek - Zapraszam: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=57077" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam, Ola
Pozdrawiam, Ola
- kociara
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 mar 2011, o 21:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zamiokulkas wspaniały. Też kieyś mi się trafił. Rozrósł mi się nadzwyczajnie i powędrował do domu gdzie więcej miejsca mają dla niego.
Listeczków skrętnikowych i fiołkowych zatrzęsienie - starczy Ci czasu na pielęgnację. Przecież dla nas też musisz pisać.
Listeczków skrętnikowych i fiołkowych zatrzęsienie - starczy Ci czasu na pielęgnację. Przecież dla nas też musisz pisać.
Rośliny Krystyny
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=70028 Rośliny Krystyny cz.3
Zapraszam - Krystyna
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=70028 Rośliny Krystyny cz.3
Zapraszam - Krystyna
Piękne nowe nabytki;).
- doromichu
- Od: 12 mar 2011, o 18:41
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piekne nowe nabytki i pomysl z poleczka a co do gloksyni to zernij prosze do mojego watku
- mniodkowa
- Od: 14 maja 2009, o 15:03
- Kontakt:
hej hej
Troszkę się wyweekendowałam, wracam a tu
Ależ mnie Aniu zaskoczyłaś! Strzeliłam takiego karpia jak przeczytałam, że mój M powiedział, że "Ty to nawet przy oświadczynach taka zburaczała nie byłaś jak przy tej nominacji"
Normalnie aż nie wiem co powiedzieć - strasznie mi MIŁO i no .... chyba muszę stanąć na wysokości zadania co nie? DZIĘKUJĘ
Mam z tej okazji piwonie z ogródka mojej teściowej:
ja uwielbiam piwonie
Dziękuję też wszystkim za pochwały nowego zamiego
nie jest za duża, o 1cm większa niż ta w której kupiłam, a tamta była... jajowata; mam już jednego zamiego i wiem jak się z nimi obchodzić więc myślę, że podołam
witaj u mnie; bo widzisz, to dlatego, że pojechałam po pudełka a nie po kwiatka hahaha
kupić i wysłać?
za to Ty na targu zawsze coś wyhaczysz, że szczena opada a ja chodzę tam jak ta krowa po łące ...
co Ty gadasz? to coś jak u mnie haha
no toż ja się cieszę, że same do mnie przychodzą liczę, że w związku z tym będą chciały rosnąć, bo jak nie....
no właśnie dziewczynki, sukces musi być! a potem Wam podrzucę co trzeba
no zobacz - Tobie za to z fiołkami wychodzi a mi nie...
ot trafna uwaga no jakoś będę musiała się zorganizować... najwyżej mniej czasu poświęcę albo na pracę albo dla M...
byłam, widziałam - to jakaś odmiana? normalnie omal z fiołkiem nie pomyliłam super!
przeczytałam dopiero dzisiaj, ale ona dziś już jakby wracająca do życia...
byłam! prawie się utopiłam we własnym ślinotoku
Buziaczki dla wszystkich cudownych gości
Ależ mnie Aniu zaskoczyłaś! Strzeliłam takiego karpia jak przeczytałam, że mój M powiedział, że "Ty to nawet przy oświadczynach taka zburaczała nie byłaś jak przy tej nominacji"
Normalnie aż nie wiem co powiedzieć - strasznie mi MIŁO i no .... chyba muszę stanąć na wysokości zadania co nie? DZIĘKUJĘ
Mam z tej okazji piwonie z ogródka mojej teściowej:
ja uwielbiam piwonie
Dziękuję też wszystkim za pochwały nowego zamiego
Chrapka pisze:A czy ta doniczka Zamioculcasa nie jest zbyt duża? One podoobno lubią ciasnotę i przesadza się je dopiero gdy doniczkę "rozsadza"...
nie jest za duża, o 1cm większa niż ta w której kupiłam, a tamta była... jajowata; mam już jednego zamiego i wiem jak się z nimi obchodzić więc myślę, że podołam
bananowy_kot pisze:Ale masz szczęście, że tak tanio udało Ci się dostać tak dużego kwiata
witaj u mnie; bo widzisz, to dlatego, że pojechałam po pudełka a nie po kwiatka hahaha
rapunzel pisze:ja też chcę takiego zamiokulkasa za 3,99 zł.
kupić i wysłać?
rapunzel pisze:ja jakoś nie mam szczęścia do promocji
za to Ty na targu zawsze coś wyhaczysz, że szczena opada a ja chodzę tam jak ta krowa po łące ...
mroofka pisze:Doniczki już u nas stoją WSZĘDZIE.
co Ty gadasz? to coś jak u mnie haha
heliofitka pisze:gdyby ktoś obdarował mnie listkami fiołków odmianowych, to po stopach bym go całowała
no toż ja się cieszę, że same do mnie przychodzą liczę, że w związku z tym będą chciały rosnąć, bo jak nie....
jola1313 pisze:zazdroszczę Ci tych liści skrętników
trzynastka pisze:ukorzeniaj potem stanę w kolejce do wymiany
no właśnie dziewczynki, sukces musi być! a potem Wam podrzucę co trzeba
Stokrotkania pisze:mi raz się nie udało i już mam focha na te roślinki, jeden skrętnik mi wystarczy
no zobacz - Tobie za to z fiołkami wychodzi a mi nie...
kociara pisze:Listeczków skrętnikowych i fiołkowych zatrzęsienie - starczy Ci czasu na pielęgnację. Przecież dla nas też musisz pisać.
ot trafna uwaga no jakoś będę musiała się zorganizować... najwyżej mniej czasu poświęcę albo na pracę albo dla M...
doromichu pisze:a co do gloksyni to zernij prosze do mojego watku
byłam, widziałam - to jakaś odmiana? normalnie omal z fiołkiem nie pomyliłam super!
trzynastka pisze:Aguś nakryj Giniurę słoikiem na jakiś tydzień
przeczytałam dopiero dzisiaj, ale ona dziś już jakby wracająca do życia...
kohleria pisze:Miodkowa niechcący wdepnęłam tu, skrętniki
http://www.streptokarpus.wbs.cz/S.html
byłam! prawie się utopiłam we własnym ślinotoku
Buziaczki dla wszystkich cudownych gości
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Witaj Aguś, całe wieki mnie nie było Nadrobiłam same zdjęcia i trochę podczytałam. Jesteś miedziana? Ja też zmieniłam kolor na coś rudego ale to mix 3 kolorów więc nazwy nie ma
gratuluje piąteczek, kujon z Ciebie
gratuluje piąteczek, kujon z Ciebie
- mniodkowa
- Kontakt:
Monia - fajnie, żeś wdepła dzięki! ale kujonem bym siebie nie nazwała... raczej dobrze "kręconą"
Mój miedziany to także mix... tak jeszcze nie wyglądałam miesiąc temu radykalne cięcie, a teraz kolor... i jestem "nowa"
Mój miedziany to także mix... tak jeszcze nie wyglądałam miesiąc temu radykalne cięcie, a teraz kolor... i jestem "nowa"
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
- anik
- 1000p
- Od: 28 maja 2010, o 13:05
Aga zajrzyj do Krysi (kociara) zguba się znalazła.
- rapunzel
- Od: 26 lip 2011, o 18:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
mniodkowa, chodziło mi raczej, że tez bm chciała takiego zamiokulkasa za 3,99 zł spotkać w sklepie i sobie kupić.
Może mi się kiedyś uda.
Może mi się kiedyś uda.
- Stokrotkania
- Od: 3 maja 2011, o 12:50
- Kontakt:
Jeszcze tylko kilka dni i będzie wielkie szaleństwo, mam nadzieję, że to będzie wiekopomna chwila w historii doniczkowców, z tego co wiem jeszcze nikt nie zajął I miejsca, mam nadzieję, że to właśnie będziesz Ty
A jeśli chodzi o reakcje na ogłoszenie, to ja chyba tak samo wyglądałam, jak zobaczyłam swoją nominacje.
A jeśli chodzi o reakcje na ogłoszenie, to ja chyba tak samo wyglądałam, jak zobaczyłam swoją nominacje.
Miodkowa dziś przelotem na bazarze w mieście, zobaczyłam,
* bardzo dorodne gloksynie, zdrowe, wielkie,liście wielkie, ciemno- zielone, pączków multum . Jeszcze nie rozkwitnięte. Ceny nie znam.
Pierwszy raz w życiu widziałam tak dorodne!!
* bardzo dorodne gloksynie, zdrowe, wielkie,liście wielkie, ciemno- zielone, pączków multum . Jeszcze nie rozkwitnięte. Ceny nie znam.
Pierwszy raz w życiu widziałam tak dorodne!!
- jola1313
- Od: 21 sty 2012, o 14:41
jola1313 pisze:zazdroszczę Ci tych liści skrętników
no właśnie dziewczynki, sukces musi być! a potem Wam podrzucę co trzebatrzynastka pisze:ukorzeniaj potem stanę w kolejce do wymiany
Uważaj mniodkowa,bo ja trzymam za słowo
Gratuluję nominacji.Będę głosować
- mniodkowa
- Kontakt:
jola1313 pisze:Uważaj mniodkowa,bo ja trzymam za słowo
no komu jak komu, ale Tobie podrzucić to chyba powinien być najmniejszy problem
kohleria pisze:Miodkowa dziś przelotem na bazarze w mieście, zobaczyłam,
* bardzo dorodne gloksynie,
dzięki za info ale w tym roku postawiłam na hodowlę z bulw... jakoś to kiepsko idzie... zobacz - moja biała nie chce się wywinąć stoi tak już kilka dni i do tego płatki zaczynają brązowieć... co jej??
Stokrotkania pisze:mam nadzieję, że to będzie wiekopomna chwila w historii doniczkowców, z tego co wiem jeszcze nikt nie zajął I miejsca, mam nadzieję, że to właśnie będziesz Ty
to fakt, niby czemu doniczkowcy mieliby być "gorsi" w sumie w ogrodzie można więcej zielonego nasadzić, ale jak się okazuje, to my mamy talent do upychania na parapetach tego czego już upchnąć się nie da
Jagoda - dziś w gazetce Kauflandu zobaczyłam bluszcz w doniczce 9cm za 3,79 i od razu pomyślałam o Tobie
Wczoraj doznałam szokingu poszłam podlać skrętniki, a tam na zakupionym na alle.gro skrętniku Nerys:
dodam tylko, że liści naprodukował w rok tyle, że można całe FO obdzielić chyba natomiast ani jednego kwiatka i poczułam się oszukana... nawet zakupiłam ostatnio u Justynki takiego liścia a tu proszę... coś jednak urosło ciekawe, czy to będzie faktycznie Nerys...
Na dobranockę zostawię Wam piwonię - normalnie tak mi pięknie rozkwitły, że nagapić się nie mogę i wpycham nos w kwiatka... ale niewiele czuć... za to hoja carnosa nadrabia za piwonię bo czuć ją w całym salonie
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga