Moja wielka miłość od maja 2013, czyli działeczka Aneczki. C
- aneczka1979
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 cze 2010, o 21:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moja wielka miłość od maja 2013, czyli działeczka Aneczki. C
A witajcie dziewczynki.
Plany na dziś mam superaśne: najpierw urząd skarbowy, potem dentysta i na koniec ginekolog. Jednym słowem zebrała mi się na dziś kwintesencja wszelakich,największych doznaniowych przyjemności. ;-)
Trzymajcie kciuki, szczególnie za tego ostatniego, bo wygląda na to, że przypadłości bolącego brzucha jednak z nim są powiązane.
Dlatego Asiu ja nigdy nie rzucam kamieniami... lepiej je na działkę zabrać!
Plany na dziś mam superaśne: najpierw urząd skarbowy, potem dentysta i na koniec ginekolog. Jednym słowem zebrała mi się na dziś kwintesencja wszelakich,największych doznaniowych przyjemności. ;-)
Trzymajcie kciuki, szczególnie za tego ostatniego, bo wygląda na to, że przypadłości bolącego brzucha jednak z nim są powiązane.
Dlatego Asiu ja nigdy nie rzucam kamieniami... lepiej je na działkę zabrać!
-
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Aniu widzę że mimo cudownie zapowiadającego się dnia dobry humor Cię nie opuszcza. Tak trzymaj . Obyś wieczorkiem była dalej w iście fantastycznym nastroju Ja osobiście na myśl o wszystkich trzech wymienionych miejscach drętwieję.
- aneczka1979
Madziu trzeba takie rzeczy brać na miękko, nauczyłam się że spinanie i denerwowanie wcale mnie nie pomaga a wręcz szkodzi. Będziesz mieć tyle lat co ja, to zobaczysz...
Urząd za mną (pani była bardzo miła i pomogła wszystko załatwić). Stomatolog też za mną, dziesięć powojników odleciało przez tę wizytę w siną dal...
Jeszcze tylko gieniu. Ufff...
Taka piękna pogoda a działka leży odłogiem...
Urząd za mną (pani była bardzo miła i pomogła wszystko załatwić). Stomatolog też za mną, dziesięć powojników odleciało przez tę wizytę w siną dal...
Jeszcze tylko gieniu. Ufff...
Taka piękna pogoda a działka leży odłogiem...
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Aniu dzielna kobitka z Ciebie
Ciągnie mnie na działkę,ale dziś nie mogę pojechać
Powojniki posadziłam do donic
Ciągnie mnie na działkę,ale dziś nie mogę pojechać
Powojniki posadziłam do donic
- Ruda_Zaba
- 1000p
- Od: 28 cze 2012, o 19:29
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu - pocieszę, mi wczoraj umarła lodówka. Naprawa oczywiście - nieopłacalna... nie powiem ile róż i innych kwiatów zostawiłam dzisiaj w sklepie AGD a komu krucze, się zapytam, przeszkadzały polary chodzące po 20 lat? Mój Bosch zdechł po 8 wku***** jestem.
Anyway - kciuki za gina.
Anyway - kciuki za gina.
- aneczka1979
Ruda to ja mam nadzieję, że moja plomba będzie długowieczna jak twój Polar!
Aniu moje nadal nie wsadzone. Stoją na balkonie. Nie wiem czy mam wsadzać do gruntu Innocent Blush jeśli ma już pączki. Szkoda, by przymrozek zniszczył...
Aniu moje nadal nie wsadzone. Stoją na balkonie. Nie wiem czy mam wsadzać do gruntu Innocent Blush jeśli ma już pączki. Szkoda, by przymrozek zniszczył...
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Aniu a w nocy jaką masz temperaturę? U mnie jest jak na razie na plusie.W razie czego wniosę do mieszkanka:)
Moje wszystkie te zakupione mają już pączki
Moje wszystkie te zakupione mają już pączki
- kajko278
- 500p
- Od: 20 sty 2013, o 17:32
Aniu jak plomba na tzw książeczkę to za długo nie podziała , wiem coś o tym. Trzy razy wstawiałam,a i tak w końcu zapłaciłam i teraz działa i jest GIT
Moja działka na Kaszubach
KARINA:-)
KARINA:-)
- aneczka1979
Kajko a co to plomba na książeczkę?
Aniu niech się dzieje co chce! Posadziłam. Sprawdziłam długoterminową, nie zapowiadają przymrozków, więc raz kozie śmierć!
Nie byłam u gienia, bo mój comiesięczny gość, co go zwą "O" nie chce się ode mnie odczepić! Choć nie powiem, od kiedy mam dwójkę dzieci, to co miesiąc wyglądam na niego z niecierpliwością. ;) Przełożyłam więc wizytę na poniedziałkowy wieczór.
Dzięki temu mogliśmy skoczyć na działeczkę!!!
Posadziłam Madame Julię Correvon i Innocent Blush. A Sweet summer love grzeje się do jutra w altance -i ciągle nie mam pomysłu gdzie mu zorganizować miejscówkę.
Wszystkim nasypałam wiórów rogowych i skórkę banana w dołek (zeszłoroczne dostały w dołek obok).
Z racji zbyt gęstych zeszłorocznych nasadzeń musiałam przesadzić The Presidenta. Rety jakie on zapuścił dłuuugie korzenie!!! A jaki miałam problem z wykopaniem go. I niestety spartoliłam sprawę... Odłamałam zeszłoroczne pędy z dosłownie trzema korzonkami. A cała kępa korzeni została mi z dwoma nowymi odbiciami z ziemi (tegorocznymi). Mam nadzieję, że obie części przeżyją. Boję się...
Aniu dostałam paczkę! Jesteś wielka!!! Napisz proszę co tam wrzuciłaś, bo części nie rozpoznaję. I nie wiem jakie miejscówki im zorganizować. Czy już mówiłam, że jesteś kochana?
Aniu niech się dzieje co chce! Posadziłam. Sprawdziłam długoterminową, nie zapowiadają przymrozków, więc raz kozie śmierć!
Nie byłam u gienia, bo mój comiesięczny gość, co go zwą "O" nie chce się ode mnie odczepić! Choć nie powiem, od kiedy mam dwójkę dzieci, to co miesiąc wyglądam na niego z niecierpliwością. ;) Przełożyłam więc wizytę na poniedziałkowy wieczór.
Dzięki temu mogliśmy skoczyć na działeczkę!!!
Posadziłam Madame Julię Correvon i Innocent Blush. A Sweet summer love grzeje się do jutra w altance -i ciągle nie mam pomysłu gdzie mu zorganizować miejscówkę.
Wszystkim nasypałam wiórów rogowych i skórkę banana w dołek (zeszłoroczne dostały w dołek obok).
Z racji zbyt gęstych zeszłorocznych nasadzeń musiałam przesadzić The Presidenta. Rety jakie on zapuścił dłuuugie korzenie!!! A jaki miałam problem z wykopaniem go. I niestety spartoliłam sprawę... Odłamałam zeszłoroczne pędy z dosłownie trzema korzonkami. A cała kępa korzeni została mi z dwoma nowymi odbiciami z ziemi (tegorocznymi). Mam nadzieję, że obie części przeżyją. Boję się...
Aniu dostałam paczkę! Jesteś wielka!!! Napisz proszę co tam wrzuciłaś, bo części nie rozpoznaję. I nie wiem jakie miejscówki im zorganizować. Czy już mówiłam, że jesteś kochana?
Piękna dzaiłeczka w tym roku będzie Aniu zdradzisz mi miejsce w którym tak bankrutujesz na powojnikach? ja mam tylko dwa więc sporo czasu zanim mąż zauważy jakąś sporawą liczbę
- aneczka1979
Witaj Danusiu. Pierwszy raz zamówiłam powojniki przez internet (wszystkie zeszłoroczne nabytki były z giełdy u nas w mieście, kupione "live").
Zamawiałam w E-clematis, gdyż opinie forumowiczów były o nich bardzo pochlebne a mnie chodziło o te konkretne odmiany. Nie czekałam więc, czy może trafią się na żywo. Zamówiłam. Przyszły piękne, zdrowe i gęste sadzonki starannie zabezpieczone. I od razu zapragnęłam więcej. W weekend zamawiam kolejne. Też u nich.
A jakie ty już masz? I jakie byś jeszcze chciała? Mój mąż jest taki, że nowe buty czy ciuchy pozna od razu, w roślinkach się jednak gubi. Przytargam i zasadzę dziesięć, jemu powiem, że dwie kupiłam i bidulka moja nie zauważy, że jest inaczej. Póki wszystko małe i ledwo z ziemi wystaje, to taki szwindel u mnie przechodzi. No bo po co ma go wątroba boleć? Muszę dbać przecież o jego dobre samopoczucie, bo to przecież mój mąż najukochańszy... Hah! Jaką ten mój małż ma świetną żonę!
Zamawiałam w E-clematis, gdyż opinie forumowiczów były o nich bardzo pochlebne a mnie chodziło o te konkretne odmiany. Nie czekałam więc, czy może trafią się na żywo. Zamówiłam. Przyszły piękne, zdrowe i gęste sadzonki starannie zabezpieczone. I od razu zapragnęłam więcej. W weekend zamawiam kolejne. Też u nich.
A jakie ty już masz? I jakie byś jeszcze chciała? Mój mąż jest taki, że nowe buty czy ciuchy pozna od razu, w roślinkach się jednak gubi. Przytargam i zasadzę dziesięć, jemu powiem, że dwie kupiłam i bidulka moja nie zauważy, że jest inaczej. Póki wszystko małe i ledwo z ziemi wystaje, to taki szwindel u mnie przechodzi. No bo po co ma go wątroba boleć? Muszę dbać przecież o jego dobre samopoczucie, bo to przecież mój mąż najukochańszy... Hah! Jaką ten mój małż ma świetną żonę!
- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Wszyscy nasi mężowie mają świetne żony ,bo czy kobiety które kochają kwiaty moga być złe ??
- Ruda_Zaba
- 1000p
- Od: 28 cze 2012, o 19:29
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
trzymam kciuki za obydwie części prezydenckiej istoty ;) Odłamane patyki zanurz w ukorzeniaczu, powinny dać radę