Moja wielka miłość od maja 2013, czyli działeczka Aneczki. C

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
aneczka1979
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 cze 2010, o 21:44
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Moja wielka miłość od maja 2013, czyli działeczka Aneczki. C

Post »

A witajcie dziewczynki.
Plany na dziś mam superaśne: najpierw urząd skarbowy, potem dentysta i na koniec ginekolog. Jednym słowem zebrała mi się na dziś kwintesencja wszelakich,największych doznaniowych przyjemności. ;-)
Trzymajcie kciuki, szczególnie za tego ostatniego, bo wygląda na to, że przypadłości bolącego brzucha jednak z nim są powiązane. :-(

Dlatego Asiu ja nigdy nie rzucam kamieniami... lepiej je na działkę zabrać! :-D
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

;:306 Aniu widzę że mimo cudownie zapowiadającego się dnia dobry humor Cię nie opuszcza. Tak trzymaj ;:333 . Obyś wieczorkiem była dalej w iście fantastycznym nastroju :) Ja osobiście na myśl o wszystkich trzech wymienionych miejscach drętwieję.
Awatar użytkownika
aneczka1979
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Madziu trzeba takie rzeczy brać na miękko, nauczyłam się że spinanie i denerwowanie wcale mnie nie pomaga a wręcz szkodzi. Będziesz mieć tyle lat co ja, to zobaczysz... :;230

Urząd za mną (pani była bardzo miła i pomogła wszystko załatwić). Stomatolog też za mną, dziesięć powojników odleciało przez tę wizytę w siną dal... ;:224
Jeszcze tylko gieniu. Ufff...

Taka piękna pogoda a działka leży odłogiem... ;:145 ;:145 ;:145
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11

Post »

Aniu dzielna kobitka z Ciebie ;:333
Ciągnie mnie na działkę,ale dziś nie mogę pojechać ;:222
Powojniki posadziłam do donic ;:224
Awatar użytkownika
Ruda_Zaba
1000p
1000p
Od: 28 cze 2012, o 19:29
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aniu - pocieszę, mi wczoraj umarła lodówka. Naprawa oczywiście - nieopłacalna... nie powiem ile róż i innych kwiatów zostawiłam dzisiaj w sklepie AGD :evil: a komu krucze, się zapytam, przeszkadzały polary chodzące po 20 lat? Mój Bosch zdechł po 8 :? wku***** jestem.

Anyway - kciuki za gina.
Chusteczka na R.O.D <-- wątek ogólny
róże na chusteczce <-- wątek różany
Awatar użytkownika
aneczka1979
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ruda to ja mam nadzieję, że moja plomba będzie długowieczna jak twój Polar! :;230 :;230 :;230

Aniu moje nadal nie wsadzone. Stoją na balkonie. Nie wiem czy mam wsadzać do gruntu Innocent Blush jeśli ma już pączki. Szkoda, by przymrozek zniszczył... :oops:
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11

Post »

Aniu a w nocy jaką masz temperaturę? U mnie jest jak na razie na plusie.W razie czego wniosę do mieszkanka:)
Moje wszystkie te zakupione mają już pączki ;:224
Awatar użytkownika
kajko278
500p
500p
Od: 20 sty 2013, o 17:32

Post »

Aniu jak plomba na tzw książeczkę to za długo nie podziała :;230, wiem coś o tym. Trzy razy wstawiałam,a i tak w końcu zapłaciłam ;:306 i teraz działa i jest GIT
Awatar użytkownika
aneczka1979
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kajko a co to plomba na książeczkę?

Aniu niech się dzieje co chce! Posadziłam. Sprawdziłam długoterminową, nie zapowiadają przymrozków, więc raz kozie śmierć!

Nie byłam u gienia, bo mój comiesięczny gość, co go zwą "O" nie chce się ode mnie odczepić! :evil: Choć nie powiem, od kiedy mam dwójkę dzieci, to co miesiąc wyglądam na niego z niecierpliwością. ;) Przełożyłam więc wizytę na poniedziałkowy wieczór.
Dzięki temu mogliśmy skoczyć na działeczkę!!! ;:138 :heja ;:138
Posadziłam Madame Julię Correvon i Innocent Blush. A Sweet summer love grzeje się do jutra w altance -i ciągle nie mam pomysłu gdzie mu zorganizować miejscówkę. ;:124
Wszystkim nasypałam wiórów rogowych i skórkę banana w dołek (zeszłoroczne dostały w dołek obok).
Z racji zbyt gęstych zeszłorocznych nasadzeń musiałam przesadzić The Presidenta. Rety jakie on zapuścił dłuuugie korzenie!!! Obrazek A jaki miałam problem z wykopaniem go. :oops: I niestety spartoliłam sprawę... ;:145 Odłamałam zeszłoroczne pędy z dosłownie trzema korzonkami. ;:145 A cała kępa korzeni została mi z dwoma nowymi odbiciami z ziemi (tegorocznymi). ;:223 ;:223 ;:223 Mam nadzieję, że obie części przeżyją. Boję się... :oops: :oops: :oops:

Aniu dostałam paczkę! Jesteś wielka!!! ;:180 ;:180 ;:180 Napisz proszę co tam wrzuciłaś, bo części nie rozpoznaję. :oops: I nie wiem jakie miejscówki im zorganizować. Czy już mówiłam, że jesteś kochana? ;:196 Obrazek
Awatar użytkownika
dehaef
200p
200p
Od: 3 sie 2013, o 22:34

Post »

Piękna dzaiłeczka w tym roku będzie ;:167 Aniu zdradzisz mi miejsce w którym tak bankrutujesz na powojnikach? ja mam tylko dwa więc sporo czasu zanim mąż zauważy jakąś sporawą liczbę ;:306
Awatar użytkownika
aneczka1979
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Danusiu. Pierwszy raz zamówiłam powojniki przez internet (wszystkie zeszłoroczne nabytki były z giełdy u nas w mieście, kupione "live").
Zamawiałam w E-clematis, gdyż opinie forumowiczów były o nich bardzo pochlebne a mnie chodziło o te konkretne odmiany. Nie czekałam więc, czy może trafią się na żywo. Zamówiłam. Przyszły piękne, zdrowe i gęste sadzonki starannie zabezpieczone. I od razu zapragnęłam więcej. W weekend zamawiam kolejne. Też u nich.
A jakie ty już masz? I jakie byś jeszcze chciała? Mój mąż jest taki, że nowe buty czy ciuchy pozna od razu, w roślinkach się jednak gubi. Przytargam i zasadzę dziesięć, jemu powiem, że dwie kupiłam i bidulka moja nie zauważy, że jest inaczej. Póki wszystko małe i ledwo z ziemi wystaje, to taki szwindel u mnie przechodzi. No bo po co ma go wątroba boleć? Muszę dbać przecież o jego dobre samopoczucie, bo to przecież mój mąż najukochańszy... ;:167 Hah! Jaką ten mój małż ma świetną żonę! ;:224
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

Wszyscy nasi mężowie mają świetne żony ,bo czy kobiety które kochają kwiaty moga być złe ?? :;230
Awatar użytkownika
Ruda_Zaba
1000p
1000p
Od: 28 cze 2012, o 19:29
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

trzymam kciuki za obydwie części prezydenckiej istoty ;) Odłamane patyki zanurz w ukorzeniaczu, powinny dać radę :)
Chusteczka na R.O.D <-- wątek ogólny
róże na chusteczce <-- wątek różany
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”