Wiosna, piaski no i my :)
Re: Wiosna, piaski no i my :)
No to korzystajcie koleżanko Ewo pókiczas bo niedługo zamykamy wątek, w sen zimowy zapadnie .
Bufo, przede wszystkim piękne niebo było do obserwacji, pozdrawiamy.
Bufo, przede wszystkim piękne niebo było do obserwacji, pozdrawiamy.
- Tajka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Andrzejku wątku zamykać nie można, przecież idzie zima i ośnieżone sosny będą wyglądały zjawiskowo, tak.
No i ślady sarenek na śniegu, a Ty nam to wszystko pięknie będziesz reportażował.
No i ślady sarenek na śniegu, a Ty nam to wszystko pięknie będziesz reportażował.
Tereska a to będziemy wstawiać jak upały nastaną
- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
W tym roku przydały by się na ochłodę latem takie zimowe fotki. Były by szlagierem, od samego patrzenia trochę chłodniej.
Andrzej zmartwiłeś mnie tak lubiłam oglądać zimowe plenery u Ciebie,a Ty chcesz wątek zamykać.
Nie zawsze się wpisuję ale miło jest tu zaglądać... i co będziemy robić w długie zimowe wieczory
Nie zawsze się wpisuję ale miło jest tu zaglądać... i co będziemy robić w długie zimowe wieczory
No tak ja tutaj aparat zużywam, czas, a tu jakieś pretensje widzę he he , nie no taki czas Ewo przychodzi że nawet do kompa nie chce się podejść a co mówić jeszcze fotki robic, chandra to sie nazywa czy tęsknota za słoneczkiem.. pozdrawiamy jak zwykle
Oj tam,oj tam,zaraz pretensje...Lubię tu bywać i tyle
Trzeba lenia wygonić i nie wpadać w melancholię...a aparat? Będzie okazja kupić nowy.Oczywiście żartuję i życzę aby ten służył Ci dobrze i jak najdłużej.
A póki co oglądam i podziwiam zdjęcia z serii "z mchu i lasu",a następne pewnie będą "z mchu i paproci"
Umiesz uchwycić to co ładne,a nawet co wydaje się nieciekawe,odpowiednie ujęcie ukazuje piękno
U nas grzybów nie ma,trochę Ci zazdroszczę,ale choć na zdjęciu popatrzę.
Andrze wiadomo,Twój wątek i Twoja decyzja,więc zaglądam póki mogę
Pozdrowienia od nas dla Danusi i dla Ciebie
Trzeba lenia wygonić i nie wpadać w melancholię...a aparat? Będzie okazja kupić nowy.Oczywiście żartuję i życzę aby ten służył Ci dobrze i jak najdłużej.
A póki co oglądam i podziwiam zdjęcia z serii "z mchu i lasu",a następne pewnie będą "z mchu i paproci"
Umiesz uchwycić to co ładne,a nawet co wydaje się nieciekawe,odpowiednie ujęcie ukazuje piękno
U nas grzybów nie ma,trochę Ci zazdroszczę,ale choć na zdjęciu popatrzę.
Andrze wiadomo,Twój wątek i Twoja decyzja,więc zaglądam póki mogę
Pozdrowienia od nas dla Danusi i dla Ciebie
Szkoda Ewa że nie tam , a dobrą kawę mamy. Dzięki za pozdrowienia, z wzajemnością .ewa-s pisze:Lubię tu bywać i tyle
Andrzej tam też lubimy,obydwoje z Markiem i na pewno z zaproszenia skorzystamy,może się wyrobimy zanim wszystko zamarznie
... mówiłeś,że drewno do kominka jest,to i mróz nie straszny
Kusisz tą kawą
... mówiłeś,że drewno do kominka jest,to i mróz nie straszny
Kusisz tą kawą
ewa-s pisze:a następne pewnie będą "z mchu i paproci"
- Daria_Eliza
- Od: 26 lut 2013, o 01:30
Bardzo ładne leśne znaleziska, a mnie najbardziej zaciekawiły te cosie:
Jeszcze nigdy takich ?grzybków? nie widziałam. Ładny kolor.
Jeszcze nigdy takich ?grzybków? nie widziałam. Ładny kolor.
Wujek Google pomógł to - https://pl.wikipedia.org/wiki/Chrobotek ... 4%99piastyDaria_Eliza pisze:Bardzo ładne leśne znaleziska, a mnie najbardziej zaciekawiły te cosie:
- kasia100780
- Od: 31 lip 2014, o 16:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.