Hosta foto rok 2008
- paco
- Przyjaciel Forum
- Od: 17 gru 2006, o 20:20
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Lilu- a co to jest telewizor?- zaczęła się wiosna i szybko zapomnimy jak on wygląda (niestety również mniej czasu na )
Pozdrawiam, Andrzej
Nasz ogród,
Nasz ogród,
-
- 100p
- Od: 13 mar 2007, o 18:19
- paco
- Przyjaciel Forum
- Od: 17 gru 2006, o 20:20
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Moi drodzy - ten etap kolekcjonerski już mam za sobą.raistand pisze:Chyba takie znaczki:śnieżka pisze:To wtedy może zaczniesz kolekcjonować coś innego- np. znaczki?paco pisze:Najgorsze jest to, że dobrze z tego sobie zdaję sprawę - moja przygoda z hostami to dopiero pierwsze lata, a co powiem jak będę miał taki staż w kolekcjonowaniu host jak TY/
;)
Z tym, że było to 40 lat temu - ale takich znaczków jak pokazał Andrzej wtedy niestety nie było. - gdybym wtedy miał taką serię z hostami, to teraz mógłbym uważać się za weterana w kolekcjonowaniu host. Jakby to pięknie brzmiało – hostami zacząłem interesować się 40 lat temu.
Pozdrawiam, Andrzej
Nasz ogród,
Nasz ogród,
40 lat temu były tylko kilka, i raczej nie klasyfikowano je jako odmiany. Pierwsze nazwy, i to raczej gatunkowe, np. fortunei, plantaginea itp...
Wśród pasji chyba wsio mi zwietrzało, hosty trzymają, może dlatego, że z roku na rok coraz większe i większe... i coraz więcej i więcej.
Po kolei
FROSTED JADE KELLY montana Macrophylla GRAND MASTER
Wśród pasji chyba wsio mi zwietrzało, hosty trzymają, może dlatego, że z roku na rok coraz większe i większe... i coraz więcej i więcej.
Po kolei
FROSTED JADE KELLY montana Macrophylla GRAND MASTER
Chyba takie znaczki:paco pisze:raistand pisze:śnieżka pisze:To wtedy może zaczniesz kolekcjonować coś innego- np. znaczki?paco pisze:Najgorsze jest to, że dobrze z tego sobie zdaję sprawę - moja przygoda z hostami to dopiero pierwsze lata, a co powiem jak będę miał taki staż w kolekcjonowaniu host jak TY/
A gdzie można zdobyć taką serię ?