Pomidorowo ogórkowy szał "podfoliowy" cz.2
Re: Pomidorowo ogórkowy szał "podfoliowy" cz.2
Czy jak inne zebry ma grubą skórę?
Doprawdy nie pamiętam- GRANIU
Wiem, że najlepsza z czarnych odmian, które jadłem. I do tego wysoka zdrowotność krzaków.
Gdyby była do kitu to na pewno bym jej nie siał.
Najlepsza jest jak tylko zacznie zmieniać barwę na lila róż/ wrzos/
Wiem, że najlepsza z czarnych odmian, które jadłem. I do tego wysoka zdrowotność krzaków.
Gdyby była do kitu to na pewno bym jej nie siał.
Najlepsza jest jak tylko zacznie zmieniać barwę na lila róż/ wrzos/
Dzięki.
Łał, rozszalała się burza i deszcz
Łał, rozszalała się burza i deszcz
Grania, śliczne i ślicznie . A jaki ład i porządek .
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 maja 2010, o 22:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jakoś nie bardzo mi się udawały a i smakowo nie powalały a kolor miały jak surowa wątróbka . Oczywiście mam nasiona kilku czarnych odmian więc może jak mnie coś najdzie to w przyszłym sezonie znów posieję ._ninetta_ pisze:Chudziaku, dlaczego zrezygnowałaś z czarnych pomidorów?
Jak dla mnie czarne są bardzo smaczne. Jedyny ich minus, to dodatek ich do przecieru . Kolor wychodzi nieciekawy .
-
A jakie odmiany z czarnych, Kasencjo, preferujesz - może zweryfikuje w przyszłym sezonie swoje stanowisko w tej kwestii
Bezkonkurencyjnie smakował mi Cherokee Purple i Schwarze Sarah. Były też i takie sobie. Gościom, którzy próbowali pomidorki najbardziej pasowały z czarnych Black Cherry. Dla nich to był nr 1.
- _ninetta_
- 1000p
- Od: 19 maja 2010, o 01:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Nigdy nie próbowałam czarnych pomidorów i w tym roku wyhodowałam kilka sadzonek a Wy mi tu takie rzeczy piszecie
Mam m. innymi Chernyi Mavr, Japanese Black Triefle i Berkley Tie Dye. forumowicz chwali tego ostatniego (w wersji Pink), znalazłam kilka pozytywnych opinii na temat Japanese Black ale nie mogę nic znaleźć na temat smaku, plenności Chernyi Mavr, ktoś miał, warto?
Mam m. innymi Chernyi Mavr, Japanese Black Triefle i Berkley Tie Dye. forumowicz chwali tego ostatniego (w wersji Pink), znalazłam kilka pozytywnych opinii na temat Japanese Black ale nie mogę nic znaleźć na temat smaku, plenności Chernyi Mavr, ktoś miał, warto?
-
_ninetto_ to nie jest tak ,że są niesmaczne przecież Kasencja napisała, że je bardzo lubi . Musisz sama przetestować. Ja po prostu mam w tym roku 46 nowych odmian do próbowania więc zostawiłąm sobie z tych co znm tylko 12 odm a wsród nich nie ma czarnych choć Black Cherry jest fajne ... no może ciut prz gubą skórkę u mnie miały . Japanese Black też miałam - zapewniam Cię ,że są jadalne_ninetta_ pisze:Nigdy nie próbowałam czarnych pomidorów i w tym roku wyhodowałam kilka sadzonek a Wy mi tu takie rzeczy piszecie
- _ninetta_
- 1000p
- Od: 19 maja 2010, o 01:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Mam tylko kilka sadzonek więc przeżyję, nawet jak nie będą super dobre, to chociaż spróbuję
Poza tym mam jeszcze żółte, zielone, malinowe, czerwone więc będzie w czym wybierać
W sumie ponad 60 krzaków.
Poza tym mam jeszcze żółte, zielone, malinowe, czerwone więc będzie w czym wybierać
W sumie ponad 60 krzaków.
- jode22
- Od: 22 lut 2011, o 14:07
Mnie z czarnych najlepiej smakował Brad's Black Heart - pychota . I ma cienką skórkę. Dobry jest też Black Krim. Mimo, że zebrowaty, to skórka też nie jest za gruba.
-
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Cheroki,Black Crim,i najlepszy Black Japanesee Triffle słodziutki ,plenny .