Kwiaty domowe Doroty
- dorota1007
- 200p
- Od: 26 wrz 2009, o 21:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kwiaty domowe Doroty
Przemycę teraz trochę kolorów, zobaczcie jak pięknie kwitną rośliny w Łańcucie
Mieliśmy niezwykle miłą wycieczkę, uwieńczoną spotkaniem z Panią Danutą Pańczyk, która oprowadziła nas po całej Storczykarni
Tutaj fotki z części szklarni wyłączonej ze zwiedzania:
Polecam każdemu wizytę w Storczykarni, każdy miłośnik roślin ma możliwość nacieszyć oczy, a i dla nosa dostarczyć uciechę
Dla posiadaczy gumowych parapetów znajdzie się kącik także, można kupić piękne okazy storczyków oraz fiołków- tych Pani Danuta ma około 1000 różnych odmian
Mieliśmy niezwykle miłą wycieczkę, uwieńczoną spotkaniem z Panią Danutą Pańczyk, która oprowadziła nas po całej Storczykarni
Tutaj fotki z części szklarni wyłączonej ze zwiedzania:
Polecam każdemu wizytę w Storczykarni, każdy miłośnik roślin ma możliwość nacieszyć oczy, a i dla nosa dostarczyć uciechę
Dla posiadaczy gumowych parapetów znajdzie się kącik także, można kupić piękne okazy storczyków oraz fiołków- tych Pani Danuta ma około 1000 różnych odmian
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=63996" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam- Dorota
Pozdrawiam- Dorota
- Ania.S
- 200p
- Od: 18 sie 2009, o 13:17
- Kontakt:
Dorotko byłaś i się nie pochwaliłaś wcześniej...
Cudowne zdjęcia a że fiołeczki też mają to nie wiedziałam Następnym razem jadę z Tobą
Cudowne zdjęcia a że fiołeczki też mają to nie wiedziałam Następnym razem jadę z Tobą
Fiołeczki, hoje i reszta, Moja kolekcja fiołków afrykańskich i hoi
Kupię, sprzedam, wymienię.
Pamiętaj..... Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą.
Kupię, sprzedam, wymienię.
Pamiętaj..... Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą.
- Paula15
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 sie 2008, o 16:15
Jak bym tam weszła, to chyba nie wyszłabym przez 2 dni Cudnie tam
- Malachitek
- 1000p
- Od: 13 kwie 2013, o 01:59
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Łaaaał, uśmiechnięte słońca! (czy tylko ja widzę te czarne oczka?) i ławica rybek
Niesamowite, część kwiatów widzę chyba pierwszy raz na oczy. Świetna wyprawa.dorota1007 pisze:
- Blueberry
- Od: 7 kwie 2013, o 22:34
- Kontakt:
Nie no, po prostu padłam cuda, same cuda storczyki absolutnie wspaniałe, istna feeria barw choć muszę przyznać, że i fiołki z kaskadami kwiatów zrobiły na mnie wrażenie
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
-
- Od: 16 lis 2008, o 17:19
- Kontakt:
Wpadła zerknąć na kolekcję i mnie.....zamurowało
Przepiękne kwiatuchy, a hoje poezja...
Będę wpadać popodziwiać, bo jest co
Przepiękne kwiatuchy, a hoje poezja...
Będę wpadać popodziwiać, bo jest co
- Paula15
Wpis już zrobiłam ,ale wróciłam Gdzie dokładnie ten raj jest? Mam daleko ale może kiedyś
- Renata1962
- 1000p
- Od: 24 lut 2011, o 16:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dorotko mam to szczęście że mieszkam niedaleko Łańcuta odwiedzam Storczykarnię co roku i za każdym razem jestem zauroczona cudownymi kwiatami
Dziękuję za relację, planuję odwiedzić łańcut i widzę,że trzeba już póki tyle wspaniałości tam kwitnie. A jak cenowo w sklepiku u nich?
- dorota1007
- 200p
Ania.S , Renata1962 ja do storczykarni udaję się kilka razy w roku, też mam niedaleko. Zlocik zakręconych forumowiczek Bardzo mi się ten pomysł podoba
Paula15, i mnie zawsze żal wychodzić stamtąd, najchętniej zabrałoby się te wszystkie rośliny z sobą Ten raj to Storczykarnia w Łańcucie. Jak będziesz się wybierała, dawaj znać, szykuje się spotkanie w coraz większym gronie
Dorotko dokładnie, wyobraziłam sobie to samo
Blueberry, oj tak, fiołeczki niedocenione, a Pani Danusia ściąga je z całego świata nadal, mimo że jej kolekcja przekracza już 1000 różnych odmian Jak ja jej zazdroszczę tych kwiatuszków...
Ewciu, cieszę się, że wpadłaś Dziękuję za komplementy w imieniu moich zielonych
Pati w storczykarni zawsze, bez względu na porę, jest pięknie. Zawsze kwitnie mnóstwo pięknych roślin Ceny w sklepiku kształtują się mniej więcej na poziomie cen rynkowych storczyków, tylko w marketach czy w kwiaciarniach ze świecą szukać sabotków, laelii, czy epikatlei
Paula15, i mnie zawsze żal wychodzić stamtąd, najchętniej zabrałoby się te wszystkie rośliny z sobą Ten raj to Storczykarnia w Łańcucie. Jak będziesz się wybierała, dawaj znać, szykuje się spotkanie w coraz większym gronie
Dorotko dokładnie, wyobraziłam sobie to samo
Blueberry, oj tak, fiołeczki niedocenione, a Pani Danusia ściąga je z całego świata nadal, mimo że jej kolekcja przekracza już 1000 różnych odmian Jak ja jej zazdroszczę tych kwiatuszków...
Ewciu, cieszę się, że wpadłaś Dziękuję za komplementy w imieniu moich zielonych
Pati w storczykarni zawsze, bez względu na porę, jest pięknie. Zawsze kwitnie mnóstwo pięknych roślin Ceny w sklepiku kształtują się mniej więcej na poziomie cen rynkowych storczyków, tylko w marketach czy w kwiaciarniach ze świecą szukać sabotków, laelii, czy epikatlei
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=63996" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam- Dorota
Pozdrawiam- Dorota
- dorota1007
- 200p
A u mnie słonko tak narozrabiało:
to H. obscura MT24...nabrała ślicznych rumieńców
dla odmiany H.chewianum, którą troszkę wybieliło
a tu zestawiona z jedynym kwitnącym u mnie fiołeczkiem Vampire's Kiss:
A przede mną kolejna premiera :
to H. obscura MT24...nabrała ślicznych rumieńców
dla odmiany H.chewianum, którą troszkę wybieliło
a tu zestawiona z jedynym kwitnącym u mnie fiołeczkiem Vampire's Kiss:
A przede mną kolejna premiera :
Pozdrawiam- Dorota
Pozdrawiam- Dorota
- Paula15
Faktycznie ślicznie się prezentuje w tej czerwieni
- Marcin01988
- 500p
- Od: 23 gru 2010, o 21:05
Ależ ta hoja się "opaliła" na słoneczku, super wygląda taka czerwona, nie widać poparzeń więc pewnie jej to odpowiada