Początki hoyozy i inne roślinki :)
- Niunia1981
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Początki hoyozy i inne roślinki :)
Brawo kochana gratuluję kwitnień
Pozdrawiam, Monika
Zielony świat Moniki cz. 9
Zielony świat Moniki cz. 9
Widzę,że hojoza postępuje ;) Gratuluję kwitnień, czy baldachimki pachną? Moja serduszkowa niby też lacunosa a tak jakoś ciężko było wyczuć zapach.
- elcia1974
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Śliczne baldaszki i pięknie pokazane
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
- Alenka
- Od: 5 lut 2013, o 15:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dzięki dziewczyny
Bianko pytałaś czy pachną..Lacunosy nie czuję, a co do Chouke to śmieszna sprawa, bo dopiero jak przeczytałam Twoje pytanie to skojarzyło mi się jak mój mąż od kilku dni chodzi i mówi, że mu śmierdzi w pokoju "zajechanymi skarpetami"..
Pomyślałam, że mu upały nie służą
Gdy podeszłam sprawdzić czy baldaszki pachną, odkryłam źródło tych zajechanych skarpet
Bianko pytałaś czy pachną..Lacunosy nie czuję, a co do Chouke to śmieszna sprawa, bo dopiero jak przeczytałam Twoje pytanie to skojarzyło mi się jak mój mąż od kilku dni chodzi i mówi, że mu śmierdzi w pokoju "zajechanymi skarpetami"..
Pomyślałam, że mu upały nie służą
Gdy podeszłam sprawdzić czy baldaszki pachną, odkryłam źródło tych zajechanych skarpet
Mój balkonik -->Moja kolorowa oaza *cz.3*, Początki hoyozy i inne roślinki Madzia
Galerie zdjęć:*Moje pelargonie * Fuksje
Moje wątki
Moje wątki
-
- 500p
- Od: 18 wrz 2013, o 12:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Gratuluję kwitnących hoi Mają śliczne kwiatuszki - ładnie je pokazałaś na zdjęciach.
Zawsze jestem ciekawa tych pachnących kwiatów, bo moje hoje jeszcze nie kwitły i czekam na te zapaszki hyhy.
Zawsze jestem ciekawa tych pachnących kwiatów, bo moje hoje jeszcze nie kwitły i czekam na te zapaszki hyhy.
Pozdrawiam, Marysia
moje doniczkowe
moje doniczkowe
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 26 cze 2012, o 12:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Alenko, super Ci zakwitły baldaszki, pięknie je pokazałaś.
No ale niech już przekwitną i dalej ciałka nabierają!!!
No ale niech już przekwitną i dalej ciałka nabierają!!!
Pozdrawiam, Agata.
Myślałam,że tylko moja lacunosa ma problemy, choć czytałam że wszystkie pięknie pachną, ewentualnie mój nos szwankuje.Alenka pisze: Bianko pytałaś czy pachną..Lacunosy nie czuję,
To ja miałam podobny dylemat, z tą różnicą,że u mnie kwitła carnosa.Alenka pisze:Gdy podeszłam sprawdzić czy baldaszki pachną, odkryłam źródło tych zajechanych skarpet
Nie ma to jak hoje
Z niecierpliwością czekam na inne kwitniena.
- Bogsaf
- 500p
- Od: 1 kwie 2014, o 13:40
- Kontakt:
Piękne kwitnienia, już czuję ich zapach...
Bajeczne kwitnienia hoji Warto na nie czekać!
Masz rękę do roślin, wszystko tak pięknie Ci rośnie...
p.s
a skrzydłokwiat przecież bardo ładny. Gdzie na śmietnik takiego kwiatka, oj oj.
p.s
a skrzydłokwiat przecież bardo ładny. Gdzie na śmietnik takiego kwiatka, oj oj.
Zajechane skarpetki- muszę się przyznać, że oplułam monitor cieszę się, że zapach został zlokalizowany i mąż przestał być podejrzany...
nie powiem nic odkrywczego o Twoich hojach- jak to, że pięknie rosną(atak na wszystkie rzeczy dookoła mnie również rozbawił ) a jak kwitną... oby tak dalej
nie powiem nic odkrywczego o Twoich hojach- jak to, że pięknie rosną(atak na wszystkie rzeczy dookoła mnie również rozbawił ) a jak kwitną... oby tak dalej
Życie jest piękne:) pozdrawiam wszystkich zielono zakręconych- Karolina
mój wątek- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=67088" onclick="window.open(this.href);return false;
mój wątek- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=67088" onclick="window.open(this.href);return false;
- Alenka
- Od: 5 lut 2013, o 15:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Czas chyba trochę odkurzyć wątek..a zmusiło mnie do tego to, że większość hoi próbuje kwitnąć..troszkę im to zajmie, ale i tak jestem szczęśliwa, że chcą Miałam chwile zwątpienia i chciałam się pozbyć kolekcji, bo rosną jak szalone i znowu przesadzać i odplątywać od rolet, firanek i wszystkich innych "zaczepiaczy", które znajdą się w zasięgu
Na początek..Carnosa znowu szykująca się do kwitnięcia
I Burmar EPC328
Na początek..Carnosa znowu szykująca się do kwitnięcia
I Burmar EPC328
Mój balkonik -->Moja kolorowa oaza *cz.3*, Początki hoyozy i inne roślinki Madzia
Moje wątki
Moje wątki