Norbert, dorela, duju, rena dziękuje za miłe słowa, które bardzo motywują
MirkaS, zgadzam się z Tobą,
Piccolo Red zawsze bedzie wyjatkowy
Asiu, powiem Ci, że sama nie wiem do końca jak to jest z
Phal. Liu's Berry. Może to u niej norma, a może tak bardzo podoba jej się w hydro . Wiekszość moich storczyków aż takiej ilości korzeni powietrznych nie ma. Jeżeli chodzi o Schilleriane, to na plakietce ma
Phal. Schilleriana "Pink Butterfly. Nakrapiane płatki chyba wyszły tak w słoneczku, bo nie ma ich aż tak dużo gdy patrzę na nią w normalnym świetle.
Te zestawienie też bardzo mi się podoba. Róznica między nimi trochę jest
Martuś, nie chcę żebyś czuła się zakompleksiona, bo nie masz powodu żeby się tak czuć. Twoję ostatnie zdjęcia były cudowne i naturalne, a ja zawsze uwielbiam oglądac storczyki na tle natury, bo wygląda to tak jakby naprawdę tam rosły

A z tą pokrzywą to trochę przesadziłaś, tak dobra raczej nie jestem
Stuartiana nie zawsze miała takie wybarwienie... tym razem jej wyszło i oby następne też takie było.
Schilleriana już troche u mnie jest i parę lat ma. Myślę że tu chodzi o wiek, im starsza tym i liście większe, ładniejsze.
A te Sabotki to faktycznie ja namalowałam

Jeszcze mi nie zakwitły, a mi już się wydaję ze będą właśnie takie

Mam nadzięje że się na mnie nie pogniewają za to, że nie pozowały do portretów.
Do Wszystkich, którzy wspominali o zdjęciach
Zdjęcia zawsze staram się robić najlepiej jak potrafię. Dla mnie każdy storczyk jest śliczny i wyjątkowy i niezależnie od kwitnienia zasługuję na łądne zdjęcie i oprawę

One są trochę jak ludzie, też lubią ładnie wychodzić na zdjęciach... Przynajmniej ja tak czuję