Górska oaza...
- bunia79
- 500p
- Od: 25 cze 2012, o 23:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Górska oaza...
Oj dłuuugo kazałaś czekać na zdjęcia
Ale to nic, najważniejsze, że wróciłaś i pokażesz swój piękny ogród po latach...

bunia79 wracam na dobre 
czekam na dostawę róż i powojników
w miejscu gdzie miał być ogródek ziołowy wysadzę dwie róże pnące laguna, sweet laguna + powojnik pachnący /mandżurski/

czekam na dostawę róż i powojników
w miejscu gdzie miał być ogródek ziołowy wysadzę dwie róże pnące laguna, sweet laguna + powojnik pachnący /mandżurski/
Wiosna troszeczkę się opóźnia
moje prace ogrodowe utknęły w miejscu
pod koniec marca wysadziłam funkie: Sum and Substance, Elegans, Winter Snow, Empress Wu, Gold Standard, Cha Cha, Albopicta
Mediovariegata, Francess Williams, Aureomarginata, Blue Angel, Halcyon, Golden Tiara, August Moon, White Feather, Crispula
-4 białe róże pnące NN
w pierwszej połowie kwietnia do gruntu poszły powojniki: Justa, Piilu, Ville de Lyon, Miss Bateman, Tudor, Etoile Violette, Pink Fantasy, Jackmanii, Bill Mc Kenzie, Markhams's Pink, Montana Rubens, Purple Spider, Jan Paweł II, Nelly Moser, Dr. Ruppel, Stefan Franczak, Beautiful Bride, Clematis flammula,
- biały bez
- 4 czerwone róże pnące NN
trochę tego jest ale obsadzam puste powierzchnie więc mam nadzieję że późną wiosną i latem będzie już coś widać...

pod koniec marca wysadziłam funkie: Sum and Substance, Elegans, Winter Snow, Empress Wu, Gold Standard, Cha Cha, Albopicta
Mediovariegata, Francess Williams, Aureomarginata, Blue Angel, Halcyon, Golden Tiara, August Moon, White Feather, Crispula
-4 białe róże pnące NN
w pierwszej połowie kwietnia do gruntu poszły powojniki: Justa, Piilu, Ville de Lyon, Miss Bateman, Tudor, Etoile Violette, Pink Fantasy, Jackmanii, Bill Mc Kenzie, Markhams's Pink, Montana Rubens, Purple Spider, Jan Paweł II, Nelly Moser, Dr. Ruppel, Stefan Franczak, Beautiful Bride, Clematis flammula,
- biały bez
- 4 czerwone róże pnące NN
trochę tego jest ale obsadzam puste powierzchnie więc mam nadzieję że późną wiosną i latem będzie już coś widać...
- Locutus
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 kwie 2010, o 16:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Kolejny ogródek, który chyba zacznę regularnie odwiedzać. ;-)
Pozdrawiam!
LOKI
Pozdrawiam!
LOKI

przy płocie zakwitła część magnolii a reszta jeszcze śpi

- Locutus
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 kwie 2010, o 16:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
O... Magnolie... Jedna z rzeczy, którą mogę jedynie na fotkach podziwiać, bo też i na mojej bardzo mocno wapiennej glebie rosnąć nie będą...
Pozdrawiam!
LOKI
Pozdrawiam!
LOKI