Górska oaza...

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
bunia79
500p
500p
Od: 25 cze 2012, o 23:27
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Górska oaza...

Post »

Oj dłuuugo kazałaś czekać na zdjęcia :D Ale to nic, najważniejsze, że wróciłaś i pokażesz swój piękny ogród po latach...
wicca

Post »

bunia79 wracam na dobre :)

czekam na dostawę róż i powojników
w miejscu gdzie miał być ogródek ziołowy wysadzę dwie róże pnące laguna, sweet laguna + powojnik pachnący /mandżurski/
wicca

Post »

Wiosna troszeczkę się opóźnia :? moje prace ogrodowe utknęły w miejscu :(
pod koniec marca wysadziłam funkie: Sum and Substance, Elegans, Winter Snow, Empress Wu, Gold Standard, Cha Cha, Albopicta
Mediovariegata, Francess Williams, Aureomarginata, Blue Angel, Halcyon, Golden Tiara, August Moon, White Feather, Crispula
-4 białe róże pnące NN
w pierwszej połowie kwietnia do gruntu poszły powojniki: Justa, Piilu, Ville de Lyon, Miss Bateman, Tudor, Etoile Violette, Pink Fantasy, Jackmanii, Bill Mc Kenzie, Markhams's Pink, Montana Rubens, Purple Spider, Jan Paweł II, Nelly Moser, Dr. Ruppel, Stefan Franczak, Beautiful Bride, Clematis flammula,
- biały bez
- 4 czerwone róże pnące NN
trochę tego jest ale obsadzam puste powierzchnie więc mam nadzieję że późną wiosną i latem będzie już coś widać...
Awatar użytkownika
Locutus
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2010, o 16:48
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Kolejny ogródek, który chyba zacznę regularnie odwiedzać. ;-)

Pozdrawiam!
LOKI
wicca

Post »

:arrow: Locutus zapraszam :D chociaż niewiele się jeszcze u mnie dzieje...

przy płocie zakwitła część magnolii a reszta jeszcze śpi :D czekam aż zakwitną azalie i różaneczniki wtedy będzie się działo... :tan
Awatar użytkownika
Locutus
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2010, o 16:48
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

O... Magnolie... Jedna z rzeczy, którą mogę jedynie na fotkach podziwiać, bo też i na mojej bardzo mocno wapiennej glebie rosnąć nie będą...

Pozdrawiam!
LOKI
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”