![brawo ;:63](./images/smiles/smile071.gif)
Metamorfoza mojego ogrodu
- agatka123
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Metamorfoza mojego ogrodu
Tez kupiłabym za tą cenę , nawet trzy . Piękna wiosna u Ciebie ![brawo ;:63](./images/smiles/smile071.gif)
![brawo ;:63](./images/smiles/smile071.gif)
Agatko szkoda, że takie ciężkie bo mogłabym Ci wysłać. ![Wink :wink:](./images/smiles/icon_wink.gif)
![Wink :wink:](./images/smiles/icon_wink.gif)
- agatka123
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Przesyłka byłaby droższa niz towar ![lezy-ze-smiechu :;230](./images/smiles/lezy-smiech.gif)
![lezy-ze-smiechu :;230](./images/smiles/lezy-smiech.gif)
faktycznie atrakcyjna cena;)Altika pisze:Ten jest gipsowy i bardzo ciężki. Mam takie 2, dałam za nie po 30 zł, więc szkoda było nie wziąść
Mi mój żywy kotek wczoraj wszystkie kwiaty z parapetu zwalił;(
Moje spokojnie stoją
, ale za to uszczęśliwiłam się od przedwczoraj pieskiem i już zaczyna znaczyć swój teren. ![Sad :(](./images/smiles/icon_sad.gif)
![Sad :(](./images/smiles/icon_sad.gif)
- repas200
- Od: 12 mar 2011, o 13:49
Witam ;) Pieski zazwyczaj znaczą swój teren ;) Działeczke masz dużą i wielkie pole do popisu
Czekam na dalsze relacje
Pozdrawiam Daniel i zapraszam do mnie![gwizdanie ;:224](./images/smiles/whistling.gif)
![taniec :tan](./images/smiles/taniec.gif)
![taniec :tan](./images/smiles/taniec.gif)
Pozdrawiam Daniel i zapraszam do mnie
![gwizdanie ;:224](./images/smiles/whistling.gif)
My name is Daniel
minie mu
szybko sie psiak nauczy a jaka rasa ???
![Smile :)](./images/smiles/icon_smile.gif)
Mrofkus - Domek twoich marzeń jest naprawdę piękny i duży. Powodzenia w realizacji planów. Mój pies wabi się Lyio i jest szpicem niemieckim białym.
Daniel - Dzięki za odwiedziny i zaproszenie. Jutro do Ciebie zajrzę.![;:3](./images/smiles/slonko2.gif)
Daniel - Dzięki za odwiedziny i zaproszenie. Jutro do Ciebie zajrzę.
![;:3](./images/smiles/slonko2.gif)
- repas200
Dodaj fotki swojej czworo nożnej pociechy ;) Chętnie zobaczę jak wygląda ;)
My name is Daniel
Altiko, wpadłam na spacerek do Twojego ogrodu :P Fakt, wiele pracy jeszcze przed Tobą, ale jakie masz pole do popisu! Ile roślinek możesz posadzić! Wielu z nas marzyłoby o takiej przestrzeni i możliwościach :P
Trudno mi coś Tobie radzić, bo każdy ma inne koncepcje i gusty...Ja miałam to szczęście, że objęłam ogród stary, już zagospodarowany i sporo zmieniłam, ale wiele roślinek zostawiłam i ogólna koncepcja ogrodu już była zarysowana...
Życzę Ci powodzenia w realizacji Twoich pomysłów i z przyjemnością będę śledzić zmiany w Twoim ogrodzie![Very Happy :D](./images/smiles/icon_biggrin.gif)
Trudno mi coś Tobie radzić, bo każdy ma inne koncepcje i gusty...Ja miałam to szczęście, że objęłam ogród stary, już zagospodarowany i sporo zmieniłam, ale wiele roślinek zostawiłam i ogólna koncepcja ogrodu już była zarysowana...
Życzę Ci powodzenia w realizacji Twoich pomysłów i z przyjemnością będę śledzić zmiany w Twoim ogrodzie
![Very Happy :D](./images/smiles/icon_biggrin.gif)
Dala dzięki za odwiedziny. Małymi kroczkami mam nadzieję poradzę sobie z moim ogrodem ![Very Happy :D](./images/smiles/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smiles/icon_biggrin.gif)
- Mala_MI
- Od: 16 paź 2008, o 14:23
- Kontakt:
Ja szukam okrągłego kota białego - leżącego. Widziałam takiego, ale za jakąś kosmiczną cenę - ale ja już tak mam ;)
Pieski znaczą teren, podsikują co się da. Dlatego po śmierci naszego Maxa chciałam suńkę. Ta dla odmiany kopie jak szalona ;)
Pieski znaczą teren, podsikują co się da. Dlatego po śmierci naszego Maxa chciałam suńkę. Ta dla odmiany kopie jak szalona ;)
Pozdrawiam, Justyna
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
Też miałam sukę owczarka niemieckiego. Kopała jak szalona. Kiedyś wykopała dół przy samochodzie a ziemię zrzucała na samochód. Rano miałam przykryty warstwą ziemi. ![lezy-ze-smiechu :;230](./images/smiles/lezy-smiech.gif)
-
- Od: 17 sie 2010, o 11:45
Chowała ,żeby nikt nie ukradł ![lezy-ze-smiechu :;230](./images/smiles/lezy-smiech.gif)
- repas200
No mądra psina chciała schować samochód ;) Może dlatego żeby jej pańcia nie pojechała i jej nie zostawiła ![lezy-ze-smiechu :;230](./images/smiles/lezy-smiech.gif)
My name is Daniel