Moja mała "dżungla" - part II
-
- 100p
- Od: 15 lis 2009, o 20:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Moja mała "dżungla" - part II
Z wielką przyjemnością tu będę zaglądać, choćby z tego powodu że pochodzę z Dąbrowy Białostockiej, czasem jeszcze tam odwiedzam rodzinkę i gdy słyszę kolejne nazwy miejscowości odwiedzane przez Ciebie, czuję się jak u siebie w domu. Raz do roku zawsze jestem w Białymstoku, jadąc przez Sokółkę. Pozdrawiam!!!
- mniodkowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 maja 2009, o 15:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Iwonka
a ile kolorków w ofercie...?
4 to ja nie widziałam
Ale słuchajcie - te moje zakupy to PIKUŚ w porównaniu z tym co zaraz Wam opowiem
Wróciłam sobie do domku, mój M wraca z kręgli, dzwoni, że już w drodze aby mu odgrzać obiadek bo jedzie gdzieś tam na spotkanie znów, więc ja w kuchni grzeje mu ten obiad, wchodzi i mówi "proszę - to dla Ciebie... z pozdrowieniami".... i mi wręcza (zapakowane było, zdążyłam przed foto reklamówkę zdjąć)

na co ja -
a ten zdjął buty wchodzi i pyta... "a mogę zrobić zdjęcie Twojej miny???"

No zobaczcie jaka sprytna nasza Teśka - okulistę mego miała po drodze, ale poniosła dla mego M - wolała jego zapoznać
Ale jakie jaja - pewnie minęłyśmy się
, bo ja na tych kręglach byłam kilkanaście minut, w drodze powrotnej od okulisty, ale że źle szło memu M jak tylko przyszłam to mnie chłopaki do domu pogonili
Rozpakowałam zatem i wróciłam do jej wątku obczaić co to takiego i to zidentyfikowała Marta (maribat) - epifilium i opucja - opuntia subulata
no to Martusia - teraz mam zadanie do wykonania wg Twojej instrukcji
muszę jeszcze obpytać Teśkę czy grudnika to jeden kolor czy więcej..? a ja dziś wzięłam i kupiłam... ale to nic - od przybytku głowa nie boli
No i jak tej Teśce dziękować teraz - taka dobra dusza - uściski i całowanko to chyba mało...
aaa i wiecie co dla M powiedziała jeszcze? że ja to taka fajna, że na kwiatki zasłużyłam
aż się zaczerwieniłam...

Ale słuchajcie - te moje zakupy to PIKUŚ w porównaniu z tym co zaraz Wam opowiem

Wróciłam sobie do domku, mój M wraca z kręgli, dzwoni, że już w drodze aby mu odgrzać obiadek bo jedzie gdzieś tam na spotkanie znów, więc ja w kuchni grzeje mu ten obiad, wchodzi i mówi "proszę - to dla Ciebie... z pozdrowieniami".... i mi wręcza (zapakowane było, zdążyłam przed foto reklamówkę zdjąć)

na co ja -

a ten zdjął buty wchodzi i pyta... "a mogę zrobić zdjęcie Twojej miny???"

No zobaczcie jaka sprytna nasza Teśka - okulistę mego miała po drodze, ale poniosła dla mego M - wolała jego zapoznać

Rozpakowałam zatem i wróciłam do jej wątku obczaić co to takiego i to zidentyfikowała Marta (maribat) - epifilium i opucja - opuntia subulata
no to Martusia - teraz mam zadanie do wykonania wg Twojej instrukcji

No i jak tej Teśce dziękować teraz - taka dobra dusza - uściski i całowanko to chyba mało...

aaa i wiecie co dla M powiedziała jeszcze? że ja to taka fajna, że na kwiatki zasłużyłam

Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
-
- 1000p
- Od: 23 sie 2011, o 13:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No to
dla Teśki . Wiesz wolała M bo z Tobą to nigdy nie wiadomo co wywiniesz
A co innego miała biednemu powiedzieć co ? No jak tak miała podejść i Wiesz pan ta Twoja pyskata kwiatki dostanie bo inaczej z młotkiem gonić mnie będzie ?
Teśka
dama pełną gębą !!!!!!!

Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;

Kolorów grudników nie znam, tam niektóre mają tyci pączki- też różowe raczej.
Zawsze wiedziałam ,że jestem fajna

Idę już, bo tyle dzisiaj się działo, że mi gadanie się nie klei nawet.

Na rehabilitacji było super

Koleżance tę kropkę wycięli, teraz zestrachane będziemy czekać na wynik

Dobranoc.
"W wielkim mieście jest noc,
śpią pod oknem wróble trzy,
Przed zajezdnią tramwaj stanął,
Zasypiamy, śpij i ty"
Aguś to teraz sadzić, chuchać i dmuchać niech ładnie rosną 

No, Agusiu poczytałam ten poemat
Teśka wywinęła Ci świetny numer
Wiesz, ja cały czas kibicuje Waszemu spotkaniu, nawet gdzieś wczoraj, u Tesi to się śmiałam, że wy to jak dwie sójki
Ale może, kiedyś. Jak widać do chłopa więcej śmiałości miała
Roślinki skubane już parę dni temu, więc końcówki im obeschły. Sadź je śmiało prosto w podłoże

Teśka wywinęła Ci świetny numer

Roślinki skubane już parę dni temu, więc końcówki im obeschły. Sadź je śmiało prosto w podłoże

wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
- rapunzel
- Od: 26 lip 2011, o 18:49
No, no mniodkowa, a ja czytając w napięciu twój post przy słowach o prezencie zdębiałam, bo pomyślałam, że m kupił ci to epifilium, bo je widać najlepiej na pierwszym zdjęciu i już miałam pytać, gdzie kupił, a tu taka historia.
Swoją drogą potwierdzam, że jesteś fajna.
Jednak nie wiem tylko, jakim cudem kohleria poznała twojego m.
Co do komentarzy, no cóż wspinam się na wyżyny intelektu i dowcipu po prostu.

Swoją drogą potwierdzam, że jesteś fajna.

Jednak nie wiem tylko, jakim cudem kohleria poznała twojego m.

Co do komentarzy, no cóż wspinam się na wyżyny intelektu i dowcipu po prostu.

Marcik nic im nie obeschło. Siedziały w wodzie, a jak Adam korzonka nie odłamał, to opuncja go nawet puściła w parę dni.
Wygląda na to ,że przyjmie się natychmiast. Opuncja , ma takie miękkie te kłujaki ,jak cycuszki, to trochę się sponiewierały, ale odrobią . To pewne!
Jeśli idzie o śmiałość, to Bozia mnie obdarzyła taką, że wszystkie sklepowe , u których kupuję, osiedlowe damy i część panów - to moje kumplostwo. Zawsze musimy z 10 min pogadać jak się spotkamy.
Jestem bardzo odważna, do potęgi Q!
Czy prezydent, czy premier , w każdej chwili mogła bym się z nimi spotkać i bez tremy gadać jak z kolegami.
.
Przy fontannie jak latem siedzę , to towarzystwo mam natychmiast, różnej płci
.
Dzięki Ci Boziu za to.
Dowiem się dokładny adres Miodkowej i tam bez zapowiedzi wparuję
. Jak upatrzę coś co mnie interesuje to poproszę pięknie.
Aga ten facet z ogonkiem,kolega Adama, mieszka ode mnie na rzut beretem, to nawet dowiezie mnie jak zechcę

Rapunzel poznałam go na kręglach. Wiedziałam,że z drużyny alkoholi,że żona Agnieszka itp, itd.
Super było. Chłopaki temat załapali w lot
. Adam tylko się zmartwił, że u Agi już zapełnione parapety więc gdzie to upcha
.
Wygląda na to ,że przyjmie się natychmiast. Opuncja , ma takie miękkie te kłujaki ,jak cycuszki, to trochę się sponiewierały, ale odrobią . To pewne!
Jeśli idzie o śmiałość, to Bozia mnie obdarzyła taką, że wszystkie sklepowe , u których kupuję, osiedlowe damy i część panów - to moje kumplostwo. Zawsze musimy z 10 min pogadać jak się spotkamy.

Jestem bardzo odważna, do potęgi Q!

Czy prezydent, czy premier , w każdej chwili mogła bym się z nimi spotkać i bez tremy gadać jak z kolegami.

Przy fontannie jak latem siedzę , to towarzystwo mam natychmiast, różnej płci

Dzięki Ci Boziu za to.

Dowiem się dokładny adres Miodkowej i tam bez zapowiedzi wparuję

Aga ten facet z ogonkiem,kolega Adama, mieszka ode mnie na rzut beretem, to nawet dowiezie mnie jak zechcę

Rapunzel poznałam go na kręglach. Wiedziałam,że z drużyny alkoholi,że żona Agnieszka itp, itd.
Super było. Chłopaki temat załapali w lot

- rapunzel
- Od: 26 lip 2011, o 18:49
kohlerio, ja też się trochę o to martwię, bo mniodkowa ma faktycznie zapchane parapety. 

Przecież , Aga może je komuś podesłać. Nich tylko nasyci się momentem ukorzeniania i wyśle chętnej osóbcerapunzel pisze:kohlerio, ja też się trochę o to martwię, bo Mniodkowa ma faktycznie zapchane parapety.

Ja nie mam nic przeciwko temu

Miodkowa , nie minęłyśmy się na 100%. My wyjechaliśmy z domu tuż przed 19-tą. Pewnie już szłaś wygnańcu na swoją kasztanową

- anik
- 1000p
- Od: 28 maja 2010, o 13:05
Aga kolejną część wątku otworzyła a ja oczywiście sto lat za murzynami. Nie ubliżając bynajmniej nikomu.
Mam nadzieję, że nie obrazisz się za tak późne przybycie. Perypetie twoje i Tośki odnośnie spotkania staram się śledzić na bieżąco. Wydaje mi się, że powinnyście kiedyś te wasze potyczki spisać i byłaby z tego świetna książka.
A roślinki rewelacja.
Szybkich korzonków życzę.
Mam nadzieję, że nie obrazisz się za tak późne przybycie. Perypetie twoje i Tośki odnośnie spotkania staram się śledzić na bieżąco. Wydaje mi się, że powinnyście kiedyś te wasze potyczki spisać i byłaby z tego świetna książka.

A roślinki rewelacja.

- lulka
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
Jestem i ja w 2 cześci. Początek piękny, zachęcający do oglądania i czytania.
Niespodzianka
powinnaś ją
PIĘKNE roślinki 
Niespodzianka

No i w końcu masz swoje kwituchy a Ty znów nakupowałaś grudników hehe cała Aga 

Tak tu sobie czytam i czytam, no wesoło i świetna z Teśki osóbka
A ta tu prawda..

A ta tu prawda..
.. ostatnio utożsamiam się nieco z tym stwierdzeniem, z nadmiaru zdobyczy chybakohleria pisze:..Nich tylko nasyci się momentem ukorzeniania i wyśle chętnej osóbce ..

wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
- nuta23
- 1000p
- Od: 17 kwie 2010, o 13:53
Maluszki piękne i na pewno szybko urosną. Ale nijak doczytać się nie mogę ile to Grudników kupiłaś.

pozdrowienia dla wszystkich Renata
moje początki
moje początki