Też miałem problem w tamtym roku z ziemioródkami i czytałem ,że niema lepszego na nie preparatu niż Nomolt.Niestety myślałem,że go wycofali tak jak i Ty.ixeska pisze:Pojawiły się u mnie ziemiórki ...![]()
![]()
![]()
Gdzie mogłabym kupić nomolt? Pytałam w Obi, ale mówiła kobitka, że jest już wycofany...
Czy to prawda?
A może jest jakiś inny sprawdzony sposób??
Po pierwsze nie licz na zakupy w Obi bo to jeden z najgorzej doposażonych marketów,lepiej już pytać w Liroju bo mają największy asortyment.Druga sprawa mamy takie czasy,że wpisuję nomolt i na pierwszej stronie wyszukiwarki mi go znajduje w sklepie,zwykłą przesyłką nie kosztuje majątek więc można poświęcić z 5zł na list polecony i kupić online.Po trzecie,widzę,że agrecol to konfekcjonuje,więc wejdź na ich stronę i zobacz na mapie najbliższego dystrybutora.Jeśli nie masz pewności gdzie dostać można zadzwonić do nich aby podali kontakt do regionalnego przedstawiciela,on będzie wiedział jaką ma siatkę sprzedaży w twoim regionie.Nie będę się więcej rozpisywał bo mam ten komfort,że mój kolega pracuje w hurtowni ogrodniczej i takie pierdoły mam po groszach albo z gratisów za free.
Co do latających meszek,much i innych owadów to polecam płytkę na owady.I tu masz do wyboru albo :Bros albo Globol(lepsza).Koszt chyba koło 14złotych,skutecznie działą ok.3m-cy.
Pozdrawiam i życzę powodzenia.