Niestety ale ja swoje dwie hosty musiałam wykopać dla jednej znalazłam miejsce a druga niestety ale musi poczekać bo nie mam koncepcji gdzie by ja tu posadzić.
Ewuniu sasanki piękne kwiatki kupuj
Aniu u mnie hosty dopiero ledwo, ledwo pokazują swoje kły.Ja mam tylko trzy i chyba rosną w nieodpowiednim miejscu. Muszę im znaleźć inne miejsce, poza tym ja mam takie pospolite odmiany, nawet nazw nie pamiętam. Teraz już po pobycie na Forum jestem mądrzejsza i zaopatrzyłam się w znaczniki.Teraz jak sadzę coś to od razu znacznik z nazwą w ziemię. Uściski
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
Aniu dobrze, że wpadłaś do mnie bo pewnie nie zauważyłabym , że wątek ogrodowy otwarłaś. Wina zmęczenia materiału odwiedzam tylko tych co jestem powiadamiana i to nie wszędzie piszę, bo padam wieczorem ze zmęczenia. A tu tyle pięknego kwiecia pokazałaś, bardzo się cieszę
Aniu, wpisuję się do drugiej części Dębowego Lasu i z wielką przyjemnością oglądam Twoją wiosnę
Sasanki są bardzo fotogeniczne U mnie mniejsze kły host, ale coś tam wychodzi z ziemi