Actusowa kolekcja cz.II
- Mariusz3357
- 1000p
- Od: 10 paź 2011, o 16:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Actusowa kolekcja cz.II
Kilka razy oglądać nie zaszkodzi Szkoda że pogoda u Ciebie do kitu,u mnie ponad 20 stopni każdego dnia
Pozdrawiam Mariusz3357
Przecież lubią wilgotne powietrze, niech sobie teraz radzą
Z otwartą buźką oglądam Twoje botaniki , bo ja z różnych przyczyn nie planuję zakupu. Muszę zadowolić się storczykami forumowiczów i sklepowymi
Z otwartą buźką oglądam Twoje botaniki , bo ja z różnych przyczyn nie planuję zakupu. Muszę zadowolić się storczykami forumowiczów i sklepowymi
Z pozdrowieniami - Janka
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
- Dufin
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 cze 2012, o 11:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Booszzz.. jakie to piękne wszystko jest u Ciebie Kiedy ja wygram tą 6 w totka i zadowolę oko i dusze takimi pięknościami? chyba wykupiłabym wtedy wszystkie sklepy internetowe Jestem zakochana zarówno w Liodoro jak i w Sumatrana (była swego czasu dość niedrogo na allegro i nie kupiłam, bo miała obcięty listek ) i wiele innych... Twoje botaniki są cudowne, wszystkie się tak ładnie mienią, mają nasycone kolory, są takie delikatne..
Dufin .Bo aparatem lepiej wychodza. Liodoro faktycznie cudo ,ma gigantyczne kwiaty.Wyslalam Ci pw
Witam się z Tobą w nowym wątku
kurcze już 5 stron mam do nadrobienia
Wow 125 storczyków
jeszcze niedawno było ich 100 Podziwiam Cię za to
Są takie piękne, a niektóre takie niepowtarzalne
One czują ile wkładasz w ich opiekę serca i ile czasu im poświęcasz, dlatego tak pięknie Ci się za to odwdzięczają
Początek piękny i bardzo interesujący Zachęca do dalszego czytania i częstego zaglądania A jest co podziwiać Gratuluję
kurcze już 5 stron mam do nadrobienia
Wow 125 storczyków
jeszcze niedawno było ich 100 Podziwiam Cię za to
Są takie piękne, a niektóre takie niepowtarzalne
One czują ile wkładasz w ich opiekę serca i ile czasu im poświęcasz, dlatego tak pięknie Ci się za to odwdzięczają
Początek piękny i bardzo interesujący Zachęca do dalszego czytania i częstego zaglądania A jest co podziwiać Gratuluję
Madziu bardzo sie ciesze ze jestes!!! Pisalam wczesniej ze okolo 100 ,bo tak naprawde nigdy ich nie liczylam.W koncu sie zebralam ,no i wyszlo 125 .Obfocilam hybrydki ,ktore obecnie u mnie kwitna,wiec zajrzyj pozniej jak bedziesz miala chwile
-
- 50p
- Od: 12 maja 2013, o 18:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ja również witam się z Tobą w nowym wątku
Twoja kolekcja jest niepowtarzalna, dużo serca wkładasz w te piękności urzekła mnie strasznie Phal Princess Kaiulani Miki
Twoja kolekcja jest niepowtarzalna, dużo serca wkładasz w te piękności urzekła mnie strasznie Phal Princess Kaiulani Miki
Pozdrawiam Justa
GiannaDufin kapia sie jak Pani ma czas
Justa milo mi ze odwiedzilas moj watek .Princess jest zdecydowanie krolowa mojej kolekcji ,co zawsze podkreslam.Zapraszam ,kiedy tylko bedziesz miala ochote
Justa milo mi ze odwiedzilas moj watek .Princess jest zdecydowanie krolowa mojej kolekcji ,co zawsze podkreslam.Zapraszam ,kiedy tylko bedziesz miala ochote
Błysnęłam znajomością filmotekiDufin pisze:gianna pisze:
Patrz pani co to za zwyczaje, w niedziele się kąpią. Za moich czasów, kąpiel była w sobotę
OMG
Wszystko przez Kasię, zbyt długo każe mi czekać na fotki i głupoty mi do głowy w międzyczasie wpadają
Z pozdrowieniami - Janka
Dufin wiedzialam ze to Twoj faworyt bedzie
Tak kochana, szanowna Dyrekcja usatysfakcjonowana. W poniedziałek możesz sprawdzić stan konta, zapewne premii wystarczy na nowości
O matko, jak bym miała tyle kwitnących storczyków, zapewne nie miałabym czasu na jedzenie, spanie i pracę na etacie. Miałabym czas tylko na podziwianie
Kasia, a może potrzebujesz asystentki kolekcji, chętnie się u Ciebie zatrudnię. Nawet kosztem degradacji stanowiska
O matko, jak bym miała tyle kwitnących storczyków, zapewne nie miałabym czasu na jedzenie, spanie i pracę na etacie. Miałabym czas tylko na podziwianie
Kasia, a może potrzebujesz asystentki kolekcji, chętnie się u Ciebie zatrudnię. Nawet kosztem degradacji stanowiska
Z pozdrowieniami - Janka