Kochana, nareszcie Twój wątek! Nie wiem co chwalić w pierwszej kolejności Pięknie Ci wszystko rośnie a i kompozycje układasz prześliczne! Czy pęcherznica Ci kwitnie? Widziałam na którymś zdjęciu piękny, dorodny krzew z ciemnopurpurowymi liśćmi i różowawymi pęczkami kwiatów... Jęknęłam z zazdrości, przyznam
Ile lat ma Twój ogród?
Zuza witam Cię serdecznie
Pęcherznica bardzo ładnie kwitnie, jestem z niej ogromnie dumna, niesamowicie zdobi ogród
Pierwsza nasadzenia wykonałam 13 lat temu...... Oj trochę się zadumałam....czas leci zbyt szybko...
Przepraszam za mój melancholijny nastrój Zuzka wpadaj kiedy tylko będziesz miała ochotę
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka Moje wątki, Aktualny
Witaj Aniu
Piekny Perukowiec
Jak pięknie będziesz mieć jak Żylistek Ci rozkwitnie
Gratuluję kwiatuszków na Katalpli
Piękne Llie
Pięknie Ci rosnie szałwia
Będzie Mi bardzo milo jak będziesz wpadać do Mojego kawałeczka Nieba Balkonowego
Pauli "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
Aniu kochana jestem - pięknie się witam i buszuję w Twoim pięknym ogrodzie - no wiesz tak długo trzymałaś w tajemnicy takie piękna ogrodowe Ślicznie, po prostu ślicznie co tu więcej pisać, będę często wpadać.
Widzę ostrogowiec już popikowany. Mojego wezmę na warsztat w przyszłym tygodniu
Jeszcze raz
Małgosiu, jeśli mogę Ci doradzić-perukowiec lubi wapienne gleby(zapodaj pokruszone skorupki jajek) i nawóz wieloskładnikowy podsypuj tylko wiosną. Jeśli będzie miał zbyt dużo składników pokarmowych przez cały sezon będzie miał mnóstwo liści a przecież chodzi nam o te piękne peruczki.
dziś trochę portrecików
moja ulubienica
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka Moje wątki, Aktualny