-- 11 sty 2014, o 21:16 --
pierwsze róże angielki

Róża Geoff Hamilton

róża Graham Thomas

róża Winchester Cathedral

Bardzo dziękuje i zapraszam ja też je lubię ale niestety będą do wymiany bo się rozlatują jak każde meble z wiklinydorkow0 pisze:Witaj Konradzie...![]()
Miło znowu oglądać Twój ogród... Cieszę się, że tu jesteś...
Będę Twoim gościem, jeśli pozwolisz...
I bardzo lubię te Twoje siedziska w altanie... Są niesamowite...
no niestety tak to jest z meblami które mi się podobają zawsze są niepraktyczne hi hi hidorkow0 pisze:No, tak, to jest problem... Moje są drewniane z żeliwem, co jakiś czas je maluję i są... Jeszcze myślę kupić taki malutki, dwuosobowy komplecik z żeliwa, tak dla ozdoby i małej czarnej pod Brzozami...![]()
Te Tawuły w ogrodzie bardzo lubię, zawsze są piękne... A oczko też mi się podoba...
czy ja wiem dla jednych młody dla drugich już nie ale ja uważam się za młodego 35 latka hi hi hi :)metamorfoza idzie powoli ale pieknieje ogród i coraz bardziej mi się podobaursulka pisze:Witaj Kondziu
To Ty chyba młoda chłopina jesteś![]()
Strasznie mi się podoba, kiedy młode chłopaki i dziewczyny ruszają w ogrody i dostrzegają piękno w grzebaniu w ziemi!
Metamorfozy ogrodowe baaardzo znaczące. Oglądam z zaciekawieniem![]()
Pozdrawiam serdecznie
Ula
na tych zdjęciach jeszcze nie widać trawnika żeby ogród był dopieszczony kanciki muszą być obowiązkowoRewi pisze:Świetny trawnik, wszystko jak od linijki
uzupełniam właśnie nazwy róż mam ich sporo większość nie znam bo kupowałem które mi sie podobały i nie zapisywałem nazw różanka się zmienia już nie będą same róże tylko zmieszane z bylinami nazwa będzie adekwatna do tego co chcę osiągnąćrobaczek_Poznan pisze:Witaj Kondziu![]()
Wpadam z rewizytą zaciekawiona tytułem wątku..Bardzo podoba mi się pomysł na angielskie rabaty po obu stronach ogrodu! Masz tyle miejsca, ze az się prosi żeby je poszerzyć ;-) Podobnie jak Irminka, jestem ciekawa roślin, jakie tam wybrałeś i zdjęć z bliska, ale rozumiem, że dawkujesz nam emocje
![]()
Pięknie przycięte brzegi trawnika... i fajna rózanka! Jakie masz odmiany? Czy mogę prosić o podpisanie róż z nazw? W awatarku chyba poznaję Geoff'a Hamiltona lub podobną angieleczkę...![]()
Podziwiam zapał do pracy, pomysły i czekam na kolejne zdjęcia!
PS. Klikając na zdjęcie jesteś przekierowany na stronę serwera, z którego korzystasz. Jeśli chcesz edytować tzn. Usunąć zdjęcie i wgrać inne, to klikasz 'edytuj' pod postem.
Pozdrawiam serdecznie
to jest cześć mojej listy która u mnie rośnie później będę ją zmieniał jak mi się przypomni któraś hi hi hidotii pisze:piękna różana lista![]()
W tym roku tez zaszaleje