roza333 Witaj;Wiosna chyba już wszędzie gości.Dobrze,że w tym roku tak wcześnie do nas przyszła
bozunia Witaj kochana, najważniejsze,że mnie już znalazłaś.
Wiosna rozkwita,coraz bardziej i to też cieszy coraz mocniej.hosty wychodzą,wychodzą..ale tez jeszcze nie wszystkie w pełni są widoczne.
Tak mi się rozrosły te hosty,że kilka muszę przesadzić bo im za ciasno.a sporo chyba już mogę odsprzedać
any57 Witaj,To prawda,oczy i dusza cieszy się każdym kolorkiem,zielenią,każdym kwiatuszkiem.Jak gąbka wszystko chłoniemy
usa1276-Ulu Wiosna,to cudowna pora roku,Dla takich wyposzczonych ogrodomaniaków,to sama radość

W świętokrzyskim było cudnie.Pogoda dopisała,Na Łasej Górze byłam.Św,Krzyż też odwiedziła,Rytwiany i Kielce.
Aj super.W pogaduchach może dodam kilka zdjątek ale może jutro bo czasu mało na wszystko
IWONA1311 Witaj Iwonko.Wiosna coraz bardziej zachwyca.Nie wiem jak jeszcze nachyłek Ruby frost przezimował.Mam nadzieję,jutro się mu przyjrzę.
anym-Aneczko Dziękuję,ja też lubię do Ciebie zaglądać
baasik-BasiuTak boćki już są

Bocianie gniazdo mam na poprzedzającej moją działce.Widzę je z tarasu,działki Cudny widok móc obserwować jak bociany latają,lądują ,klekoczą,jak pojawiają się małe i stoją ,potem uczą się fruwać.Naprawdę super widok.
MID2006-Madziu No widzisz,nie tylko ja coś zgapię

Fajnie,że jesteś

Żabć coraz więcej jest,boćki chodzą po łąkach maja na co polować.
prymulki;
Anna- Aneczko55Witaj.Dużo radości już jest ,bo coraz więcej zieleni,coraz więcej kwiatuszków,I owadziki też latają.

rże inne nie próżnują

Dziękuję i Tobie też życzę udanego sezonu

PIERWIOSNEK GRUZIŃSKI PRIMULA JULIAE
Malgosiu1960 Witaj popołudniowo. ;196 U mnie przymrozku nie było,ale dość chłodno.a popołudniu deszczyk spory.
Tuipanki jeszcze u mnie śpią