Rabata z Aphrodite na pierwszym planie , a angielki z tyłu po prostu brak słów.
Mam nadzieję, że moja A też za jakiś czas będzie tak piękna jak u Ciebie
Aniu ile krzaczkow Aphrodite tam jest?Mialam ja ostatnio w reku ale sie wachalam i odstawilam.Piekna jest.Powiedz jak dlugo trzyma kwiaty i czy kwitnie cale lato?Polecasz ja? Zajrzyj do tego watku i poradz cos. http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 9&start=28
Musze zrobic zamowienie i ciagle sie waham.Masz moze tez fioletowa Novalis?
Przepraszam,ale nie mam mozliwosci uzywania polskich liter Kasia
O kurcze Piękna!!!
A ja kupiłam cztery sztuki, żeby jej było więcej....
Może u mnie też tak urosną?
A możesz mi jeszcze napisać jak bardzo ją przycinasz? Będę Ci bardzo wdzięczna za podpowiedź, bo wiesz, nie mam praktycznie żadnego doświadczenia z różami.
Nie wiedziałam, że Hanabi jest tak rozłorzystą i wysoką różą ! Ma coś w sobie, oj ma ... .
Właściwie to tylko u Ciebie można ją sobie pooglądać i dowiedzieć się czegoś na jej temat. Jak ją oceniasz Aniu?
Cudna Hanabi, mimo że taka ściśnięta.
Moja to dopiero ma drugi sezon i też rośnie w rogu ogrodu, gdzie słonko zagląda tylko na chwilkę.
Ale patrząc na twoją mam nadzieję, że też taka kiedyś będzie.
Ja jestem zła na swoją gożdzikową bo strasznie przyciąga mi mszyce.
Każdego roku to prawdziwa masakra a jak u twojej, też masz ten problem ?
Dobrze, że masz ją od wschodu, bo moja na południowej wystawie pod domem jest przypalana i blednie a nawet zrzuca pąki, kiedy jest susza.
Dzięki Anulka za odpowiedz .Kofana jestes Po prezentacj lavander ice ,znowu na jesieni musze zrobic wykopki ahhaha.Musze je miec koniecznie !Z tego co czytalam to sa to male krzaczki ,nie rosnie zbyt wysoka?Novalis jaka wysoka ci rosnie?Masz duzo niemieckich roz.Ja tez ide w tym kierunku,angielki ktora mam jakos mnie nie oczarowuja.
Milego dnia Kasia
Przepraszam,ale nie mam mozliwosci uzywania polskich liter Kasia
Aniu, a mówiłam, że Afrodyta z purpurą wymiata? Też jestem ciekawa, czy jest to jeden krzaczek czy więcej? Róże z drugiej strony domu zaczynają później, ale widać, że zapączkowane aż miło