Mój ogródek - chatte - 3cz. 2008r
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 wrz 2008, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witaj Chatte ........rok2008 w Twoim ogrodzie to kolorowy zawrót głowy
oszałamiające bogactwo gatunków,form,lisci, kwiatów....jesteś WIELKA!......ależ na lubelszczyznie rośnie .....taka ziemia to skarb!
mru mru dla kociąt i cmokasy z gór
oszałamiające bogactwo gatunków,form,lisci, kwiatów....jesteś WIELKA!......ależ na lubelszczyznie rośnie .....taka ziemia to skarb!
mru mru dla kociąt i cmokasy z gór
nic nie jest takie jakim się wydaje Spis Treści
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Mały Smoku, miło Cię tu widziec, ale to Śląsk ;) I ziemia marna bardzo, tylko od trzech lat intensywnie nawożona obornikiem. Własciwie trudno powiedzieć, ze ziemia nawozona. Po prostu od trzech lat pod wszystko co sadzę, daję obornik Inaczej nic by nie urosło.
Kociaki dziękują mrukając, ja również i buziaki niziołkowe przesyłam
Kociaki dziękują mrukając, ja również i buziaki niziołkowe przesyłam
Kochanie mam ją od 10 lat była wzięta z hodowli ale nie spełniała wszystkich wymogów , coś tam było nie tak i na wystawy się nie nadawała . Pan hodowca to to znajomy mojego Zbyszka i zapytał czy chcemy bo on nie ma co z nią zrobić a wie ,że u nas będzie jej dobrze i takim cudem za 100 zł staliśmy się posiadaczami naszej królewny . Ty wiesz ,że ona rozumie jak mówimy do niej królewna i chyba wie ,że jest taka ładna bo puszy się i rządzi wszystkimi . Ale do nowo poznanych ludzi jest bardzo nie ufna
Oj ale się rozpisałam
Oj ale się rozpisałam
Izuniu to pers Mam jeszcze Kotka w typie syjama to prezent o naszego znajomego ks Andrzeja
i wiem ,że ta rasa kotka będzie z nami zawsze są bardzo fajne , no i jeszcze 2 kotki dachowe też piękne i bardzo mądre . Dwa musiałam uśpić w tym roku latem w sumie było ich 6 teraz zostało 4 ale rozglądam się i jak zobaczę jakąś bidę to oczywiście wezmę
i wiem ,że ta rasa kotka będzie z nami zawsze są bardzo fajne , no i jeszcze 2 kotki dachowe też piękne i bardzo mądre . Dwa musiałam uśpić w tym roku latem w sumie było ich 6 teraz zostało 4 ale rozglądam się i jak zobaczę jakąś bidę to oczywiście wezmę
- chatte
- Przyjaciel Forum
to nie jest pers, Jadziu. Co najwyżej półpers, pewnie dlatego właściciel jej nie chciał .
Mam trzy "ćwierćpersy" i wyglądają prawie identycznie. Właściwie powinnam się domyslić Ale takie mieszańce są znacznie ładniejsze, niż całkiem rasowe persy.
Wymiziaj swoją królewnę! A za bidą rozglądać się nie trzeba, sama Cię znajdzie ;)
Dobrze, ze u Ciebie tez jakieś sierotki mogą znaleźć miejsce
Mam trzy "ćwierćpersy" i wyglądają prawie identycznie. Właściwie powinnam się domyslić Ale takie mieszańce są znacznie ładniejsze, niż całkiem rasowe persy.
Wymiziaj swoją królewnę! A za bidą rozglądać się nie trzeba, sama Cię znajdzie ;)
Dobrze, ze u Ciebie tez jakieś sierotki mogą znaleźć miejsce
To ja Wam opowiem o moim sąsiedzie
Sąsiad kupił kota .. pięknego "chyba" perskiego czarnego. (nie znam się .... a sąsiadka w ciąży)
Potem kupili kotu krawat i jak kot wychodzi a spacer to w krawacie (jest śliczny) tylko mój Szarik jak go widzi to szału dostaje i biega wzdłóż ogrdzenia... czyli ... przez moją rabatę niszcząc mi wszystkie rośłinki
no ale kotek prześliczny ...
Sąsiad zrobił na drzewie domek... myślłam, że karmnik dla ptaków a on uczył kota wychodzić ... i jak sie udało... to było świeto (prawie) osiedla
to takei sasiedzkie nauki... a kotek.............. prześliczny
Sąsiad kupił kota .. pięknego "chyba" perskiego czarnego. (nie znam się .... a sąsiadka w ciąży)
Potem kupili kotu krawat i jak kot wychodzi a spacer to w krawacie (jest śliczny) tylko mój Szarik jak go widzi to szału dostaje i biega wzdłóż ogrdzenia... czyli ... przez moją rabatę niszcząc mi wszystkie rośłinki
no ale kotek prześliczny ...
Sąsiad zrobił na drzewie domek... myślłam, że karmnik dla ptaków a on uczył kota wychodzić ... i jak sie udało... to było świeto (prawie) osiedla
to takei sasiedzkie nauki... a kotek.............. prześliczny
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- chatte
- Przyjaciel Forum
Grzesiu, bo wszelkie ubranka i ozdoby są dla ludzi, nie dla zwierząt. Im nie sprawia to przyjemności, kiedy właściciele wiążą im wstążki , czy wkładają kamizelki.
Cieszę się, ze Ci się to nie podoba
Następna część tego wątku znajduje się tutaj http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=19189
Cieszę się, ze Ci się to nie podoba
Następna część tego wątku znajduje się tutaj http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=19189