Hosta foto rok 2008
- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Myślę,ze trzeba tu coś uporządkować. Zbyt wiele jest roślin do identyfikacji i raczej, aż sie prosi by przeznaczyć oddzielny temat w tej kwestii. Chodzi mi po głowie, z porozumieniem moderatorów, aby tworzyć wątki poświęcone każdej odmianie oddzielnie . Tam moglibyśmy wklejać zdjęcia swoich roślin i wymieniać się uwagami.
Co wy na to?
do Pidżamy, miała być autentyczna łyżeczka od koffy, ze śladami popełnionej zbrodni w celu zautentyzowania faktów!
Co wy na to?
do Pidżamy, miała być autentyczna łyżeczka od koffy, ze śladami popełnionej zbrodni w celu zautentyzowania faktów!
- raistand
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 mar 2007, o 20:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Fakt, ze wątek się trochę rozluźnił. ;)Tomasz II pisze:Myślę,ze trzeba tu coś uporządkować. Zbyt wiele jest roślin do identyfikacji i raczej, aż się prosi by przeznaczyć oddzielny temat w tej kwestii. Chodzi mi po głowie, z porozumieniem moderatorów, aby tworzyć wątki poświęcone każdej odmianie oddzielnie . Tam moglibyśmy wklejać zdjęcia swoich roślin i wymieniać się uwagami.
Co wy na to?
Też jestem ciekaw jak moderatorzy będą zapatrywać się na -naście wątków 'Hosta - xxx', 'Hosta - xyx', itp...
Innym wyjściem byłoby np. założenie działu "Hosty", gdzie można by sobie pofolgować. Pytanie tylko czy po miesiącu dział nie umrze śmiercią naturalną.
Jest też trzecie wyjście ale o nim to strach głośno mówić.
U mnie, powtarzam u mnie, bo jeśli śledziłaś wątek to wiesz, że różnie to bywa, mają tak:bobi pisze:Witajcie hościarze
Poproszę o informację, jak szybko rozrastają się poniższe odmiany ...
GOLDEN TIARA, FIRE AND ICE, BRIGHTS LIGHTS, PATRIOT, FRANCE.
Z góry dziękuję
GT- błyskawica, FaA - wolna, BL- w miarę szybko, zwłaszcza w drugim roku, Patriot - średnio, nabiera tempa po dwóch latach, France - szybko
Beata