Pomidorki koktajlowe - 1cz.
- MagdaMisia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 mar 2009, o 20:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Moje wysiane w połowie lutego pomidorki "gruszkowe" żółte:
teraz są już rozsadzone i rosną jak szalone
Pomidorki "Koralik"
Bardzo dużo ich powschodziło, choć w długim czasie zapełniał się pojemnik, teraz są już rozsadzone, a z nadmiarem podzieliłam się, przez co "zaraziłam" tą osobę "manią rozsadową"
Posadze je do gruntu, bo folia będzie cała zapełniona malinowymi pomidorami i papryką, choć i tak wszystko się nie zmieści, hehehe poszłam na całość z tą ilością rozsady, jak to pierwszy raz... , w przyszłości na pewno się opanuję, bo teraz okazało się,że musiałam oddać stół pod rozsadę
Pozdrawiam
teraz są już rozsadzone i rosną jak szalone
Pomidorki "Koralik"
Bardzo dużo ich powschodziło, choć w długim czasie zapełniał się pojemnik, teraz są już rozsadzone, a z nadmiarem podzieliłam się, przez co "zaraziłam" tą osobę "manią rozsadową"
Posadze je do gruntu, bo folia będzie cała zapełniona malinowymi pomidorami i papryką, choć i tak wszystko się nie zmieści, hehehe poszłam na całość z tą ilością rozsady, jak to pierwszy raz... , w przyszłości na pewno się opanuję, bo teraz okazało się,że musiałam oddać stół pod rozsadę
Pozdrawiam
"jeśli chcesz być szczęśliwy przez całe życie - zostań ogrodnikiem "
Ogrodniczka na tymczasowym urlopie Anpio7 !!!
Apetycznie u Anpio7
Ogrodniczka na tymczasowym urlopie Anpio7 !!!
Apetycznie u Anpio7
-
- Od: 16 lut 2009, o 18:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- MagdaMisia
- MagdaMisia
-
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 22 lut 2009, o 11:39
Kochani ogrodnicy !! Pomocy !! Dzisiaj z racji ładnej pogody po raz czwarty wystawiłem pomidorki koktailowe na balkon. Po powrocie z pracy zobaczyłem, że listki zbielały i zrobiły się miękko-papierowe. Co może być przyczyną ?
PS.
Przed chwilą zauważyłem osobny wątek dla pomidorków koktajlowych - czyli moich. Przepraszam za dubla w topicu o pomidorach zwykłych.
PS.
Przed chwilą zauważyłem osobny wątek dla pomidorków koktajlowych - czyli moich. Przepraszam za dubla w topicu o pomidorach zwykłych.