Kolejna Storczykomaniaczka:)
- Henrykbb
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 lut 2010, o 13:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Kolejna Storczykomaniaczka:)
Nie wierzę, ,przyznaj się ile pączków domalowałaś.
Ale tak na poważnie:piękny,piękny .Gdzie takie cudo kupiłaś.Policzyłaś może ile będzie kwiatów?Zanosi się na rekord świata
Ale tak na poważnie:piękny,piękny .Gdzie takie cudo kupiłaś.Policzyłaś może ile będzie kwiatów?Zanosi się na rekord świata
Coś niesamowitego... A ja myślałam, że mój olbrzym ma sporo kwiatów.... Niesamowity skarb upolowałaś! Fortunę musiałaś wydać... Ale warto
Magda
-
- 500p
- Od: 31 gru 2008, o 20:04
Dusia dzięki Twoje dzisiejsze nabytki też są świetne
Empe dzięki w imieniu Skarba Sama nie wiem czy to ile dałam to było dużo czy nie... pewnie dałabym i więcej Na ile go oceniasz?
Henryku dopadłam go w zaprzyjaźnionej kwiaciarni, Pani Małgosia która co dzień widzi mnie śliniącą się na jej szybie go wypatrzyła na giełdzie
Próbowałam policzyć pączki ale nie udało się, ciągle mi sie myli które juz liczyłam, a których jeszcze nie Chyba jest 24 plus ok 4 tak malutkie, że nie jestem pewna, czy po dwóch spacerach na wietrze i podróży w zatłoczonym bagażniku w ogóle urosną.
Oby tych średnich nie pozrzucał....
To tak a propos planów kupienia Cambrii
Empe dzięki w imieniu Skarba Sama nie wiem czy to ile dałam to było dużo czy nie... pewnie dałabym i więcej Na ile go oceniasz?
Henryku dopadłam go w zaprzyjaźnionej kwiaciarni, Pani Małgosia która co dzień widzi mnie śliniącą się na jej szybie go wypatrzyła na giełdzie
Próbowałam policzyć pączki ale nie udało się, ciągle mi sie myli które juz liczyłam, a których jeszcze nie Chyba jest 24 plus ok 4 tak malutkie, że nie jestem pewna, czy po dwóch spacerach na wietrze i podróży w zatłoczonym bagażniku w ogóle urosną.
Oby tych średnich nie pozrzucał....
To tak a propos planów kupienia Cambrii
Pozdrawiam, Basia:)
Hmmmm będę strzelać ;-) Skoro dwie roślinki i kilka pędzików, a u mnie dwupędowe w kwiaciarniach między 30-40 to ten z 60 pewnie kosztował? Jak na mój skromny budżet to dużo choc wiem że obiektywnie nie za dużo... ;) Więc ciężko mi ocenić:P:P
A wiesz co?:) Po dzisiejszym podlewaniu na podłodze... Przearanżowałam ustawienie na parapecie i jeden to spokojnie wejdzie, a i dwa by się upchnęło mniejsze :D:D
A wiesz co?:) Po dzisiejszym podlewaniu na podłodze... Przearanżowałam ustawienie na parapecie i jeden to spokojnie wejdzie, a i dwa by się upchnęło mniejsze :D:D
Magda
- pani_storczyk
- 500p
- Od: 15 mar 2010, o 14:18
Łał ! ! No to nam Basiu zafundowalaś piękność do oglądania.Niech Ci długo kwitnie i cieszy Twoje oczka
Gdyby tak każdego dnia na drogę naszego bliźniego rzucali jeden kwiatek
, to drogi ziemi byłyby pełne radości.
Pozdrawiam Ania
, to drogi ziemi byłyby pełne radości.
Pozdrawiam Ania
- luczek95
- Od: 13 lip 2009, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
wow ale pędów
- Domowi, zieloni przyjaciele cz.2
Łukasz- nick zakładany dawno temu
Łukasz- nick zakładany dawno temu
Gratuluję
Bardzo ciekawy kwiatek. Sprowadziłaś sobie do domu prawdziwy rarytasik ... a nawet dwa
Bardzo ciekawy kwiatek. Sprowadziłaś sobie do domu prawdziwy rarytasik ... a nawet dwa
Pozdrawiam, Baśka
-
- 500p
Basiu, Łuczek, Aniu bardzo dziękuję za tyle miłych słów
Empe bingo, kosztował 65zł. Dlamnie tez to niemało ale nie mogłam się oprzeć Jakbym siebie dwa dni temu widziałam z ta rearanżacją myślałam, myślałam aż wymyśliłam jak je poustawiać żeby zupełnie niezauważony przez domowników przemknął się jeszcze jeden storczyczek Z tym niezauważonym co prawda trochę mi nie wyszło Wiesz co? chyba musisz sobie kupić botanika, one wydaja mi się mniejsze
Empe bingo, kosztował 65zł. Dlamnie tez to niemało ale nie mogłam się oprzeć Jakbym siebie dwa dni temu widziałam z ta rearanżacją myślałam, myślałam aż wymyśliłam jak je poustawiać żeby zupełnie niezauważony przez domowników przemknął się jeszcze jeden storczyczek Z tym niezauważonym co prawda trochę mi nie wyszło Wiesz co? chyba musisz sobie kupić botanika, one wydaja mi się mniejsze
- Henrykbb
Gdy zobaczyłem to ostatnie zdjęcie,przerażony pobiegłem popatrzeć czy mój stoi na swoim miejscu.
Basiu,jeszcze raz:śliczny
Basiu,jeszcze raz:śliczny
- -ewelina-
- 500p
- Od: 14 sie 2007, o 23:14
Po ostatniej prezentacji nie bardzo skupić się mogę
Tyle pączków , kwiaty o wspaniałym kolorze ...
Zazdroszczę szczerze i podziwiam
Pozdrawiam,
Ewelina
Tyle pączków , kwiaty o wspaniałym kolorze ...
Zazdroszczę szczerze i podziwiam
Pozdrawiam,
Ewelina
Śliczny Phalaenopsis
Tylko cena... zabójcza Ja ostatnio kupiłam zielonego, ma też coś ok 25 pączków i kosztował 17,99
Tylko cena... zabójcza Ja ostatnio kupiłam zielonego, ma też coś ok 25 pączków i kosztował 17,99
- Henrykbb
Basiu, z tym praktycznym myśleniem to u Was jest kiepsko;podpowiem Ci:gdy następnym razem będziesz liczyć pączki i kwiatki,te policzone już po prostu zaznacz flamastrem,najlepiej czarnym,niezmywalnym
-
- 500p
Henryk, jak rozumiem przetestowałeś tę metodę na swoim sabotku, tak?
Ewelina dzięki za wizytę i miłe słowa o moim najnowszym pupilu
Paula no niestety faktycznie cena wysoka, ale roślina w bdb stanie, piękne korzenie
W sumie to są dwie rośliny, jednej pęd idzie ze stożka więc jeszcze są perspektywy na dzieciaczki
Ewelina dzięki za wizytę i miłe słowa o moim najnowszym pupilu
Paula no niestety faktycznie cena wysoka, ale roślina w bdb stanie, piękne korzenie
W sumie to są dwie rośliny, jednej pęd idzie ze stożka więc jeszcze są perspektywy na dzieciaczki