Maluchy Izuchy
- grazka2211
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 paź 2008, o 11:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Iza ale Ty masz duuuuużą kolekcje roślinek.A z pieskiem to masz to szczęście że sama możesz decydować jakiego chcesz.Ja muszę mieć najpierw pozwolenie właściciela chociaż mojej córeczce marzy się kotek
doniczkowe , prace mojej córki ZAPRASZAM.
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
- 2iza
- 1000p
- Od: 15 mar 2009, o 13:27
treissi Ja to z tym zraszaniem to mam świrka po kilka razy dziennie wszystko jadę hihi
grazka2211 Ja nie muszę mieć zgody właściciela ,ale męża czyli czy tak czy tak jest problem , a tak poza tym to chyba jeszcze poczekam z tym psem . Na razie stwierdziłam ,że nie jestem wstanie zapewnić mu dostatecznie dużo spacerków . I chyba będę intensywnie przekonywała M na tchórzo-fredkę , albo szynszylka ??? Bardzo chcę żeby mój synek wychowywał się z jakimś zwierzakiem , to go dużo rzeczy może nauczyć.
colezka W takim razie czekam na twoje maluchy
;:12 Buziaki dla wszystkich !!!
grazka2211 Ja nie muszę mieć zgody właściciela ,ale męża czyli czy tak czy tak jest problem , a tak poza tym to chyba jeszcze poczekam z tym psem . Na razie stwierdziłam ,że nie jestem wstanie zapewnić mu dostatecznie dużo spacerków . I chyba będę intensywnie przekonywała M na tchórzo-fredkę , albo szynszylka ??? Bardzo chcę żeby mój synek wychowywał się z jakimś zwierzakiem , to go dużo rzeczy może nauczyć.
colezka W takim razie czekam na twoje maluchy
;:12 Buziaki dla wszystkich !!!
- grazka2211
Iza co to zwierząt masz dużo racji .U mnie w domu już zamieszkują rybki i królik a teraz jak już wcześniej napisałam mojej zachciało się kota .Ale decyzja głównie należy do mnie bo to ja będę się najwięcej opiekowała
- grazka2211
w sierpniu skończy 8
- anoli
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
Izo fretki nie polecam, ma je siostra mojego m., te stworki dość intensywnie pachną - przynajmniej jej. Świnki morskie są dość pojętne i w przeciwieństwie do chomiczków nie tak skore do gryzienia Lepeij tez funkcjonują w ciągu dnia, bo chomik go często przesypia. Przynajmniej z moich doświadczeń tak wynika. Króliczki są fajne, podobnie jak świnki mogą się czegoś nauczyć. Fajnie, że chcesz jakiegoś stworka. Tylko będziesz też musiała uważać podczas ich kontaktu, ja co prawda nie znam się na dzieciach, i nie wiem czy wszystkie mają takie tendencje - ale mojej kuzynki córeczka zgniotła już w swoim krótkim stażu 2 chomiczki - oczywiście to raczej wina kuzynki niż małej. Ale sądząc po fotce z pieskiem synek nie będzie takim kilerem
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- Leśny Duch
- 1000p
- Od: 10 lut 2009, o 12:40
świnki są o wiele lepszym wyborem od królika - królik biega sam dla siebie, nie ma z nim kontaktu, lubi podgryzać różne rzeczy, a do tego ma skłonności do różnych chorób, m.in. do zapalenia oczu, które jest u niego praktycznie niewyleczalne. A świnka jest bardzo kontaktowa, wita się z człowiekiem, widać, że go potrzebuje, potrafi okazywać przywiązanie:)
Izo piękny fiołeczek, a hojka widzę szykuje się do kwitnienia:) kompakty mi się nie podobają, ale ta Twoja to cudeńko naprawdę:) Dzięki niej pewnie polubię te rośliny;)
Izo piękny fiołeczek, a hojka widzę szykuje się do kwitnienia:) kompakty mi się nie podobają, ale ta Twoja to cudeńko naprawdę:) Dzięki niej pewnie polubię te rośliny;)
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- grazka2211
Z mojego doświadczenia króliki są też kontaktowe.Mój chociaż nie lubi być trzymany na rękach jest bardzo towarzyski.Z opini różnych ludzi wiem że królik potrafi podgryzać np.kable.Mój mimo że biega pół dnia na wolności to oprócz jednej agawy którą dorwał przez moją nie uwagę nic nie podgryzł.
Izo przepraszam że rozpisałam się w Twoim wątku na temat mojego zwierzaka.
Fakt moja córka wźięła część obowiązków na siebie ale np. porządki są na mojej głowie.
Izo przepraszam że rozpisałam się w Twoim wątku na temat mojego zwierzaka.
Fakt moja córka wźięła część obowiązków na siebie ale np. porządki są na mojej głowie.