Mój kawałek świata - rivendel, cz.2
Witaj Ago, przejrzałam z grubsza ostatnie posty u Ciebie i widzę, że coś się dzieje, ale -powiem szczerze- nie chce mi sie w to wnikać i Tobie też to radzę - olać, olać i jeszcze raz olać. Takimi osóbkami i sprawami nie warto się zajmować.
A co do spraw ważnych - dopiero co wróciłam z ogrodu, jestem megazmęczona i megaszczęśliwa. Jest pięknie, a będzie jeszcze piękniej.
Oczywiście pracowałam a to na siedząco, a to na kolanach, czasami udało mi się podłożyć pod kolanka lub tyłeczek takie specjalne ustrojstwo ze styropianu, ale wyśmargałam sobie rączki i ubranko koncertowo... No i dobrze
Życzę dużo pozytywnych emocji i pięknie kwitnących roślinek
A co do spraw ważnych - dopiero co wróciłam z ogrodu, jestem megazmęczona i megaszczęśliwa. Jest pięknie, a będzie jeszcze piękniej.
Oczywiście pracowałam a to na siedząco, a to na kolanach, czasami udało mi się podłożyć pod kolanka lub tyłeczek takie specjalne ustrojstwo ze styropianu, ale wyśmargałam sobie rączki i ubranko koncertowo... No i dobrze
Życzę dużo pozytywnych emocji i pięknie kwitnących roślinek
Geniu, Ci "inni" to zaledwie odsetek...Jest tutaj cała masa zaje...ludzi.
I o to chodzi.
Grzesiu, a to szkoda bo miałam nadzieję, że mi coś podpowiesz
Ja Tobie pakowałabym nawet po północy
Jest fajnie...Ta praca( i to bardzo ciężka, ta społeczność, ptaki, słońce, zieleń)
Mam klaustrofobię.Jak pada to i tak siedzę na działce, jak leje wiszę na oknie z petem w paszczy bo w mieszkaniu jest mi za duszno.
Ewuniu!Dziękuję! Tylko kiedy ja to zrobię??
Ave/Ewuniu dziś ze zdziwieniem odkryłam,ze clematis podskoczył o jakieś 5 cm
Tak szybko wszystko rośnie
DAlo, dziękuję za odwiedzinki.
O tak! Twoje miejsce jest baśniowe
POzwolisz,że odgapię to i owo?
I o to chodzi.
Grzesiu, a to szkoda bo miałam nadzieję, że mi coś podpowiesz
Ja Tobie pakowałabym nawet po północy
Jest fajnie...Ta praca( i to bardzo ciężka, ta społeczność, ptaki, słońce, zieleń)
Mam klaustrofobię.Jak pada to i tak siedzę na działce, jak leje wiszę na oknie z petem w paszczy bo w mieszkaniu jest mi za duszno.
Ewuniu!Dziękuję! Tylko kiedy ja to zrobię??
Ave/Ewuniu dziś ze zdziwieniem odkryłam,ze clematis podskoczył o jakieś 5 cm
Tak szybko wszystko rośnie
DAlo, dziękuję za odwiedzinki.
O tak! Twoje miejsce jest baśniowe
POzwolisz,że odgapię to i owo?
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
Oki.Jutro narobię kolejnym dzieciakom zdjęćjollla500 pisze:Agnieszko a ja bym chciała zobaczyć jakieś fotki z Twojego ogródka
Jadziolku...ja chciałabym mieć te zwykłe...na trawniku
Daaaaaj!Jadzia1 pisze:Agnieszko no właśnie mam na trawniku i Zbyszkowi nie pozwalam kość trawy dopóki się nie rozsieją ,wygląda to okropnie bo trawa po pas ale co tam , jak nie zapomnę to zrobię zdjęcie i Ci pokażę kawałek mojej stokrotowej łączki
Makitko słońce nie zdziczeją
Widzisz, MAdzia? Dogodziłaś mi stokrotkami