Mój ogródek - stokrotka12311
- stokrotka12311
- 500p
- Od: 18 gru 2006, o 00:43
- iwika
- 500p
- Od: 17 paź 2006, o 14:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- Fleur 78
- Przyjaciel Forum
- Od: 17 lip 2007, o 23:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Prześliczny masz ogród, Stokrotko! Niezwykle bogata kolekcja roślin! Wszystko aż tonie w kwiatach!
Ale doniczek to się nanosisz! Ja noszę tylko kilka i mnie to wkurza... No i pewnie zajmują Ci cały garaż , bo widzę, że masz mnóstwo roślin egzotycznych. Ale ten trud się opłaca, bo efekt jest wspaniały! Na pewno do Ciebie będę wracać!
Ale doniczek to się nanosisz! Ja noszę tylko kilka i mnie to wkurza... No i pewnie zajmują Ci cały garaż , bo widzę, że masz mnóstwo roślin egzotycznych. Ale ten trud się opłaca, bo efekt jest wspaniały! Na pewno do Ciebie będę wracać!
Jestem na tym forum niedługo,ale widziałam już wiele pięknych ogrodów.Ale teraz to już mi "szcena opada"..........Tyle pięknych kwiatów w jednym miejscu!Stokrotka-brzmi tak skromnie,a kwiaty takie bogate w formę i kolory...Większość widzę pierwszy raz w życiu.Podziwiam i deklaruję,że będę tu częstym gościem.
Pozdrawiam. Sonia.
Moje chwastowisko
Moje chwastowisko
- stokrotka12311
- 500p
- Od: 18 gru 2006, o 00:43
Dzięki za odwiedziny
Iwa ...tak przechowuję go w plusowej tem.
Fleur...owszem oj dużo mam doniczek do wnoszenia...
Karolino ...Hejlotrop traktuję jako roślinę jednoroczną ...wiosną sieje od nowa..
Moniko ...lisi ogonek to inaczej Pokrzywowiec
A teraz pokażę co mi jeszcze kwitnie...
a to na koniec lata /co rok /ścinam parę ...aby nacieszyć się ich widokiem...
strażnik
Iwa ...tak przechowuję go w plusowej tem.
Fleur...owszem oj dużo mam doniczek do wnoszenia...
Karolino ...Hejlotrop traktuję jako roślinę jednoroczną ...wiosną sieje od nowa..
Moniko ...lisi ogonek to inaczej Pokrzywowiec
A teraz pokażę co mi jeszcze kwitnie...
a to na koniec lata /co rok /ścinam parę ...aby nacieszyć się ich widokiem...
strażnik
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Stokrotko
Jestem zauroczona Twoim ogrodem. Taki niezwykły...bogactwo przepięknych roślin.......tak pięknych, że żyć się chce.
Twoja fachowa wiedza na ich temat....Brawo
Dopiero zaczynam poznawać większość roślinek, już planuję nowe nasadzenia. Będziesz dla mnie wzorem ... to od Ciebie "odpatrzę" nazwy tych, które najbardziej mnie urzekły...a które uda mi się zdobyć.
Serdecznie pozdrawiam
Jestem zauroczona Twoim ogrodem. Taki niezwykły...bogactwo przepięknych roślin.......tak pięknych, że żyć się chce.
Twoja fachowa wiedza na ich temat....Brawo
Dopiero zaczynam poznawać większość roślinek, już planuję nowe nasadzenia. Będziesz dla mnie wzorem ... to od Ciebie "odpatrzę" nazwy tych, które najbardziej mnie urzekły...a które uda mi się zdobyć.
Serdecznie pozdrawiam
Maria
Mój ogród: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=7504
Mój ogród: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=7504