Doniczkowe Patryka
Re: Doniczkowe Patryka
Ojej jak cudna ta Julcia a te oczka podrap ja za uszkiem odemnie, pajak brrr , za to Emil i Weronika świetne
- Jagusia
- 1000p
- Od: 24 lis 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Pająk brrrrrr..... obrzydlistwo.....
Psiak jak każdy - znaczy się słodziutki
Papużki - kolorowy zawrót głowy
Ale ta parka wymiata wszystkich - przypomina mi taką parę szlachciców staropolskich - on brzuchaty, wąsaty i napuszony ..... ona filigranowa, utapirowana, wyfiokowana, z tych, co to nie ból głowy zwykły ma ale globusa dostaje....
Psiak jak każdy - znaczy się słodziutki
Papużki - kolorowy zawrót głowy
Ale ta parka wymiata wszystkich - przypomina mi taką parę szlachciców staropolskich - on brzuchaty, wąsaty i napuszony ..... ona filigranowa, utapirowana, wyfiokowana, z tych, co to nie ból głowy zwykły ma ale globusa dostaje....
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
- grazynarosa22
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
Wszystkie zwierzątka cudniaste....oprócz tego....brrrr...pająka...nie cierpie takich wielkich
Ale bardzo podoba mi sie kurza parka....jajka niesie Pani kura?
- Jagusia
- 1000p
- Od: 24 lis 2007, o 18:02
- Kontakt:
Jajka zapewne niesie pan kur a pani kura jajka znosigrazynarosa22 pisze:Wszystkie zwierzątka cudniaste....oprócz tego....brrrr...pająka...nie cierpie takich wielkich
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
- grazynarosa22
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
Dobre,dobre.....dziś widzę na wielu wątkach dzień humoru
Przejrzałam cały twój wątek.Zainspirowały mnie twoje doniczki z kory. Chciałam zapytać się jak się sprawuja po czasie i widziałam jedną doniczk chyba mchem obłożoną?
-
- 100p
- Od: 21 paź 2009, o 12:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Cześć Patryk,jestem pod wielkim wrażeniem tego co tu u Ciebie zobaczyłam.Piękne zadbane kwiaty,masa zwierząt,wspaniale!!!!!!Kury rewelacyjne,zamierzam kupić takie niebawem.Papugi posiadam,faliste kiedyś z parki zrobiło się 11 sztuk.Piękne był.Pozdrawiam Cię Patryk,będę często zaglądać a teraz zmykam do Twojego ogrodu.
witam Patryku przepiękne masz roślinki, zwierzątka i doniczki cudne robisz kiedyś też miałam nimfę ale szarą, kochane ptaszysko no ale już nie mam (ale to nie z mojej winy, po prostu ktoś ją wypuścił i raz wróciła ale za drugim razem już nie, ale płakałam za nią ), ja zwierzyniec też niezły posiadam (może nie aż tak duży jak Ty ) też mam kotki, pieska, żółwia i pajączki i marzy mi się jeszcze wsio wsio, oj co ja bym nie chciała mieć, ale nie będę zanudzać, cieszę się że ty zaglądnęłam
pozdrawiam cieplutko
pozdrawiam cieplutko
- Monik27
- 500p
- Od: 23 sty 2012, o 08:55
Patryku kwiatuszki cudeńka ale tak mnie Julka urzekła że nie mogłam od niej oczu oderwać a tymi smakołykami to mi taką ochotę zrobiłeś
Moje kwiaty doniczkowe - http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=50981" onclick="window.open(this.href);return false;
Zapraszam serdecznie ;-) Monika
Zapraszam serdecznie ;-) Monika