Daj jej szansę. u mnie wiekszość to to drugie zdjęcie - jak sucha całaPenelopa pisze:Dorota, tymi fotami rozwiałaś moje wątpliwości i już wiem, ze 50% lawendy zmarzło
ostrokrzew u mnie też dziwnie wygląda.
Ogród Dorbie
Re: Ogród Dorbie
- Sure
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lip 2010, o 21:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Moja biała też wyglądała jak uschnięta, ale coś tam zaczyna się zielenić...
pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
ogród Agaty - cz.4
Dzięki za odwiedzinyRenatamama3 pisze:Dorotko byłam jako podglądaczka w Twoim ogrodzie i domku na muratorze ,podziwialam ogrom pracy własnych rąk ,my też sami dużo robimy ,powiedz mi czy zalewaliście murek oporowy pod taras bo u nas też będzie dość wysoko a nawet może wyżej niż u Ciebie i zastanawiamy się czy wylewać ale już na 90 % zdecydowaliśmy ,że wylewać .
My mamy taras wybudowany z bloczkow i zasypany żwirem
zobacz jak budowalismy
... i takie rozwiązanie się sprawdza Nasz taras powstał w identyczny sposób. Z perspektywy czasu trochę tylko żałuję, że nie wykoaliśmy izolacji styropianem od gruntu. Gdy w końcu wygramy w Lotto i zrobimy nasz wymarzony ogród zimowy to nie da się tego ogrzewać bez totalnej rozwałki No ale na szczęście nie kuszę losu i nie gram
Agajotka i Agnieszka72 dzięki Wam za odwiedziny i cieszę się, że się podoba
My na tarasie mamy kostkę, na razie prowizorycznie bo rozbiórkową, ale lepsze to niz piachrispetto pisze:... i takie rozwiązanie się sprawdza Nasz taras powstał w identyczny sposób. Z perspektywy czasu trochę tylko żałuję, że nie wykoaliśmy izolacji styropianem od gruntu. Gdy w końcu wygramy w Lotto i zrobimy nasz wymarzony ogród zimowy to nie da się tego ogrzewać bez totalnej rozwałki No ale na szczęście nie kuszę losu i nie gram
Ze wszystkich żywych stworzeń przetrwają tylko szczury i bratki
Ze wszystkich żywych stworzeń przetrwają tylko szczury i bratki
Ciekawa jestem tej bialej lawendy, chyba sobie gdzies sprawie:-)Sure pisze:Moja biała też wyglądała jak uschnięta, ale coś tam zaczyna się zielenić...
- Sure
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lip 2010, o 21:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Też jestem ciekawa, jeszcze za bardzo nie widziałam jej kwiatów...dorbie pisze:Ciekawa jestem tej bialej lawendy, chyba sobie gdzies sprawie:-)Sure pisze:Moja biała też wyglądała jak uschnięta, ale coś tam zaczyna się zielenić...
pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
ogród Agaty - cz.4
rispetto pisze:Ze wszystkich żywych stworzeń przetrwają tylko szczury i bratki
Kilka roslinek - to sosna, ale jaka? chyba hakowata
kocimiętka zaczyna kwitnąć
zagwin
budleja wypuszcza
świerk Sander's Blue
kwitnie trawka turzyca ... The Beatles