Orka na ugorze, czyli Syringa chce mieć ogród

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
semper
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 lis 2011, o 10:12
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Orka na ugorze, czyli Syringa chce mieć ogród

Post »

Bardzo podobają Mi się Twoje okolice.Szklarską znam dość dobrze. Kiedyś często tam jeżdziłęm na różne szkolenia z fabryki.Bardzo lubię takie wycieczki. Zresztą mam nawet swój wątek poświęcony Moim Górkom.Niestety ja muszę korzystać z kierowcy, bo nie mam prawa jazdy, a Mój kierowca jest raczej domatorem. No i nie mam takiego wspaniałego psa, a Moje koty nie chcą po lesie łazić.
Pozdrawiam! ,Jurek z górek ;)
Moje górki
Rojnikowisko i nie tylko
Awatar użytkownika
Syringa
500p
500p
Od: 12 kwie 2012, o 13:10
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

No i jestem upupiona. Czuje sie fatalnie ;:219 walczę o przetrwanie chwilowo. Prace w ogrodzie, czynności domowe oraz siedzenie przy kompie zawieszone do odwołania. Odwołanie nastąpi, jak ból minie :lol: W sumie normalka, jestem przyzwyczajona. Jutro bedzie lepiej, a jak nie, to pojutrze :uszy Do zobaczenia!
Bea
jarzebinka82
200p
200p
Od: 10 lip 2012, o 16:34
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ojej to niefajnie :( . Zdrowiej kochana szybciutko bo my tu na piękne fotki czekamy :lol: . Pozdrawiam ;:196 .
Awatar użytkownika
constancja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 sie 2012, o 23:38

Post »

Trzymaj się Bea. ;:168 Przykre, że cierpisz i mam nadzieję, że ten stan szybko minie i będziesz mogła lada dzień zrealizować swoje plany i pokazać nam efekty ciężkiej pracy .... tylko nie przesadzaj. Piękne te Twoje spacery. Ja mam las za płotem, a tej wiosny jeszcze w nim nie byłam. Odkąd postanowiłam założyć coś na kształt ogrodu nie mam zwyczajnie czasu.
Gdzieś w Borach-wątek ogrodowy Bory Constancji - Bory Tucholskie w obiektywie
Pomieszanie z poplątaniem czyli nerwowe ręce Constancji spis tematów
FAQ: canon EOS 450D + ob. canon (18-55) Pozdrawiam. Ewa
Awatar użytkownika
Syringa
500p
500p

Post »

Dziękuję! :D
Jestem bardzo zadowolona, bo juz czuje sie dużo lepiej. Naprawdę zaczynam zdrowieć, bo wcześniej, gdy mnie tak "złapało", to 5-6 dni nie mogłam sie ruszać, a tym razem juz na trzeci dzień da sie żyć :tan No, super! Nie macie pojęcia, co to dla mnie znaczy! ;:215 ;:172 :heja Nie jestem w świetnej formie, ale dziś wstałam prawie normalnie ;:215 Jeszcze będą ze mnie ludzie ;:303 Jeszcze tylko dwa lata terapii i będę jak nowa ;:209

Barabello, a co z Tobą?

U nas dziś błękitne niebo, ptaki koncertują. Rano jakiś pięknie się produkował przy oknie łazienki, otworzyłam je cichutko i słuchałam ;:224

Cos tam kwitnie.
Obrazek

Gajowiec majowy (albo Majowiec gajowy :;230 )
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Bea
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

Zuch-dziewczyna! Dobrze, ze to już teraz szybciej mija, bo i nie zdążysz się pogrążyć w depresji niemocowej, tylko oszczędzaj się, żeby Cię entuzjazm nie poniósł!
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Bea cieszę się, że ból szybciej Ci odpuszcza i że generalnie zdrowiejesz. Za wycieczkę przeogromne dzięki. No i powiem, że zrobić taki spacer to też spory wysiłek ;:108
Awatar użytkownika
Syringa
500p
500p

Post »

Dzięki! :)
Spacer jest wysiłkiem zwłaszcza, gdy jest pod górkę :lol: Najchetniej chodzę po płaskim, ale w górach trudno o dłuższe płaskie odcinki :;230
Do ogrodu nawet jeszcze nie idę, tzn. idę, ale nic nie robię. Nie jestem przygwożdżona do łóżka, ale nie czuję mocy :lol: Małż wraca w piatek wieczorem, przez telefon sam z siebie zapawiedział, że w sobotę będzie kosił ;:173 Jak juz mówiłam, uwierzę, jak zobaczę ;:306 Byłoby super, gdy spełnił obietnice, bo łan mleczu, który widze teraz z okna nie ma kresu ;:oj Ja kiedyś chyba zatrudnie ogrodnika ;:209 Będę stać i mówić: O, tu jeszcze jest chwaścik, proszę mi to szybciutko wyrwać i na kompościk zanieść. Na złość mężowi znajdę młodego i przystojnego ;:306 i każe chodzić latem bez koszulki ;:306
Bea
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

Syringa pisze:Ja kiedyś chyba zatrudnie ogrodnika ;:209 Będę stać i mówić: O, tu jeszcze jest chwaścik, proszę mi to szybciutko wyrwać i na kompościk zanieść. Na złość mężowi znajdę młodego i przystojnego ;:306 i każe chodzić latem bez koszulki ;:306
...a ja będę go od Ciebie wypożyczać...jak córki do babci na wakacje wyślę, żeby mi panienek nie bałamucił i tkwił w przekonaniu, że najpiękniejszą kobietą w tym domu jestem ja :)

A skoro już do formy wracasz, to bym może w przyszłym tygodniu robotę do posadzenia Ci przywiozła (jeśli tam coś jeszcze pod ślimakami u mnie rośnie....)
Awatar użytkownika
Syringa
500p
500p

Post »

A, pewnie, pewnie! Do przyszłego tygodnia to mnie pewnie w plecach juz przestanie łupać, to posadzę :D Dogadamy sie dokładniej.
Bea
Awatar użytkownika
Josephine_83
200p
200p
Od: 23 wrz 2012, o 09:20
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ja też chcę takiego ogrodnika ! ;:oj
Josephine_83 ;)
Największe szczęście na świecie, leży na końskim grzbiecie
Storczyki Takie Takie Ogródkowe plany Josephine
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

Może na razie wirtualny ogrodnik ?????
Obrazek
Moze być?
EwaM
500p
500p
Od: 1 gru 2007, o 13:19

Post »

O qrczaczki!!!!!!!!! Nie ma brzucha, biorę w ciemno
Nie będę kupować nowych roślin. Nie będę kupować nowych roślin. Nie będę kupować... akurat
10 minut
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”