Witajcie ! bardzo, bardzo Wam dziękuję

Ja to się nie mam prawa nudzić w życiu

dzisiejszym dniem mogłabym niezły tydzień obdzielić! Niby lubię ruch, ale on to mnie już kocha w nadmiarze
Pomidory zostały na tarasie ze zniczem zapalonym pod folią, a na polu zimnica! Pół godziny temu przyjechał kogut do wcześniej przywiezionych sierotek. Było ciemno więc zdecydowaliśmy wstawić pudło z kogutem w kurniku kochinowym i się okaże jutro o 6 rano

Zakładów nie przyjmuje
Bea zamówiłam sobie kanadyjskiego, ale to chyba nie ten co mam patyczki od Ciebie
Dziękuję
Martusiu już chyba drugi rok umawiamy się na Rynku więc może w tym roku się uda

Dzisiaj miałam zwariowany dzień, jutro muszę do
ściany płaczu, bo wydałam caluśką gotówkę po południu, a w środę mamy tą lepszą część rocznicy i idziemy Pod bażanty. Jest w Korzkwi super postkomunistyczna restauracja drewniana czynna tylko jak jest ciepło, a jedzenie jest boskie....kuchnia zwykła polska! Dziękuję za gratulacje, bo to nie lada wyczyn

Zaraz idę spać bo padam na twarz! Dobrej nocki
Mariuszu dziękuję!

nic nie spóźnione tylko wcześniej zaczęliśmy świętować

wiesz jak jest
Kasiu dziękuję!

Żonkile to szlaczek na szaliku!
Ewuś bardzo dziękuję

już wiele przeżyliśmy, a co jeszcze przed nami
Agusiu już miałam paść na twarz, ale skoro poruszyłaś tyle ważnych problemów to podparta ze wszech stron jeszcze poruszam palcami po klawiaturze

Kurki w pierwszych dniach zbiły się w jeden tłumek i przemieszczały się raz po jednej stronie woliery, a drugi po przeciwnej. Kogut Gospodarz rozwiązywał konflikty między kwokami waląc je dziobem po łbie i był spokój

Dzisiaj prawie, że się kurki wymieszały i zaczęło być
normalnie a tu niespodzianka i telefon...dzisiaj przywozimy
buliona 
. Bulionek przyjechał w pudle po ciemku więc jak przystało na faceta w pewnym wieku śpiąc. Wstawiliśmy pudło do pierwszego kurnika, w którym jest obecnie 3 koguty i jedna matrona...co zastane rano
uwidim! mam informować nawet o 6 rano

Tyle o drobiu!
Moja ławeczka to dwa pieńki modrzewiowe i deska, ale wysokość dobra i siedzi się wygodnie. Szukam jeszcze wygodnych ławek do kącika pod orzechem, bo nasze robione wg. mojego projektu nieco nadpróchniały i boję się że mi goście zrobią sobie krzywdę
Bardzo się cieszę, że martagonek wychynął i mam nadzieję że choć jeden kwiatuszek pokażą
Agnieszko prac mi przybywa, a sił u.... jednak muszę dać radę

Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie i ściskam resztką sił
Dobrej nocy, bo padam na twarz