Mój kawałek świata - rivendel, cz.2
Oki.Jutro narobię kolejnym dzieciakom zdjęćjollla500 pisze:Agnieszko a ja bym chciała zobaczyć jakieś fotki z Twojego ogródka
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
Jadziolku...ja chciałabym mieć te zwykłe...na trawniku
Daaaaaj!Jadzia1 pisze:Agnieszko no właśnie mam na trawniku i Zbyszkowi nie pozwalam kość trawy dopóki się nie rozsieją ,wygląda to okropnie bo trawa po pas ale co tam , jak nie zapomnę to zrobię zdjęcie i Ci pokażę kawałek mojej stokrotowej łączki
Makitko słońce nie zdziczeją
Widzisz, MAdzia? Dogodziłaś mi stokrotkami
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 lis 2008, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
O rany Aga nie było mnie u Ciebie dniówkę, a tyle postów się wydarzyło
Co do wyłudzania, to tak jak pisała Dala takie sprawy należy "olać". ja tylko dołożę cegiełkę i powiem, iż były na tym forum osoby, które gratisowo dostały niby wymarzone roślinki, a następnie wystawiły je na alle...... I to fakt.....
Ale to już trzeba nie mieć sumienia ogrodniczego i nie tylko....
Widzę, iż dużo osób szaleje na punkcie kalin, jeśli ktoś ma jeszcze takie marzenie, piszcie śmiało , na jesień będę mieć do wydania jeszcze 2 odkłady z Kalinki mam 3 ale jedna jest już zaklepana
Uwaga: Chętnie się podzielę
Co do wyłudzania, to tak jak pisała Dala takie sprawy należy "olać". ja tylko dołożę cegiełkę i powiem, iż były na tym forum osoby, które gratisowo dostały niby wymarzone roślinki, a następnie wystawiły je na alle...... I to fakt.....
Ale to już trzeba nie mieć sumienia ogrodniczego i nie tylko....
Widzę, iż dużo osób szaleje na punkcie kalin, jeśli ktoś ma jeszcze takie marzenie, piszcie śmiało , na jesień będę mieć do wydania jeszcze 2 odkłady z Kalinki mam 3 ale jedna jest już zaklepana
Uwaga: Chętnie się podzielę