GAZTO pisze:Hej,
W kwestii: "W tym Hortmaszu 620 podobno glebogryzarka jest odczepiana" - na pewno jest odczepiana -ja dokupiłem jeszcze pług i radło + odpowiednie zaczepy. Nie wypróbowywałem jeszcze tych akcesoriów.
Witam,
czy jest szansa na zdjęcia/ link tych zaczepów ? jestem zdecydowany kupić ten model ale możliwość podpięcia bron, znacznika, pługa to kluczowa sprawa.
zenmach pisze:
Istnieje możliwość odłączenia noży zewnętrznych ale maszyna dostaje kopa i wyskakuje do przodu bo wszystko kręci się do przodu, noże zewnętrzne kręcą się do tyłu i to równoważy wszystko i maszyna jest potulna.
Rozstawu nie zmierzę bo mam teraz set do odśnieżania, ale jak Ci zależy to postaram się zmierzyć, daj znać.
Napęd kół i noży niezależny od siebie ale załączany jednym sprzęgłem, czyli działa albo jedno albo drugie albo dwa naraz.
Glebogryzarkę odczepiasz i wszystko jest szczelne i ma swój oddzielny olej. Firma Weima ma bliżniacze modele i ma wiele akcesorii dodatkowych. Jak cos więcej potrzeba to chętnie odpowiem. Ale mozesz znowu przypomniec na maila w razie w.
Witam,
gdzie ten set do odśnieżania można znaleźć ? na stronie nie ma nic takiego.
I sposób montażu jeśli można to jakieś zdjęcia albo opis co i jak.
Chcę kupić ten sprzęt ale najpierw bym się dowiedział co i jak z dodatkowymi "końcówkami" do tej x620n