Moja młoda działeczka - aanula cz.1
-
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 22 lis 2007, o 21:12
Pchwała dla Anulki
Anulko,twój ogród jest piękny,chyba nie pracujesz zawodowo,bo wiemy wszyscy ile czasu trzeba poswięcić,aby tak zadbac o ogród.Jestem pelna podziwu i gratuluję. 

życie jest piękne,tylko trzeba umieć je wykorzystać
- aanula
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 cze 2007, o 10:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Pchwała dla Anulki
Gwiazdeczkogwiazdeczka pisze:Anulko,twój ogród jest piękny,chyba nie pracujesz zawodowo,bo wiemy wszyscy ile czasu trzeba poswięcić,aby tak zadbac o ogród.Jestem pelna podziwu i gratuluję.

- Babopielka
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- aanula
Jak kupiłam to były już czymś zabezpieczone, ale malowałam je jeszcze dwukrotnie lakierobejcą... kolor Tik albo Cedr... Zainwestowałam w farbę żeby mi nie zmarniały za szybko w ziemi. Siedzą w ziemi /te najstarsze/ już 5 lat i nic im nie jestkorzo_m pisze: Czy rolbordery, które odgradzają rabaty od trawników są czymś zaprawiane jeżeli tak to jakim preparatem.

- bogusia177
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Aniu
Ogród masz bajkowy a szczególnie co mnie sie rzuca w oczy to ilość wolnego miejsca czyli trawnik który działa na zmysły jak balsam . Jednym słowem Aniu masz wspaniałe wyczucie kompozycji wszystko jest na swoim miejscu o kolorystyce nie wspomne bo ona sie broni sama , kontrast rewelacyjny . Wiesz siedzę już 3 godzinki i podziawiam i aż chce mi sie na wiosne zrobić rewolucje na moich 65 m2
za duzo nie poszaleje ale na pewno Twoja działeczka będzie dla mnie wzorem . Tylko , że ja nie mam za grosz wyczucia organizacyjnego jeśli chodzi o kompozycje nasadzeń , kupiłam sobie pare książek może coś z tego będzie
Pozdrawiam Tamka
Ogród masz bajkowy a szczególnie co mnie sie rzuca w oczy to ilość wolnego miejsca czyli trawnik który działa na zmysły jak balsam . Jednym słowem Aniu masz wspaniałe wyczucie kompozycji wszystko jest na swoim miejscu o kolorystyce nie wspomne bo ona sie broni sama , kontrast rewelacyjny . Wiesz siedzę już 3 godzinki i podziawiam i aż chce mi sie na wiosne zrobić rewolucje na moich 65 m2

Pozdrawiam Tamka
- annodomini
- Od: 13 sty 2008, o 15:24
- aanula
DorotkoDorka 1 pisze:Aniu tylko zazdrościć takiej działeczki,ja swoją mam od 8 lat od 6 dopiero zaczęłam coś tam z nią robić ale niestety mam męża,który ciągle coś tam buduje ,rozkopuje więc moja działeczka nawet w połowie nie jest tak śliczna jak Twoja.
Pozdrawiam Dorota.

Zacznę go zaraz głaskać to może na wiosną coś porobi ...