Moja młoda działeczka - aanula cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
gwiazdeczka
0p - Nowonarodzony
0p - Nowonarodzony
Od: 22 lis 2007, o 21:12

Pchwała dla Anulki

Post »

Anulko,twój ogród jest piękny,chyba nie pracujesz zawodowo,bo wiemy wszyscy ile czasu trzeba poswięcić,aby tak zadbac o ogród.Jestem pelna podziwu i gratuluję. ;:32
życie jest piękne,tylko trzeba umieć je wykorzystać
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 cze 2007, o 10:38
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Grzegorzu :) dziękuję ... dziękuję ... dziękuję ... ;:91 Pięknie to napisałeś :D Poezja ...
Takie słowa uskrzydlają i mobilizują ... ;:84
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Re: Pchwała dla Anulki

Post »

gwiazdeczka pisze:Anulko,twój ogród jest piękny,chyba nie pracujesz zawodowo,bo wiemy wszyscy ile czasu trzeba poswięcić,aby tak zadbac o ogród.Jestem pelna podziwu i gratuluję. ;:32
Gwiazdeczko :) pracuję ... mam rodzinę, dzieci i męża na wychowaniu ;) Uwielbiam pracę w ogrodzie, dlatego cały swój czas i siły poświęcam grzebaniu w ziemi ... Teraz cierpię okrutnie, że nie mogę być na działce ... :cry: :cry:
Awatar użytkownika
Babopielka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 wrz 2007, o 19:28
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Zgadzam się z Tobą mąż jest trudniejszy do wychowania niż dzieci ;:112 ;:112 ;:112
Awatar użytkownika
korzo_m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2006, o 10:14

Post »

Aniu dzisiaj trafiłam do Ciebie, piękna działka, tyle nasadzeń,bardzo pięknie rozmieszczone iglaki. Weranda rewelacyjna jak to dobrze mieć wokół siebie zdolnych chłopów. Czy rolbordery, które odgradzają rabaty od trawników są czymś zaprawiane jeżeli tak to jakim preparatem.
Pozdrawiam Dorota
Zapraszam do mojego ogrodu
Spis wątków | Aktualny wątek
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

korzo_m pisze: Czy rolbordery, które odgradzają rabaty od trawników są czymś zaprawiane jeżeli tak to jakim preparatem.
Jak kupiłam to były już czymś zabezpieczone, ale malowałam je jeszcze dwukrotnie lakierobejcą... kolor Tik albo Cedr... Zainwestowałam w farbę żeby mi nie zmarniały za szybko w ziemi. Siedzą w ziemi /te najstarsze/ już 5 lat i nic im nie jest :D
Awatar użytkownika
korzo_m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2006, o 10:14

Post »

Dzięki za odpowiedż
Pozdrawiam Dorota
Zapraszam do mojego ogrodu
Spis wątków | Aktualny wątek
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Przepraszam Dorotko, że tak późno odpisałam, ale dawno nie zaglądałam do ogrodu i jakoś mi to umknęło :D
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 wrz 2007, o 08:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Szalonego Sylwestra i szczęśliwego Nowego Roku życzy Bogusia Obrazek
Awatar użytkownika
Tamka
50p
50p
Od: 13 sty 2008, o 14:43

Post »

Witaj Aniu
Ogród masz bajkowy a szczególnie co mnie sie rzuca w oczy to ilość wolnego miejsca czyli trawnik który działa na zmysły jak balsam . Jednym słowem Aniu masz wspaniałe wyczucie kompozycji wszystko jest na swoim miejscu o kolorystyce nie wspomne bo ona sie broni sama , kontrast rewelacyjny . Wiesz siedzę już 3 godzinki i podziawiam i aż chce mi sie na wiosne zrobić rewolucje na moich 65 m2 :lol: :lol: :lol: za duzo nie poszaleje ale na pewno Twoja działeczka będzie dla mnie wzorem . Tylko , że ja nie mam za grosz wyczucia organizacyjnego jeśli chodzi o kompozycje nasadzeń , kupiłam sobie pare książek może coś z tego będzie
Pozdrawiam Tamka
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witam Tamko w moim ogrodzie:) Bardzo mi miło Cię gościć :D
Dziękuję ślicznie za tak miłe słowa ;:168 Cieszę się, że moja działka może być komuś inspiracją i wzorem do naśladowania :D :D
Zapraszam częściej ... wiosną ... latem :D jak już znowu będzie tam mój drugi dom :D :D i nowe pomysły i rośliny ... :D
Awatar użytkownika
Dorka 1
50p
50p
Od: 5 sty 2008, o 21:29

Post »

Aniu tylko zazdrościć takiej działeczki,ja swoją mam od 8 lat od 6 dopiero zaczęłam coś tam z nią robić ale niestety mam męża,który ciągle coś tam buduje ,rozkopuje więc moja działeczka nawet w połowie nie jest tak śliczna jak Twoja.

Pozdrawiam Dorota.
Awatar użytkownika
annodomini
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 15:24

Post »

Działka oczywiście przepiękna, ale na jednym ze zdjęć widzę małego jeszcze perukowca podolskiego posadzonego pod płotem. Malutka sugestia z mojej strony - z perukowca docelowo wyrośnie "kawał sporego łobuza", może jest czas żeby go przesadzić. Oczywiście zdjęcia to nie real więc mogę się mylić
Awatar użytkownika
eleka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 22 kwie 2007, o 20:15

Post »

Wiesz co, Aniu, posiedziałabym teraz z chęcią na Twoim tarasie.Oczywiście mogłoby też być ze 20*C, soczyście zielono, kwitnąco i więcej już nic.Albo jeszcze kawka.
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dorka 1 pisze:Aniu tylko zazdrościć takiej działeczki,ja swoją mam od 8 lat od 6 dopiero zaczęłam coś tam z nią robić ale niestety mam męża,który ciągle coś tam buduje ,rozkopuje więc moja działeczka nawet w połowie nie jest tak śliczna jak Twoja.

Pozdrawiam Dorota.
Dorotko :) Moje też kiedyś nie była taka jaka jest teraz ;) Z roku na rok coś tam porobię i u Ciebie też tak będzie :D Mąż zrobi co ma zrobić i wtedy zaczniesz Ty swoje dzieło ... Mnie też czeka jeszcze dużo roboty, ale robota nie zając ... :twisted: Swojego męża muszę długo ugłaskiwać żeby coś porobił :wink: zawsze ma coś pilniejszego...ale to nic :D zrobił mi piękny taras to i resztę z czasem zrobi :D :D
Zacznę go zaraz głaskać to może na wiosną coś porobi ... :lol:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”