Ja też pojechalam sobie pogrzebać i to ze skutkiem jak widać, na razie żadnego ptactwa nie posiadam ale klatka tak bardzo mi się podobała, że musiałam
ona wcale pusta nie jest, w środku ptaszek który świeci - nie wiem czy czasem ktoś z piórami tu nie zamieszka.
Wewnątrz widać, choć nie dokladnie rurki jarzeniowe które są wyprofilowane na kształt ptaka
tego nie kupiłam ale takie gażdżety są do nabycia
czego tam nie ma....mydło i powidło, choć można upolować co nie co
Klatka suuuper!
Ale Krysiu błagam,nie dla żywych istot! Świecznik w niej zamontuj!
Dobrze,że te cuda daleko ode mnie....muszę nieco przyoszczędzić,bo laptop dogorywa
Pozdrawiam,Kinga. Na skraju lasu jest mały domek...
OJJJJ coś słabo grzebiecie kiedy jak nie teraz, jak przyjdzie wiosna ruszymy na ogrody i o grzebaniu zapomnimy.
Ja wygrzebałam ze swego kufra dawniej kupione szmatki, ale jak kupowałam to wiedzialam jakie będą mialy przeznaczenie -- okno umylam i szmatki zawiesiłam.
Hej
Widzę że lubujecie się w takich "starych" rzeczach, mam pytanie, otóż mam komplet karafkę i 6 kielichów takich brązowych, jak wiele rzeczy tutaj na zdjęciach, chętnie bym to zamieniła na jakąś sadzonkę (np różę) czy mogę tu coś takiego "ogłosić"?
Sekcja handlowo- wymienna, znajduje się w innym dziale forum, pomid.
Piękne te wasze zdobycze. To mi zostaje pewnie słomczyn albo w-wa a tam pewnie ceny zaporowe bliżej chyba nic takiego nie ma. Podpowiedzcie proszę, ja też chcę takie oryginały