Witaj Priam ;) ja ostatnio właśnie u ciebie szalałam ;) a ciebie wiatr na pole do mnie przywiał
Miło się patrzy jak człowiek wkłada serce w ogród i robi to z pasją!
wiesz staramy się ale ze zwykłego mieszczucha przerobić się na ogrodniczkę to jeszcze czasu a czasu. Całe szczęście, ze na forum trafiłam sama to bym zginęła ;) Dzięki na identyfikację (rojniczki poznaje już nawet ;)) na wiosnę wszystkie jednak popstrykam i wystawie na forum i będę wiedzieć co mam ;)
Rh - to skrót od Rododendron
- no proszę
dzięki za podlewanie ja tez codziennie rano podlewam ale się narobiło tych drzewek ;))
Wiolu ... sorki ... trochę Ci pomarudzę, ale ekran mi się rozjechał przy zdjęciach.
Czy mogłabyś je troszkę zmniejszyć? (ale nie do miniaturek, bo z kolei bardzo dużo
czasu zajmuje mi ich powiększanie). Embarassed
Wisienko postaram się naprawdę obiecuję next time. Zmieniłam na małe bo tak naprawdę ciężko się ogląda. Ale już wiem, że przy wgrywaniu zmienię rozdzielczość i będzie dobrze ;)) Teraz bym musiała na nowo je wgrywać a wole ten czas spędzić buszując w waszych ogrodach ;) Obym nie zapomniała
I następne fotki będą już dobre.
A hebe to zrobię mu chochoła jak radzi Mag i niech walczy ;)
Zyto Ja zbytnio nie byłam za bardzo za tymi ogranicznikami ale ci powiem, że spełniają swoją funkcję. Ja też do środka wsypywałam lepszej ziemi -kwaśnej ostatnimi czasy i na to kora i przynajmniej się nie rozwala a kosiarką można podjechać i nie ma z tym problemu. Dlatego ostatnio się właśnie na nie zdecydowaliśmy.