Ogródek EdytyB - 2
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 cze 2010, o 11:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek EdytyB - 2
Edytko pewnie teraz dopieszczasz gości, ale kiedy wyjadą, to z przyjemnością obejrzałabym fotorelację
"moje ukochane czworonogi i ogród"...pewnie zrobiłoby mi się raźniej, że nie tylko moja Azjatka para się ogrodnictwem
"moje ukochane czworonogi i ogród"...pewnie zrobiłoby mi się raźniej, że nie tylko moja Azjatka para się ogrodnictwem
- Zabeczka101059
- Od: 12 lis 2008, o 14:14
Pozdrawiam Cię ciepło
i przesyłam podmuch optymizmu
i przesyłam podmuch optymizmu
- EdytaB
- Od: 1 sty 2009, o 12:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam kochane
Gości nadal mam (jeszcze tydzień) i jest naprawde fajnie !
Do ogrodu kupiłam sobie miłorząb i dostałam catalpę.
Planujemy własnie kojec dla psów , i pracuję nad otoczeniem go rabatą do tego musze zaslonić kont na różne graty itp.
Co do przedogródka dalej pomysłów brak
Gości nadal mam (jeszcze tydzień) i jest naprawde fajnie !
Do ogrodu kupiłam sobie miłorząb i dostałam catalpę.
Planujemy własnie kojec dla psów , i pracuję nad otoczeniem go rabatą do tego musze zaslonić kont na różne graty itp.
Co do przedogródka dalej pomysłów brak
- EdytaB
- Od: 1 sty 2009, o 12:19
witam,
dawno mnie tu nie było,
pewnie przez okres zimowy mało się będzie działo ...
oby do wiosny, jak dla mnie styczeń, luty i marzec to niajgorsze miesiące.
Postaram, się w przyszłym roku nadrobić zaleglości, wrzucić kilka fotek.
póki co idę oglądać Wasze ogrody.
dawno mnie tu nie było,
pewnie przez okres zimowy mało się będzie działo ...
oby do wiosny, jak dla mnie styczeń, luty i marzec to niajgorsze miesiące.
Postaram, się w przyszłym roku nadrobić zaleglości, wrzucić kilka fotek.
póki co idę oglądać Wasze ogrody.
U mnie już byłaś, teraz wracaj i pokaż coś u siebie... bodaj przedogródek... może jakiś pomysł się znajdzie? może dobre słowo, których zawsze odczuwamy niedobór...
- Mirabela
- 1000p
- Od: 30 wrz 2011, o 14:12
Edytko wspaniale sobie poradziliście z zagospodarowaniem działeczki. I te piękne róże. Kilka mi się podoba, ale w "Heidi Klum" zakochałam się. Pozdrawiam Mirka
-
- Od: 16 lip 2011, o 12:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No zeszły się dwie Mirki po kolei Edytko,ja wertuję pierwszy wątek i zamierzam zapoznać się dokładnie,jak doszłaś do dzisiejszego stanu Startowałaś od przysłowiowego zera.Ale jestem ciekawa
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Zaglądam dopiero teraz, gdy minął już przedświąteczny szał Zwierząt w domu mam dużo i zgadzam się z tym, że bez nich nie byłoby tak wesoło. Mieszkają u mnie koty-szkodniki Robią spustoszenie na parapetach, ale za nic nie oddałabym ich nikomu. Sezon zaczynam w lutym, sieję różne rośliny w doniczkach, przesadzam begonie bulwiaste i niecierpliwie czekam na wiosnę
-
- Od: 24 sty 2011, o 16:47
Witaj Edyto!
W rewizycie zawitałem na Twój wątek aby poznać nową twarz tego forum.Twój wątek jest miły mimo,że dziurawy ale wiadomo życie się toczy nie zawsze jakby się chciało.Przypadkiem dowiedziałem się jak to babki kształcą swoich M,zobaczyłem Twoje kwiaty i o to chodzi. W chwili wolnej odwiedzę pierwszą część Twojego ogródka,ciesząc się,że poznałem nowego zapaleńca piękna ogrodów.
Pozdrowienia Edward
W rewizycie zawitałem na Twój wątek aby poznać nową twarz tego forum.Twój wątek jest miły mimo,że dziurawy ale wiadomo życie się toczy nie zawsze jakby się chciało.Przypadkiem dowiedziałem się jak to babki kształcą swoich M,zobaczyłem Twoje kwiaty i o to chodzi. W chwili wolnej odwiedzę pierwszą część Twojego ogródka,ciesząc się,że poznałem nowego zapaleńca piękna ogrodów.
Pozdrowienia Edward
-
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Edytko, dziękuję za miłe słowa i pozdrawiam noworocznie
Życzę spełnienia wszystkich ogrodniczych marzeń w Twoim wspaniałym ogrodzie
Życzę spełnienia wszystkich ogrodniczych marzeń w Twoim wspaniałym ogrodzie
- Dyshia
- 1000p
- Od: 17 lut 2010, o 12:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No i dotarłam do mojej imienniczki i kolejnej kociary. Wiesz, że ja też tak mam z tą Beatką? Do tej pory nie potrafię tego zrozumieć, myślałam, że może niewyraźnie się przedstawiam, ale chyba nie w tym rzecz, bo w rodzinie też czasem ktoś się przejęzyczy.
Posiadasz piękne róże w swojej kolekcji. Moim się w tym roku zbyt dokładnie nie przyglądałam, zdjęć też nie mam, więc nawet nie wiem, na jaki kolor kwitnie większość z nich. A oleander to coś, co musi się u mnie znaleźć, moje zeszłoroczne tarasowe odkrycie - doniczka już jest, teraz tylko muszę się dowiedzieć, gdzie jakiegoś można kupić. Wspominałaś o daturach, masz jakieś zdjęcia? Uprawiasz je w gruncie, czy może w donicach? Niech Cię zimowa aura nie przytłacza, podziel się z nami swoimi planami. Zdjęć ja też teraz za dużo nie robię, bo zimno.
Posiadasz piękne róże w swojej kolekcji. Moim się w tym roku zbyt dokładnie nie przyglądałam, zdjęć też nie mam, więc nawet nie wiem, na jaki kolor kwitnie większość z nich. A oleander to coś, co musi się u mnie znaleźć, moje zeszłoroczne tarasowe odkrycie - doniczka już jest, teraz tylko muszę się dowiedzieć, gdzie jakiegoś można kupić. Wspominałaś o daturach, masz jakieś zdjęcia? Uprawiasz je w gruncie, czy może w donicach? Niech Cię zimowa aura nie przytłacza, podziel się z nami swoimi planami. Zdjęć ja też teraz za dużo nie robię, bo zimno.
-
- 1000p
- Od: 1 lut 2009, o 16:10
Witaj Edytko zakręcona kocio ogrodowo jak ja . Dobrze że z nami jesteś.
Pozdrawiam Anula
pod naszym niebem
pod naszym niebem