Witam w ogrodzie u Aguniady
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady
czytałam, że masz swoje sposoby i straszysz gdy nie działają czułe słówka po dobroci ;)
- carterka
- 500p
- Od: 29 sie 2008, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Ale fajnie, że pokazałaś zdjęcie sprzed 4 lat....człowiek to chodzi, patrzy na te swoje roślinki i wydaje mu się, że one tak powoli rosną ;), a tu okazuje się, że wcale nie
Pozdrawiam Agata
mój wątek - Moja zieleń
mój wątek - Moja zieleń
- Tajka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aga masz piękny i zadbany ogród.
Trawnik moje nie spełnione marzenie.
Na moim chwasty i niezliczona ilość krecich kopców.
Jak pojadę na działkę, to pierwsze wywożę kopce, a później koszę.
Wierzba pięknie ukształtowana i zagęszczona.
Czy to Iwa?
Moja padła od rdzy, żadne opryski nie pomagały.
Trawnik moje nie spełnione marzenie.
Na moim chwasty i niezliczona ilość krecich kopców.
Jak pojadę na działkę, to pierwsze wywożę kopce, a później koszę.
Wierzba pięknie ukształtowana i zagęszczona.
Czy to Iwa?
Moja padła od rdzy, żadne opryski nie pomagały.
Carterko, dokumentacja zdjęciowa mowi sama za siebie czesto M. chodzi i narzeka, że jakaś roslina kiepsko rosnie... mowie mu 'halo, chodz, pokaze Ci jak wygladala rok temu'... i wszystko jasne ;)
Tajko, uwierz mi, ze nasz trawnik nie jest idealny... rosnie na nim i koniczyna i mlecze, musze niedlugo zrobic oprysk na dwuliscienne... krety sa wszedzie takie same i z zajadloscia niszcza nasza prace... szkoda, bo to w sumie urocze zwierzatka... Wierzba to Iwa... cykne jej nastepnym razem zdjecie od gory ktore pokaze jak grube lodygi juz ma. Szkoda, ze Twoja padla... na rdze i inne odgrzybowe choroby nie ma rady... ja wlasnie pozegnalam ponad 3m Omorike
dzis jakies kiepskie zdjecia mi wyszly:
Tajko, uwierz mi, ze nasz trawnik nie jest idealny... rosnie na nim i koniczyna i mlecze, musze niedlugo zrobic oprysk na dwuliscienne... krety sa wszedzie takie same i z zajadloscia niszcza nasza prace... szkoda, bo to w sumie urocze zwierzatka... Wierzba to Iwa... cykne jej nastepnym razem zdjecie od gory ktore pokaze jak grube lodygi juz ma. Szkoda, ze Twoja padla... na rdze i inne odgrzybowe choroby nie ma rady... ja wlasnie pozegnalam ponad 3m Omorike
dzis jakies kiepskie zdjecia mi wyszly:
- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aga moje żółte irysy w oczku jeszcze nie mają pąków, z pewnością nie zakwitną w tym roku.
Pierwszy raz im to się zdarzyło. Niedługo zakwitnie Ci złotokap, ale będzie cudownie.
Mój zmarzł niestety.
Pierwszy raz im to się zdarzyło. Niedługo zakwitnie Ci złotokap, ale będzie cudownie.
Mój zmarzł niestety.
Tajko, jeśli Cię to pocieszy, to ja miałam podobnie w ubiegłym roku... złotokap nie zakwitł w ogóle a irysy wodne nie wypuściły ani jednego pąka. Musimy się przyzwyczaić do podobnych sytuacji... u mnie powinny teraz kwitnąć azalie, tymczasem poza liśćmi mają może po dwa nędzne kwiatuszki... przymrozek majowy je załatwił, jak nic.
-
- Od: 2 cze 2010, o 11:02
W zeszłym roku miałam podobne surfinie. Byłam z nich bardzo zadowolona czy Twoje też pachną?
owszem Iwonko, pachną i kwitną całe lato - powtórzyłam je, bo w ubiegłym sezonie były niezawodne
- carterka
- 500p
- Kontakt:
Aga w tym roku już pewnie nie dam rady, ale czy w przyszłości moge skopiować bezczelnie pomysł z doniczkami wiszącymi na drewutni? wygląda to uroczo!!
Pozdrawiam Agata
mój wątek - Moja zieleń
mój wątek - Moja zieleń
- gatita
- 500p
- Od: 15 kwie 2011, o 10:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Aga, zdjęcia wyszły piękne, nie marudź I wrzucaj więcej zdjątek
Czym opryskujesz trawnik ?
Czym opryskujesz trawnik ?
Gat - zdjęć wrzuciłam ostatnio duzo, są na poprzednich stronach nazwy środka nie pamiętam, zawsze proszę o oprysk na dwuliścienne.
Carterko, oczywiscie ze mozesz, nie musisz nawet pytac o zgode ;) pokazesz swoja drewutnie? nie pamietam, czy juz ja pokazywalas na zdjeciach...
Monia -
milego dnia, dziewczyny!
Carterko, oczywiscie ze mozesz, nie musisz nawet pytac o zgode ;) pokazesz swoja drewutnie? nie pamietam, czy juz ja pokazywalas na zdjeciach...
Monia -
milego dnia, dziewczyny!
- joannakr0508
- 500p
- Od: 8 kwie 2011, o 10:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Hej koleżanko przyszłam się przywitać i widzę że złotokap jeszcze trochę i się pięknie zażółci ,lubię oglądać Twój ogród szczególnie podoba mi się miejsce pod brzozami ja mam u siebie jedna i w tamtym roku narzekałam bo powiedziałam dla swojego M że nie lubię liściastych drzew a w tym roku zmieniałam zdanie bo pięknie to wygląda .
Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy.
Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;
Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;
- carterka
- 500p
- Kontakt:
Aga na razie nie pokaże, bo....jest nie skończona . Ale jak będzie już dziełem skońcoznym to oczywiście pokaże
Pozdrawiam Agata
mój wątek - Moja zieleń
mój wątek - Moja zieleń