Jagoda jak zrobisz ten tort to daj znać czy smakował.rapunzel pisze:Dorotko pięknie i smakowicie zrobiło się u ciebie. Czy i ją mogłabym prosić o przepis na tort lodowy?
Sylwio, a do czego Ci cycki? Dzieci odkarmione to i cycki już nie są niezbędne. Ten torcik to raczej w bioderka idzie, ale po zjedzeniu całego.sylvi pisze:przecudnej urody hipeastrum a maluchy w szalonej ilości i różnorodności
ja tortu lodowego nie będę robić, bo nie wierzę, że pójdzie w cycki
Bożenko niestety nie znam nazw odmian epiphylum, wiem tylko na jakie kolory ma kwitnąć.
Oxypelatum jest tam rzeczywiście. Kwiaty tych sukulentów jak dla mnie są tak samo urodziwe jak kwiaty hippeastrum
Nolinko nie są to wszystkie maluchy jakie mam w swojej kolekcji.
Dziś liczyłam doniczki w domu i doliczyłam się 201 pojedynczych doniczek, nie licząc skrzynek z hippeastrum i tych wyniesionych na balkon, do altany i gdzie tam jeszcze. Idzie jesień i czas zacząć myśleć kogo wyrzucić z domu żeby trochę miejsca uzyskać
Dziś byłam w supermarkecie na T po wodę i kupiłam 2 rozwary biały i niebieski. Bardzo ładne duże sadzonki. Nie mogłam się oprzeć, a i M nie protestował tylko ze zrozumieniem kiwał głową.