Ogród Majka411 - w oczekiwaniu na róże 2013
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród Majka411 - w oczekiwaniu na róże 2013
A tak narzekasz że prawie nie kwitną a tu takie kwiatuchy że nie wiadomo na co patrzeć albo na którą oj coś ściemniasz dziewczyno
Robię w ogrodzie od rana do nocy i ciągle nie umiem się wyrobić, a już żeby było tak wymuskanie jak u Ciebie to chyba za parę lat nie osiągnę.
Moje różane torciki nabierają ciała ale co wyjdzie z piętra jeszcze nie wiadomo.
Robię w ogrodzie od rana do nocy i ciągle nie umiem się wyrobić, a już żeby było tak wymuskanie jak u Ciebie to chyba za parę lat nie osiągnę.
Moje różane torciki nabierają ciała ale co wyjdzie z piętra jeszcze nie wiadomo.
- Mufka
- Od: 11 lut 2009, o 20:02
Majeczko, na takie właśnie widoki czekałam z utęsknieniem
No cudnie jest i basta
Prawdziwa kobieta potrafi zrobić wszystko, zaś prawdziwy mężczyzna to ten, który jej na to nie pozwoli ;)
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4
- Maddy77
- 500p
- Od: 2 maja 2012, o 18:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Maju nokautujesz wszystkich
Widoki powalają z nóg
I Ty narzekasz na brak kwitnienia
Cudowne różyce
Widoki powalają z nóg
I Ty narzekasz na brak kwitnienia
Cudowne różyce
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Maju ciesze się,że na bieżąco możemy podziwiać Twoje cudne róże
Różany krąg cudowny Chipki aż 9 robią wrażenie Ja mam jednego i dziś nie mogłam oderwać oczu od kwiatów,jakby ulepione były z plasteliny,każdy kwiat inny
Trawnik jak dywan,ja bym stamtąd nie wyjeżdżała,za każdym razem chyba rzewnie płaczem bym się zalewała
Różany krąg cudowny Chipki aż 9 robią wrażenie Ja mam jednego i dziś nie mogłam oderwać oczu od kwiatów,jakby ulepione były z plasteliny,każdy kwiat inny
Trawnik jak dywan,ja bym stamtąd nie wyjeżdżała,za każdym razem chyba rzewnie płaczem bym się zalewała
- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
A ja bym po prostu została Na zawsze.
- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
Cześć ponownie?.. dziś mobilny łaskawy ?.
Przepraszam za jakość zdjęć, ale nie da się zrobić moim aparacikiem jak już słońce świeci, światło się odbija od listeczków.
No dobrze, jutro z rana może mi się uda cyknąć zanim słońce wzejdzie wyżej.
Aniu-Sweety jak to było łatwo powiedzieć wiśta wio?. hehe..he też bym z chęcią nie wracała do miasta.
Aniu, róże rządzą się swoim czasem, a my korzystamy ile wlezie?.
Możesz spokojnie zrobić u siebie podobną rabatkę?. a byliny czemu nie?. ja je też mam na swojej rabacie.
Dodatkowo mam kwiaty jednoroczne, bo je te z kolei bardzo kocham.
Majeczko-edulkotku, przypatrz się dobrze na zdjęcia tam gdzie jest przestrzeń tam młodzież dopiero się stara?.
Głównie kwitną stare róże, a i to nie wszystkie. Kwitną mi również kupione w donicach wiosną.
Dopiero 1/3 ich zakwitła, dlatego sobie marudzę.
Jestem bardzo ciekawa Twojej torcikowej róży.
Mufeczko kochana, no basta ?? jeszcze brak mi wielu kwitnących róż i bylin, a wtedy
zobaczymy czy się będzie podobać.
Madziulka, a widziałaś brzydkie różyczki ?.. hehe..he
Ania-Annes musisz koniecznie pomyśleć o powiększeniu stada Chipków. hehehe..he
Teraz wiadomość dla chrzestnej mamy ??.ta dam Jubille Celebration jest cudna, a jaki duży kwiat i te kolorki.
Jestem z niej bardzo zadowolona. Kwitną w tej chwili te co kupiłam w doniczkach, a te z gołym korzeniem już pokazały kolorek na pączkach.
Podobnie jestem zauroczona Clarie Marshall, co za odcień różu , a ma się podobno wybarwić jeszcze bardziej na lawendowy. Kwiat śliczny z ciemniejszym środkiem, ładnie ułożone płateczki. Dobrze, że mam aż 4 krzaczki.
Tyle wrażeń z dzisiejszego dnia. O tym, że komary mnie pociapały, już nie będę wspominać? hehe?
byłam zabezpieczona od tych gadów, ale to nie skutkuje. Te bestie są głodne.
Jubille Celebration
Clarie Marshall
Pierwszy kwiat Doctorka
Louis Clements
Heidi Klum
Przepraszam za jakość zdjęć, ale nie da się zrobić moim aparacikiem jak już słońce świeci, światło się odbija od listeczków.
No dobrze, jutro z rana może mi się uda cyknąć zanim słońce wzejdzie wyżej.
Aniu-Sweety jak to było łatwo powiedzieć wiśta wio?. hehe..he też bym z chęcią nie wracała do miasta.
Aniu, róże rządzą się swoim czasem, a my korzystamy ile wlezie?.
Możesz spokojnie zrobić u siebie podobną rabatkę?. a byliny czemu nie?. ja je też mam na swojej rabacie.
Dodatkowo mam kwiaty jednoroczne, bo je te z kolei bardzo kocham.
Majeczko-edulkotku, przypatrz się dobrze na zdjęcia tam gdzie jest przestrzeń tam młodzież dopiero się stara?.
Głównie kwitną stare róże, a i to nie wszystkie. Kwitną mi również kupione w donicach wiosną.
Dopiero 1/3 ich zakwitła, dlatego sobie marudzę.
Jestem bardzo ciekawa Twojej torcikowej róży.
Mufeczko kochana, no basta ?? jeszcze brak mi wielu kwitnących róż i bylin, a wtedy
zobaczymy czy się będzie podobać.
Madziulka, a widziałaś brzydkie różyczki ?.. hehe..he
Ania-Annes musisz koniecznie pomyśleć o powiększeniu stada Chipków. hehehe..he
Teraz wiadomość dla chrzestnej mamy ??.ta dam Jubille Celebration jest cudna, a jaki duży kwiat i te kolorki.
Jestem z niej bardzo zadowolona. Kwitną w tej chwili te co kupiłam w doniczkach, a te z gołym korzeniem już pokazały kolorek na pączkach.
Podobnie jestem zauroczona Clarie Marshall, co za odcień różu , a ma się podobno wybarwić jeszcze bardziej na lawendowy. Kwiat śliczny z ciemniejszym środkiem, ładnie ułożone płateczki. Dobrze, że mam aż 4 krzaczki.
Tyle wrażeń z dzisiejszego dnia. O tym, że komary mnie pociapały, już nie będę wspominać? hehe?
byłam zabezpieczona od tych gadów, ale to nie skutkuje. Te bestie są głodne.
Jubille Celebration
Clarie Marshall
Pierwszy kwiat Doctorka
Louis Clements
Heidi Klum
Ale cudne widoczki...
Pozdrawiam, Ania
Ogród 100 róż cz. IV
Ogród 100 róż cz. IV
- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
- dodad
- Od: 21 cze 2009, o 18:22
Maja piękne widoki, dziękuję
Ja tez z niecierpliwością oczekuję na pierwszy kwiat Jubille C. Pąki już pokazały kolorki .
Ja tez z niecierpliwością oczekuję na pierwszy kwiat Jubille C. Pąki już pokazały kolorki .
Maja, na Agnes jestem obrażona, więc nie skomentuję Amber Queen - kolorek jak słoneczko - idealna na pochmurne dni... Czekam na Jubilee Celebration
Pozdrawiam, Ania
Ogród 100 róż cz. IV
Ogród 100 róż cz. IV
Ale trafiłam-moja ulubienica-jak zwykle powalająca na kolana.Ach ,ta Agnes.
Kwiat doktorka piękny-u mnie w tym roku jakieś czarne,chore liście-poskoczkowe ale kwiatow mnóstwo.Patrzę na C Marchal-czy ona też tak oszałamiająco pachn ie jak Marjoli?
Kwiat doktorka piękny-u mnie w tym roku jakieś czarne,chore liście-poskoczkowe ale kwiatow mnóstwo.Patrzę na C Marchal-czy ona też tak oszałamiająco pachn ie jak Marjoli?
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
Majeczko, Twój różany krąg wywołuje szybsze bicie serca u wielu z nas... osobiście strasznie się cieszę że Twoja różanka tak fantastycznie się rozwinęła... jesteś moją różaną nauczycielką, więc jak zawsze z uwagą śledzę odmiany które się u Ciebie pojawiają i towarzystwo do nich... nic nie próbuję kopiować, po cichu się uczę, za co jestem Ci wdzieczna
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
- lemka77
- Od: 30 cze 2009, o 14:52
Majuś cudne róże, ja też bym chętnie na Twojej działce została
Chaberki sama siałaś? Bardzo pasują do róż.
Chaberki sama siałaś? Bardzo pasują do róż.
Pozdrawiam Ida