Ewo (majowa)
dziękuję za podpowiedź. Czy masz może zdjęcie na którym byłoby widać Twój kompostownik? Najlepiej z cukiniami Nie wiedziałam, że można cokolwiek uprawiać w kompostowniku. Odwiedziłam (z braku czasu na razie tylko z doskoku) Twój wątek. "Całkiem inny powojnik niż Bill" jest niesamowity!
Marzko
Agunia pisała o kompostowniku swojego sąsiada.
Gratuluję ogrodzenia!
Dzięki za podrzucenie słoneczka.Od razu lepiej się pracowało w ogrodzie i domu.Pora na mycie okien i pewnie zabiorę się za nie jutro.Dekoracja spontaniczna mówisz? Pięknie wyszło.
Nie wiem dlaczego ale nie mam ani jednego jesiennego rozchodnika i bardzo mnie to dziwi będę musiała to nadrobić bo są zachwycające
Słoneczko i u mnie przygrzewało i całkiem miło było popracować w ogrodzie.
A dekoracje jesienne mam tylko z niezliczonej ilości kolorowych liści i z każdym podmuchem wiatru aranżacja jest inna
Sąsiadko, a ja przestaje od dzisiaj do Ciebie zaglądać
Chcesz wiedzieć dlaczego?
Ano dlatego, że i na FB i na forum z każdej strony dopadają mnie zdjęcia pięknie wysprzątanego ogrodu, wpisy o przetworach i umytych oknach... mam dość...depresja już mnie łapie
A co najgorsze, to nawet nie działa to na mnie motywująco
A tak na poważnie, to nie byłabym w stanie (nawet w obliczu depresji ) zrezygnować z tych Twoich ogrodowych widoków