Agusia w końcu dotarłam do domu i mogę luknąć co tam u moich Koleżanek i Kolegów roślinek słychać fiołeczek którego nam przedstawiłaś bardzo chwalę jest piękny listeczki zieloniutkie i aż błyszczące a sam kwiatuszek uroczy taki pełniutki a kolorek też ciekawy - po prostu jakby się on nie nazywał jest śliczny
Stokrotkania - dziękuję w imieniu fiołeczka
Agusiu,dziękuję za miłe słowa,już się martwiłam,że się długo nie odzywasz
Anjja dziękuję serdecznie Niech mu w takim razie będzie "kundelek" ,nieważne i tak go kocham
Agusia jestem codziennie u Ciebie miałam taki tydzień męczący i nie zawsze miałam siłę żeby napisać - przepraszam a perspektywa nadchodzącej demolki w łazience pomału zaczyna mnie przerażać więc zasiadłam sobie i oglądam kwiatuszki Twoje od nowa i zaległe wątki to pozwala zapomnieć o tym co będzie
Renatko i Karolinko bardzo,bardzo
Agusiu nie przepraszaj kochana,no coś Ty.Tak to już jest z tymi remontami.Ja dopiero niedawno zakończyłam swój i wiem co to znaczy jak człowiek pada na twarz z przemęczenia.Dobrze,że mamy przynajmniej to forum,to możemy w miłym towarzystwie i wśród pięknych kwiatów odetchnąć i nabrać sił.Głowa do góry
Cudowny fiołeczek ,cieszę się ,że ślicznie ci zakwitł ,takie małe różyczki .
Znam kilka fiołeczków z liściami typu Girl -zielone z jaśniejszymi środkami ale niestety ten nie przypomina mi żadnego ,być może to nie jest odmianowy .
Ale czy odmianowy czy nie ważne , że pięknie kwitnie
Dzisiaj przedstawiam moje nowe nabytki,jeszcze świeżynki z wymiany.Tak sobie na razie stoją i czekają aż im w moim gąszczu gdzieś miejsce wygospodaruję