Kolejny sezon w ROD... cd.
Re: Kolejny sezon w ROD... cd.
OCH! i ACH! jakie piękne widoki,a te dziko rosnące -piękne,piękniste.
Po takie obrazki to
musiała bym wybrać się dość daleko.
No nareszcie przestało padać,może jednak jutro pogoda będzie lepsza na odwiedzenie działki.
Miłej końcówki dnia.
Po takie obrazki to
musiała bym wybrać się dość daleko.
No nareszcie przestało padać,może jednak jutro pogoda będzie lepsza na odwiedzenie działki.
Miłej końcówki dnia.
- marpa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dzisiejszy dzień zapowiada się ładnie więc można będzie pobaraszkować :lol:na działce.Mam nadzieję,że i Ty Lucynko dzisiaj powędrujesz na działeczkę!
Życzę miłego,owocnego dnia
Danusiu bardzo mi miło,że Ci się podobają moje obrazki Pogoda się dzisiaj wyklarowała mam nadzieję że i Tobie będzie dane nacieszyć się działeczką.!
Ciepłego dnia Danusiu!
jeszcze majowe..
póki co jedynak
Życzę miłego,owocnego dnia
Danusiu bardzo mi miło,że Ci się podobają moje obrazki Pogoda się dzisiaj wyklarowała mam nadzieję że i Tobie będzie dane nacieszyć się działeczką.!
Ciepłego dnia Danusiu!
jeszcze majowe..
póki co jedynak
- marta64
- Od: 8 kwie 2018, o 19:35
Nareszcie ładnie i tylko lekki wietrzyk . Pogoniłam rodzinkę na wycieczkę, a sama zaopatrzyłam się w sznurek i zamierzam podwiązać powywalane wiatrem rośliny i ogólnie trochę popracować w ogrodzie .
Twój lilak Meyera jest cudny i śliczna chryzantemka kwitnie .
Miłego baraszkowania, Maryniu
Twój lilak Meyera jest cudny i śliczna chryzantemka kwitnie .
Miłego baraszkowania, Maryniu
Pozdrawiam! Marta
Ogród pod wierzbą 3
Ogród pod wierzbą 3
- marpa
Nareszcie trochę lepszej pogody , po deszczach rośliny różniste w tym chwasty szaleją...
Martusiu moje wczorajsze działkowe baraszkowanie było całkiem udane! Wreszcie wszystkie wegetujące w doniczkach i kuwetkach rośliny znalazły swoje
miejscówki w gruncie Dzisiaj działkowych baraszków cd...
czerwcowe...
pierwsze irysy
Rasputin
Calsap już przekwita
i coś na ząb
dzisiaj zapach jaśminu moim wiernym oglądaczom ślę...
Martusiu moje wczorajsze działkowe baraszkowanie było całkiem udane! Wreszcie wszystkie wegetujące w doniczkach i kuwetkach rośliny znalazły swoje
miejscówki w gruncie Dzisiaj działkowych baraszków cd...
czerwcowe...
pierwsze irysy
Rasputin
Calsap już przekwita
i coś na ząb
dzisiaj zapach jaśminu moim wiernym oglądaczom ślę...
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 31 lip 2014, o 21:16
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Maryniu,, od wtorku to ja codziennie jestem na działce, dlatego nie dostrzegam zmian, natomiast po trzech dniach leżakowania w domu, natychmiast dało się zauważyć, co przybyło, co podrosło, czego brakuje.
Twoja działeczka pięknie ukwiecona i po krótkiej nieobecności dostrzegłaś sporo nowych kwitnień.
"Pobaraszkowałaś" sobie dość intensywnie, za co należą Ci się brawa.
U nas dzisiaj było dziwnie. Niby słońce, niby 18 stopni, a zimnawo. Wiatr i przewaga chmur, przez co kilkuminutowe przebłyski słońca nie dały rady sprawić, by można było odczuć jego ciepło. Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej.
Pozdrawiam cieplutko.
Twoja działeczka pięknie ukwiecona i po krótkiej nieobecności dostrzegłaś sporo nowych kwitnień.
"Pobaraszkowałaś" sobie dość intensywnie, za co należą Ci się brawa.
U nas dzisiaj było dziwnie. Niby słońce, niby 18 stopni, a zimnawo. Wiatr i przewaga chmur, przez co kilkuminutowe przebłyski słońca nie dały rady sprawić, by można było odczuć jego ciepło. Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej.
Pozdrawiam cieplutko.
Pozdrawiam. Lucyna
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
- marpa
Lucynko witam serdecznie! u mnie pogoda wczoraj była całkiem znośna i działkowa lecz beze mnie ...Już wiem,że ilekroć rankiem zapowiem na tych łamach działkowanie tylekroć klapa ...Inne sprawy zdominowały wczorajsze dzienne poczynania...Miłego dnia Lucynko
dzisiaj moje balkonowe
asterek
stokrotka afrykańska
lilie tuż tuż
szczypiorek
i aktualności ogrodowe
Różanecznik katawbijski Catawbiense Grandiflorum
Maryniu wszystkie zdjęcia piękne ale mnie wpadły w oko szczególnie te zdjęcia z dnia 3.VI.-9,11,12,14 oraz z dnia 4.VI.-1,13,17 i 22.
Pogoda u nas jak na razie fajna.Ciepło i ptaszki śpiewają.Mogło by tak być codziennie.
Miłego,słonecznego dnia.
Pogoda u nas jak na razie fajna.Ciepło i ptaszki śpiewają.Mogło by tak być codziennie.
Miłego,słonecznego dnia.
- marpa
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 31 lip 2014, o 21:16
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Maryniu kochana, wybacz, że ja dzisiaj króciutko, a to dlatego że zamurowało mnie całkowicie, gdy zobaczyłam Twój balkonowy ogródek. Bogaty i niezwykle barwny.
W dalszej kolejności przejrzałam całą plejadę pięknych zdjęć, a ponieważ wszystkie mnie urzekły, wszystkie prezentują ciekawe i dorodne roślinki z Twojej działeczki, to pozwolę sobie hurtem pochwalić zdolną Ogrodniczkę i bardzo zdolną Fotografkę.
Doczekałam się dzisiaj deszczu, który fantastycznie wygrywa swoją melodię na parapecie, a z działki wypędziła nas potężna ulewa.
Cieszę się, bo już zrobiło się bardzo sucho.
Pozdrawiam cieplutko.
W dalszej kolejności przejrzałam całą plejadę pięknych zdjęć, a ponieważ wszystkie mnie urzekły, wszystkie prezentują ciekawe i dorodne roślinki z Twojej działeczki, to pozwolę sobie hurtem pochwalić zdolną Ogrodniczkę i bardzo zdolną Fotografkę.
Doczekałam się dzisiaj deszczu, który fantastycznie wygrywa swoją melodię na parapecie, a z działki wypędziła nas potężna ulewa.
Cieszę się, bo już zrobiło się bardzo sucho.
Pozdrawiam cieplutko.
Pozdrawiam. Lucyna
- marpa
Lucynko jak zwykle dziękuję za niezawodność i tyle serdeczności od Ciebie
Świeża porcyjka moich ogrodowych foto obrazków bo w dzisiejszym ogrodzie zmiany niczym w kalejdoskopie...
A FO jakieś zaspane i niewiele się dzieje choć ruch motywujących mnie odwiedzaczy całkiem,całkiem...
No więc zaczynamy...
Świeża porcyjka moich ogrodowych foto obrazków bo w dzisiejszym ogrodzie zmiany niczym w kalejdoskopie...
A FO jakieś zaspane i niewiele się dzieje choć ruch motywujących mnie odwiedzaczy całkiem,całkiem...
No więc zaczynamy...
- marpa