Działka szafir 44
Re: Działka szafir 44
Wiosenko Ciebie też witam po raz pierwszy w moim ogródku.Dzięki za pochwały
Co do pomidorków koktajlowych to nie wysiewam nasionek bo nie mam warunków tylko kupuję na targu sadzonki i jestem zadowolona .Twój pomidorek to na pewno nie koktajlowy a co do siania to zobacz na odwrocie torebki tam zawsze pisze kiedy wysiewać pozdrowionka pa
Co do pomidorków koktajlowych to nie wysiewam nasionek bo nie mam warunków tylko kupuję na targu sadzonki i jestem zadowolona .Twój pomidorek to na pewno nie koktajlowy a co do siania to zobacz na odwrocie torebki tam zawsze pisze kiedy wysiewać pozdrowionka pa
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
Moi drodzy wszyscy forumowi przyjaciele choć nie jest to temat o działkach ale myślę że mi odpuścicie jak ten raz wstawię dziś zdjęcie z uroczystości która dla mnie jest wielkim przeżyciem i dumą jako matki.Dziś byłam na ABSOLUTORIUM starszego syna i muszę się pochwalić
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
- pyzia
- 200p
- Od: 18 maja 2009, o 11:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Witam Małgosiu po raz pierwszy w 2010!
I z miejsca gratuluję syna z dyplomem - to faktycznie prawdziwa radość i duma dla Mamy!
Wszystkiego dobrego dla Ciebie w tym roku!
pozdrawiam
pyzia
I z miejsca gratuluję syna z dyplomem - to faktycznie prawdziwa radość i duma dla Mamy!
Wszystkiego dobrego dla Ciebie w tym roku!
pozdrawiam
pyzia
- roslynn
- 1000p
- Od: 15 lut 2008, o 12:12
Małgosiu, gratuluję syna. To dla matki wielkie szczęście być na takiej imprezie a i duma pewnie rozpiera i ma prawo
Suczka śliczna, radosna psina
Suczka śliczna, radosna psina
Małgosiujuż kilka razy siadałam żeby napisać kilka słów ale zawsze coś mi przeszkadzało. Bardzo ładną Masz działkę, kamienie bardzo chętnie bym skubnęła ślicznie wyglądają z roślinami iglastymi No i suczka, uwielbiam takie stworki
- trzynastka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Super gratuluję syna z dyplomem, i do tego jaki przystojny Masz mamo powód do dumy
Drogie dziewczyny
Pyziu, Sabinko, Trzynastko,Anna11 bardzo dziękuję za gratulacje jestem baardzo szczęśliwa
a uroczystość była bardzo uroczysta i podniosła.
Pyziu, Sabinko, Trzynastko,Anna11 bardzo dziękuję za gratulacje jestem baardzo szczęśliwa
a uroczystość była bardzo uroczysta i podniosła.
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
-
- 500p
- Od: 20 paź 2009, o 23:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Gratuluję ci yuki masz niesamowite piękne !!!!!!!!!!!!!!!!
Witaj Magosiu , zwiedzam twój ogródek i jestem zachwycona, tyle zmian dokonałaś a wszystko jest przemyślane i bardzo pięknie się prezentuje, wygląda super. Sara na fotkach pozuje jak modelka, wygląda bardzo sympatycznie. Gratulacje dla syna i mamy, że wychowała takiego wspaniałego człowieka.
Irenko dziękuje jestem dumna i szczęśliwa aż chce mi się tańczyć ale mam jeszcze drugiego syna który tez wiele radości mi daje
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
Gigus dzięki za gratulacje .Gosienko byłam na Off+topik i *wpisałam się* na listę spotkania w Poznaniu tylko gdzie będzie i kiedy nic nie wiem gdybyś wiedziała dokładną datę to proszę daj mi znać
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.