Hoye moja obsesja :-)
Re: HOYE moja obsesja :-)
Rośniemy w tempie błyskawicznym
Widać pachycladą podpasowało hydro
Tak wyglądała 22 maja
Tak wyglada teraz czyli 17 dni później
No to jeszcze dwa moje okna ktore też są obsadzone co powoduje mniej światła w domu
No to jeszcze 2 moje okna niestety fotograf ze mnie do doopy bo jakieś ciemne fotki mi wychodzą
Widać pachycladą podpasowało hydro
Tak wyglądała 22 maja
Tak wyglada teraz czyli 17 dni później
No to jeszcze dwa moje okna ktore też są obsadzone co powoduje mniej światła w domu
No to jeszcze 2 moje okna niestety fotograf ze mnie do doopy bo jakieś ciemne fotki mi wychodzą
Jestem hoyomaniaczką
- trzynastka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Basiu okna masz wspaniałe przynajmniej wścibscy sąsiedzi nic nie widzą
Moje 2 wayetti , pierwsza mała
Troszke wieksza
No i razem dla porównania
Jedna rosnie na słonku i ma prawie że zółte listki z czarną obramowką a druga rośnie w cieniu więc obramowka mało widoczna
Troszke wieksza
No i razem dla porównania
Jedna rosnie na słonku i ma prawie że zółte listki z czarną obramowką a druga rośnie w cieniu więc obramowka mało widoczna
Jestem hoyomaniaczką
Basiu piękne masz hoye. Ta bardziej zielona mi się podoba
- Teresa600
- Od: 10 mar 2008, o 11:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Toska
Po krótkiej wymienia zdań postanowiłam obejrzeć Twoje bezcenne listki .To co zobaczyłam przeszło moje najśmielsze oczekiwanie i zaparło dech w piersiach.Po prostu szoooook.Gratuluję przepięknej kolekcji hojek i pomyśłów na ich rozmieszczanie na parapetach i wiszących szczebelkach.Co jedna to piękniejsza każda ma swój urok.Ja mam jedną hoje campakte której szczepkę 3 lata temu dostałam od jednej z forumowiczek.@ prawie 2lata stała jak zaczarowana ,ale jak juz ruszyła to przez rok urosła ponad pół metra ale o kwitnieniu nie ma mowy.Może i dobrze bo nie wiem jak bym zniośła jej zapach.Jestem alergiczką zapachową Spośród twoich cudeniek zauroczyła mnie Liska, hoja tricolorka.Są po prostu urocze.W hydroponice na pewno dobrze by się czuły.
Dzisiaj przeczytałam do 16 strony,jutro ciąg dalszy
Po krótkiej wymienia zdań postanowiłam obejrzeć Twoje bezcenne listki .To co zobaczyłam przeszło moje najśmielsze oczekiwanie i zaparło dech w piersiach.Po prostu szoooook.Gratuluję przepięknej kolekcji hojek i pomyśłów na ich rozmieszczanie na parapetach i wiszących szczebelkach.Co jedna to piękniejsza każda ma swój urok.Ja mam jedną hoje campakte której szczepkę 3 lata temu dostałam od jednej z forumowiczek.@ prawie 2lata stała jak zaczarowana ,ale jak juz ruszyła to przez rok urosła ponad pół metra ale o kwitnieniu nie ma mowy.Może i dobrze bo nie wiem jak bym zniośła jej zapach.Jestem alergiczką zapachową Spośród twoich cudeniek zauroczyła mnie Liska, hoja tricolorka.Są po prostu urocze.W hydroponice na pewno dobrze by się czuły.
Dzisiaj przeczytałam do 16 strony,jutro ciąg dalszy
Tereso australis lisa rośnie właśnie w hydro a melani / tricolorka w ziemi i nie będe dawac jej do hydro ba miejsca brak mam 3 wielkie melani w ziemi i jedną młoda egzotikę / tricolorkę , choć myślę że hydro by jej bardzo odpowiadało
Jestem hoyomaniaczką
Moje okna od srony ulicy wyglądają najpiękniej , aż czasami sama staje po przeciwnej stronie i zachwycam sie swoimi hoyami
Fotka jako tako wyszła ale mieszkam na 1 pietrze i cięzko zrobic moim aparatem dobrą fotkę
No i jak sie tu nie chwalić taka sprinterką do tego piękną
Rośnie jak chwast i jestem z niej bardzo dumna
Jak ja ukorzeniałam 2 miesiące temu miala 4 listki
No i niedługo uraczy mnie smoczymi mordkami
Fotka jako tako wyszła ale mieszkam na 1 pietrze i cięzko zrobic moim aparatem dobrą fotkę
No i jak sie tu nie chwalić taka sprinterką do tego piękną
Rośnie jak chwast i jestem z niej bardzo dumna
Jak ja ukorzeniałam 2 miesiące temu miala 4 listki
No i niedługo uraczy mnie smoczymi mordkami
Jestem hoyomaniaczką
-
- 200p
- Od: 8 sty 2011, o 17:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jejku hojki masz prześliczne ja też wpadłam niedawno w tą chorobę i na razie mam ich mało ale są cudowne a u ciebie na dodatek takie dorodne istne cuda eh po obejrzeniu twoich hojek chyba się z choroby już nie wyleczę a na odwrót raczej się pogłębi
Ktoś tu coś pisał o oknach! Szukałe, szukałem i szukałem i żadnych nie znalazłem!
jesteś HOYONADSZYSZKOWNIKIEM!
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=43405" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=30&t=43707" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=30&t=43707" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja jestem hojoholikiem do tego cierpiacym na nieuleczalną hojozęflichoo pisze:
Właśnie zakupiłam 4 listki mojego marzenia za cene kosmiczna bo 340zł teraz czas się modlić by doszło w stanie dobrym
Jestem hoyomaniaczką
- Teresa600
- Od: 10 mar 2008, o 11:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Toska...cena powalająca ale co to jest dla HOJOMANIACZKI
Przeczytałam w Twoim wątku że robisz kąpiele pod prysznicem.Czy dotyczy to wszystkich hoi? Mam na myśli swoją campactę .
Przeczytałam w Twoim wątku że robisz kąpiele pod prysznicem.Czy dotyczy to wszystkich hoi? Mam na myśli swoją campactę .
- Delete
- Od: 16 maja 2009, o 09:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
340zł nieźle. No i konkretny busz zza okna. ;)
Pozdrawiam, Bartek.
Kaktusy... / Doniczkowce
Kaktusy... / Doniczkowce