Mój ogród - leda16

Zdjęcia naszych ogrodów.
ewa f
1000p
1000p
Od: 23 sty 2009, o 22:57

Post »

Ledo.!Ładnie zagospodarowejesz przestrzen.Baardzo mi sie podoba,nawet oczko chociaz nie jestem tego fanką.Rosliny aż kipią
ewa f
1000p
1000p

Post »

Aha.I dobrze ,że nie mialas tyle pieniedzy ,ile byś chciala zainwestować w ogrod ,bo bylby taki papierowy ogrod jakich setki
Awatar użytkownika
marpa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2009, o 13:13
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ledo! - wchodziłam do Ciebie "od tyłu" i już miałam wychodzić,ale mój wzrok nieopatrznie padł na jakiś wpis o hostach,a że to moje ulubienice więc się zatrzymałam...i nie wiem co mam powiedzieć..brak mi słów normalnie tutaj się nie da nic powiedzieć innego ponad to co zostało już powiedziane!!!Przebiegłam Twoje cudowności na bezdechu!Do pierwszej strony!A te Twoje hościska olbrzymie,przepiękne w pełnej krasie... i oczko... i inne pomysły godne podpatrzenia ,inspirujące..Ach...REWELACJA!!!Jestem bardzo zadowolona,że dane mi było gościć u Ciebie.Uwielbiam takie klimaty!!!!
.Ilekroć będę chciała poprawić sobie humorek to tutaj wdepnę. ;:33
pozdrawiam.
Maria. :roll:
MARYNA pozdrawiam
spis wątków
Awatar użytkownika
leda16
200p
200p
Od: 28 lut 2007, o 16:14

Post »

Dziękuję Marysiu za odwiedziny i przychylność w ocenie ogródka. Hościska rzeczywiście w pewnych miejscach rosną jak na drożdżach. Też często z braku czasu ogladam ogrody od tyłu.
Ewo, jestem właśnie w trakcie zdobywania pieniędzy na rozwój ogrodu, a efekty pokażę wiosną. Pierwszym będzie odgrodzenie większych rabat zakupioną w grudniu kostką granitową w ilości 1.5 tony. :lol: drugim przycięcie jabłoni przez wynajetą firmę a trzecim kupno piły spalinowej i ogromnego różanecznika za 350 zł. ;:1
ewa f
1000p
1000p

Post »

zakup naturalnego kamienia na obramowania zawsze dobry,trochę ta piła mnie niepokoi .Ja tez kupowałam kilka lat temu duży rożanecznik za okolo 250 zl i nie bylo żadnego problemu z dalszą wegetacjąNa forum wszyscy szaleja z zakupami.Ja też zamowilam 19 roz angielskich,ale muszę sie kontrolować,aby nie przeholować jak narkoman
Awatar użytkownika
marpa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2009, o 13:13
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

LEDO-dziękuję za odwiedziny i miłe słowa -ale Ty to dopiero skromna jesteś!!Gdzie moja działka do Twojej...A Twoje hosty - marzenie!
pozdrawiam Cię serdecznie.
Maria. :lol:
MARYNA pozdrawiam
spis wątków
Awatar użytkownika
Miiriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 maja 2007, o 00:17
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj :)
Pewno napiszę takie same posty we wszystkich zaprzyjaźnionych ogrodach .. ale chciałam się przywitać po przerwie .. długo tu nie zagladałam - z różnych , czasami niezbyt przyjemnych powodów .. i zostawiałam sobie całą frajdę spacerowania po waszych ( i swoim) ogrodach na ferie - tymczasem pierwszy tydzień spędziłam w łózku - zagladając od czasu do czasu do zainteresowań - bo leżąc szydełkowałam w czasie kiedy spadała mi gorączka.
A tyle sobie obiecywałam, nadrobić zaległości - bo fotki jeszcze z lata mam niewstawione i mnóstwo zimowych, rozgryźć photofiltr .... a tymczasem leżanko :(
Dziś czuję się już trochę lepiej - za oknami za zimno na spacery - więc spaceruję u was :) :) :)
I bardzo mi się podoba ...
Mam jeszcze tydzień ferii - więc postaram się , po odwiedzinach u was - pokazać zimę u siebie, a piekna jest - tylko nie wiem jak udało mi się ją uchwycić :oops:

Pozdrawiam gorąco z bardzo zimnej Małopolski :)
Pozostawić ciepły ślad na czyjejś ręce... - Bernadetta
Zapraszam pod Krzywą Jabłoń: Miiriam ; Rok 2012 ; Rok 2013
Awatar użytkownika
leda16
200p
200p

Post »

Witam Wszystkich majowymi kwiatami

Obrazek
Awatar użytkownika
leda16
200p
200p

Post »

I jeszcze dwa na dobranoc:

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
leda16
200p
200p

Post »

Jestem w trakcie układania kostki granitowej tutaj:

Obrazek

Reszta ogrodu też podlega systematycznym zmianom, raczej samoistnym...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ewa f
1000p
1000p

Post »

Oj ładnie,ładnie masz Ledo! Długo kazalaś na siebie czekać.podoba mi się ,bo to jest takie niewymuszone
Awatar użytkownika
leda16
200p
200p

Post »

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ewa f
1000p
1000p

Post »

Coś z tym oczkiem się dzieje,czy to tak byc powinno?nie mam oczka i się przygladam
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”