Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 21
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 21
Dzień dobry wszystkim! Po wczorajszym szaleństwie przy różnego rodzaju pracach, dziś przyszedł czas na zakupy odzieżowe, czego szczerze nie znoszę. Pojechałam jednak od razu do mojego ulubionego sklepu i tam bez zbędnego wahania kupiłam kurtkę na zimę, komin i rękawiczki. Tak bardzo mi się ten zestaw podoba, że... nie, żartuję, nie chcę jeszcze zimy
Marzenko, oczywiście, że o kompostowniku myślałam nie raz, ale nie mam na niego zupełnie miejsca. Muszę jednak wiosną przeorganizować to i owo, być może wtedy zdecyduję się na taki sklepowy.
Gosiu, proszę mi tu w żadne kompleksy ani depresje nie wpadać ;-) Fakt, że rozjeżdżamy się w naszych przypływach i deficytach energii nie powinien nikogo demotywować Jak ja leżę, Ty robisz i odwrotnie. Tak jest dobrze! Cieszę się, że zajrzałaś... w przyszłym tygodniu postaram się podrzucić Ci miskę sałatkową.
Dario, dziękuję za odwiedziny i komplementy!
Agusia, dzięki! Wrzosy wsadzę do gruntu, ale jeszcze czekam z tym... pogoda dopisuje, nie ma co wariować - niech dekorują jeszcze ganek, choć tydzień.
Majutek, ani jednego rozchodnika u Ciebie? One tak świetnie pasują do naturalistycznych ogrodów! Koniecznie spraw sobie cały szpaler
Reniu, miło mi czytać Twoje słowa!
Aniu, dzięki za odwiedziny i uznanie dla kosza! Jak tam Twoje plany na dziś?
Marzenko, oczywiście, że o kompostowniku myślałam nie raz, ale nie mam na niego zupełnie miejsca. Muszę jednak wiosną przeorganizować to i owo, być może wtedy zdecyduję się na taki sklepowy.
Gosiu, proszę mi tu w żadne kompleksy ani depresje nie wpadać ;-) Fakt, że rozjeżdżamy się w naszych przypływach i deficytach energii nie powinien nikogo demotywować Jak ja leżę, Ty robisz i odwrotnie. Tak jest dobrze! Cieszę się, że zajrzałaś... w przyszłym tygodniu postaram się podrzucić Ci miskę sałatkową.
Dario, dziękuję za odwiedziny i komplementy!
Agusia, dzięki! Wrzosy wsadzę do gruntu, ale jeszcze czekam z tym... pogoda dopisuje, nie ma co wariować - niech dekorują jeszcze ganek, choć tydzień.
Majutek, ani jednego rozchodnika u Ciebie? One tak świetnie pasują do naturalistycznych ogrodów! Koniecznie spraw sobie cały szpaler
Reniu, miło mi czytać Twoje słowa!
Aniu, dzięki za odwiedziny i uznanie dla kosza! Jak tam Twoje plany na dziś?
- Sosenki4
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
A widziałaś jak fajnie Ewelina go u siebie schowała? W cieniu sosen.
Nie, nie zwróciłam uwagi... muszę przejrzeć jej wątek w tym kontekście. Dzięki!
-
- Od: 19 sie 2010, o 18:09
A mnie interesuje ta kurteczka z dodatkami Własnie jestem na etapie poszukiwań I nic mi się nie podoba A raczej nie wiem co chcę
marzenia się spełniają! Dana
- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Agniesiu jesienna dekoracja przecudnej urody.
Rozchodniki w szpalerze ładnie wyglądają, u mnie niestety zaczęły się wykładać.
Rozchodniki w szpalerze ładnie wyglądają, u mnie niestety zaczęły się wykładać.
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aguś, piękne dekoracje tarasowe! Wrzosy i dynie to super duet
Jak dzisiaj pogoda u Ciebie? U mnie było pięknie, ale ja wciąż zdechlak, więc nie mogłam podziałać w ogrodzie...może jutro się uda
Buziaki
Jak dzisiaj pogoda u Ciebie? U mnie było pięknie, ale ja wciąż zdechlak, więc nie mogłam podziałać w ogrodzie...może jutro się uda
Buziaki
- slotys
- Od: 9 lut 2012, o 09:53
Aga cudną masz dekorację jesienną . Piękne dynie ozdobne ...sama wyhodowałaś ?
Dobry wieczór
Małgosiu, cieszę się... dynie niestety z targowiska - nie mam miejsca na własną hodowlę... a szkoda, bo dynie uwielbiam pod każdą postacią.
Kasiu, dzięki! Pogoda była znośna - choć pochmurno, to jednak ciepło. Nic dziś nie zrobiłam na ogrodzie, podobnie jak Ty, może jutro uda się pograbić Miłego!
Tereniu, dziękuję za odwiedziny! Moje rozchodniki w szpalerze mają tak ciężkie kwiatostany, że również zaczęły się lekko wykładać... dałam im dyskretne balkoniki i jest lepiej
Danusiu, wszystko opisałam w pw
Małgosiu, cieszę się... dynie niestety z targowiska - nie mam miejsca na własną hodowlę... a szkoda, bo dynie uwielbiam pod każdą postacią.
Kasiu, dzięki! Pogoda była znośna - choć pochmurno, to jednak ciepło. Nic dziś nie zrobiłam na ogrodzie, podobnie jak Ty, może jutro uda się pograbić Miłego!
Tereniu, dziękuję za odwiedziny! Moje rozchodniki w szpalerze mają tak ciężkie kwiatostany, że również zaczęły się lekko wykładać... dałam im dyskretne balkoniki i jest lepiej
Danusiu, wszystko opisałam w pw
Ula, dzięki - też tak sądzę Dobrej nocy!
- agatka123
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Aga pierwsza fota Twojego ogrodu mistrzostwo świata
Jesień w przepiękne barwy ubiera świat ...
Pozdrawiam
Jesień w przepiękne barwy ubiera świat ...
Pozdrawiam
- Sosenki4
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Agnieszko, Twój ogród o każdej porze roku jest piękny, ale chyba jesienią podoba mi się najbardziej. Jest odzwierciedleniem Twojej duszy. Jego jesienne szaty w tych ciepłych barwach, no cud miód malina