Tam gdzie kumkają żaby, pieją koguty i szczekają psy :-)
- stasia109
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lip 2008, o 10:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Tam gdzie kumkają żaby, pieją koguty i szczekają psy :-)
Witamy w klubie zakupo-maniaków. Ze mną tez tak było....
Piękna jeżówka.
Piękna jeżówka.
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
- piasek pustyni
- Od: 10 cze 2012, o 11:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Paulinko! Czy Ty wiesz, jak mi wstyd, że dopiero teraz wpadam do Ciebie z rewizytą?
Wybacz proszę - czas, jaki nas goni, nie zawsze pozwala być "na bieżąco", ale jak widzisz - zawsze w pamięci. Nadrabiam więc swoją nieobecność, oglądając Twój piękny ogród, a coś mądrzejszego napiszę z pewnością wtedy, gdy nadrobię całość. Tymczasem serdecznie Cię pozdrawiam
Wybacz proszę - czas, jaki nas goni, nie zawsze pozwala być "na bieżąco", ale jak widzisz - zawsze w pamięci. Nadrabiam więc swoją nieobecność, oglądając Twój piękny ogród, a coś mądrzejszego napiszę z pewnością wtedy, gdy nadrobię całość. Tymczasem serdecznie Cię pozdrawiam
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Super ten słonecznik karłowy jeżówka śliczna i miło cię widzieć
- Wolusia
- 1000p
- Od: 12 sty 2013, o 17:37
Witaj Paulinko Super zakupy zrobiłaś. Ja zaciskam pasa...i unikam zakupów... W Zakopanem byłam od 13 sierpnia. Szkoda, że nie zgadałyśmy się na ten temat na FO
- Aleksik
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 17 wrz 2013, o 15:31
Witaj Pauli Piękny ten słonecznik ozdobny karłowy wygląda jak mały żółciutki kurczaczek
Gailardia jednoroczna śliczna
Zakupy cebulowe super
Floks taki ładniutki i zgrabniutki
Jeżówka Flame Thrower piękna i jaka wielgachna
Przepiękne zdjęcie z Jeżówką do twarzy Ci z Nią Przepiękna i fajna z Ciebie dziewczyna
Gailardia jednoroczna śliczna
Zakupy cebulowe super
Floks taki ładniutki i zgrabniutki
Jeżówka Flame Thrower piękna i jaka wielgachna
Przepiękne zdjęcie z Jeżówką do twarzy Ci z Nią Przepiękna i fajna z Ciebie dziewczyna
Bardzo oryginalny avatar
Świetne zakupy! Korona cesarska jest cudna, ale u mnie ciągle ją coś zjada i już jej nie widzę!
Pięknieje Twój ogród
Świetne zakupy! Korona cesarska jest cudna, ale u mnie ciągle ją coś zjada i już jej nie widzę!
Pięknieje Twój ogród
- Paulii
- Od: 25 lut 2013, o 15:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Moniś- chalaputkowo Cieszę się ze Ci się najbardziej podoba Jeżówka Flame Thrower i Ja
Bartku - bartosz les Dziękuje, że uważasz, że Mam piękne zdajecie profilowe. Tak Korona Cesarska z Obi jest.
Aniu- anym Tak zakupy rewelacyjne poczyniłam. Skoro powiadasz ze słonecznik super sfotografowany jest to zapewne tak jest.
Basiu -baseda Tak do twarzy Mi z tą jeżówką Dziękuje
Mateuszu ? Tulap Bo Ja zapewne ze wszystkimi Moimi roślinkami w jedności z naturą wyglądam
Małgosiu ? PEPSI Bo tak było wróciłam z fajnego dłuższego wypoczynku w Zakopanem i dlatego tak ładnie i letnio wyglądam Zawilce to ja mam pierwszy raz nawet nie wiem czy zakwitną na wiosnę. Ja właśnie siałam te ozdobne duże słoneczniki i nic nie wykiełkowało. Na wiosnę znów będę siała. Floks ma mieć kolorek różowy z oczkiem.
Mateuszu - mati1999 Zakupy bardzo fajne. Tak Pauli się pokazała a z jeżówką bardzo Mi do twarzy
Alu - alicjad31 Dziękuje za piękna dziewczynko. Zakupy bardzo udane były
Asiu - iwwa Dziękuje ze uważasz, że bardzo fajna ze Mnie dziewczyna
A zakupy były bardzo udane. Jeżówkę kupiłam w centrum ogrodniczym, w którym od dawna kupuję roślinki.
Aniu- aneczka1979 Nie wiem co Mam powiedzieć. Powiem Dziękuje
Patrycjo - patusia336 Ja też uwielbiam ten czas, że można szaleć z cebulkami. Powiadasz ze fotka wyszła sweet sama sobie robiłam a z Moimi kwiatuszkami bardzo Mi do twarzy
Kasiu - 123katex U mnie już sporo cebulowych ofert jest. Zapewne i u Ciebie niedługo będzie sporo cebulowych ofert
Ewo - ewka17 Tak piękna fotka z jeżówką a zakupy cebulowe super
Natalio - Fraszka_1 Dziękuje, że uważasz że portret z jeżówką śliczny. Fakt a słonecznik wygląda jak puchaty pomponik
Ewuś - ewa321 Witam Cię Bardzo Cieplutko i Serdecznie w moich skromnych progach ogrodowych. Rozpoznaje mojego złocienia trójbarwnego. Ja również takich złocieni jak mi zakwitły jeszcze nie widziałam pierwszy raz je siałam. Niestety zwyczajnych zieloności, czyli doniczkowych roślinek nie ma u Mnie nie mam do nich ręki szybko je uśmiercam. Zaprasza Cię Bardzo Cieplutko. Miło Mi Będzie Cię gościć w Moich progach.
Madziu ? persymona Tak to ta sama Korona Cesarska Rubra Maxima
Elu ? maika Fakt nowy awatarek śliczny jest i zdjęcie z jeżówką również.
Stasiu - stasia109 Fakt niestety już jestem w klubie zakupo-maniaków i nie mogę się oprzeć jakoś pięknego widzę z roślinek do ogrodu
Żanetko- piasek pustyni Witam Cię Bardzo Cieplutko i Serdecznie w moich progach ogrodowych. Nie mam, czego Ci wybaczać ze dopiero teraz wpadasz do Mnie z rewizytą. Cieszę się ze jesteś Nie musisz nadrabiać całości po prostu zaglądaj i komentuj to, co obecnie dodałam. Pozdrawiam Cię Cieplutko i Serdecznie
Celinko ? trzynastka Tak super jest ten słonecznik karłowy. Ciebie tez miło widzieć
Wiolu ? Wolusia Faktycznie szkoda ze się nie zgadałyśmy na ten temat na FO
Aleksiku Dziękuję
Izuś Dziękuje ze uważasz, że avatar bardzo oryginalny jest. Tak pięknieje Mój ogród
Witajcie Kochani powoli dochodzę już do siebie po chirurgicznym usunięciu zęba mądrości(ósemki). Nadal nie mogę za bardzo się przemęczać, bo szczęka daje o sobie znać, że kość jeszcze się po zabiegu nie odbudowała. Więc nie mogę dokończyć kopać rowu pod ogrodzenie ani przekopywać rabatek
Chryzantema
Zakwitł ostatnio kupiony Phlox paniculata Sweet Summer Salmon Orange with Dark Eye
Takie piękne Dalie rosną przy Sanktuarium Matki Bożej Fatimskiej w Zakopanem
Bartku - bartosz les Dziękuje, że uważasz, że Mam piękne zdajecie profilowe. Tak Korona Cesarska z Obi jest.
Aniu- anym Tak zakupy rewelacyjne poczyniłam. Skoro powiadasz ze słonecznik super sfotografowany jest to zapewne tak jest.
Basiu -baseda Tak do twarzy Mi z tą jeżówką Dziękuje
Mateuszu ? Tulap Bo Ja zapewne ze wszystkimi Moimi roślinkami w jedności z naturą wyglądam
Małgosiu ? PEPSI Bo tak było wróciłam z fajnego dłuższego wypoczynku w Zakopanem i dlatego tak ładnie i letnio wyglądam Zawilce to ja mam pierwszy raz nawet nie wiem czy zakwitną na wiosnę. Ja właśnie siałam te ozdobne duże słoneczniki i nic nie wykiełkowało. Na wiosnę znów będę siała. Floks ma mieć kolorek różowy z oczkiem.
Mateuszu - mati1999 Zakupy bardzo fajne. Tak Pauli się pokazała a z jeżówką bardzo Mi do twarzy
Alu - alicjad31 Dziękuje za piękna dziewczynko. Zakupy bardzo udane były
Asiu - iwwa Dziękuje ze uważasz, że bardzo fajna ze Mnie dziewczyna
A zakupy były bardzo udane. Jeżówkę kupiłam w centrum ogrodniczym, w którym od dawna kupuję roślinki.
Aniu- aneczka1979 Nie wiem co Mam powiedzieć. Powiem Dziękuje
Patrycjo - patusia336 Ja też uwielbiam ten czas, że można szaleć z cebulkami. Powiadasz ze fotka wyszła sweet sama sobie robiłam a z Moimi kwiatuszkami bardzo Mi do twarzy
Kasiu - 123katex U mnie już sporo cebulowych ofert jest. Zapewne i u Ciebie niedługo będzie sporo cebulowych ofert
Ewo - ewka17 Tak piękna fotka z jeżówką a zakupy cebulowe super
Natalio - Fraszka_1 Dziękuje, że uważasz że portret z jeżówką śliczny. Fakt a słonecznik wygląda jak puchaty pomponik
Ewuś - ewa321 Witam Cię Bardzo Cieplutko i Serdecznie w moich skromnych progach ogrodowych. Rozpoznaje mojego złocienia trójbarwnego. Ja również takich złocieni jak mi zakwitły jeszcze nie widziałam pierwszy raz je siałam. Niestety zwyczajnych zieloności, czyli doniczkowych roślinek nie ma u Mnie nie mam do nich ręki szybko je uśmiercam. Zaprasza Cię Bardzo Cieplutko. Miło Mi Będzie Cię gościć w Moich progach.
Madziu ? persymona Tak to ta sama Korona Cesarska Rubra Maxima
Elu ? maika Fakt nowy awatarek śliczny jest i zdjęcie z jeżówką również.
Stasiu - stasia109 Fakt niestety już jestem w klubie zakupo-maniaków i nie mogę się oprzeć jakoś pięknego widzę z roślinek do ogrodu
Żanetko- piasek pustyni Witam Cię Bardzo Cieplutko i Serdecznie w moich progach ogrodowych. Nie mam, czego Ci wybaczać ze dopiero teraz wpadasz do Mnie z rewizytą. Cieszę się ze jesteś Nie musisz nadrabiać całości po prostu zaglądaj i komentuj to, co obecnie dodałam. Pozdrawiam Cię Cieplutko i Serdecznie
Celinko ? trzynastka Tak super jest ten słonecznik karłowy. Ciebie tez miło widzieć
Wiolu ? Wolusia Faktycznie szkoda ze się nie zgadałyśmy na ten temat na FO
Aleksiku Dziękuję
Izuś Dziękuje ze uważasz, że avatar bardzo oryginalny jest. Tak pięknieje Mój ogród
Witajcie Kochani powoli dochodzę już do siebie po chirurgicznym usunięciu zęba mądrości(ósemki). Nadal nie mogę za bardzo się przemęczać, bo szczęka daje o sobie znać, że kość jeszcze się po zabiegu nie odbudowała. Więc nie mogę dokończyć kopać rowu pod ogrodzenie ani przekopywać rabatek
Chryzantema
Zakwitł ostatnio kupiony Phlox paniculata Sweet Summer Salmon Orange with Dark Eye
Takie piękne Dalie rosną przy Sanktuarium Matki Bożej Fatimskiej w Zakopanem
Pauli "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
- chalaputkowo
- 1000p
- Od: 16 cze 2014, o 18:59
Paulinko a ta chryzantemka , w ślicznym pomarańczowym kolorze jest wieloletnia ?
Floks ładniutki , oczko ciemniejsze ładnie kontrastuje , szkoda tylko że to nie u Ciebie takie dalie rosną bo już bym się po bulwy na jesień do Ciebie uśmiechała
Floks ładniutki , oczko ciemniejsze ładnie kontrastuje , szkoda tylko że to nie u Ciebie takie dalie rosną bo już bym się po bulwy na jesień do Ciebie uśmiechała
Zielono mi - bo wesoło mi - bo zielono mi - Monika
Chałaputkowo,Chałaputkowo-dwa
Chałaputkowo to i owo
Chałaputkowo,Chałaputkowo-dwa
Chałaputkowo to i owo
- Wolusia
- 1000p
- Od: 12 sty 2013, o 17:37
Piękny floks i dalie, ale chryzantema skradła mi serce. Też takiej chcę Wysiewałaś ją czy kupiłaś sadzonkę?
- Kasiula17
- Od: 18 lis 2013, o 22:22
Witaj Paulinko w czwartkowy poranek.
Dalie sa cudowne, śliczne mają kolory i wielkość kwiatka.
Chryzantemy ładny kolorek mają taka śliczna zwarta kęp a floksy
Miłego słonecznego dnia życzę.
Dalie sa cudowne, śliczne mają kolory i wielkość kwiatka.
Chryzantemy ładny kolorek mają taka śliczna zwarta kęp a floksy
Miłego słonecznego dnia życzę.
- patusia336
- 1000p
- Od: 31 sty 2011, o 19:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kochana przy tym Sanktuarium to pięknie jest , też tam byłam latem, to byłam zachwycona kwiatami itp.
Oj,współczuje zeba Moja mama to tydzień nic nie robiła...
- ewa321
- Od: 5 lip 2014, o 17:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Chryzantema jest prześliczna i w pokroju i, a może zwłaszcza w kolorze - cudny
No a floks o takiej fajnej nazwie "Phlox paniculata Sweet Summer Salmon Orange with Dark Eye" to brzydki być nie może, uroczy róż !!
Wracaj szybciutko do formy
No a floks o takiej fajnej nazwie "Phlox paniculata Sweet Summer Salmon Orange with Dark Eye" to brzydki być nie może, uroczy róż !!
Wracaj szybciutko do formy
Pozdrawiam i zapraszam