Ogródek Bogusi (bogusia177) - część 1
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ale Ty jeszcze nie jesteś żonaty a już chcesz nie mówić wszystkiego. To co będzie po ślubie Karolku ?
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
nie bierzcie tego za dosłownie :P - nie wiem jaka jeszcze będzie ta moja żona ale może trafię na jakąś taką bardzo kochaną i sama będzie kupować mi roślinki ???:P
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
To byłby szczyt marzeń dla ogrodnika. Życzę Ci Karolku takiej żonki. I takiej szukaj.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- k-c
- Przyjaciel Forum
na obiadki do mamusi???? teraz już sam gotuję więc wątpię bym później chodził- no chyba że na obiadki nie starczy pieniędzy :P ;:13 bo wypłata pójdzie do ogródka :P
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam u mnie taka dyskusja ważna a ja gdzieś fruwam w obłokach ,jeżeli mogę wtrącić to wam powiem --MĄŻ ma zjeść wszystko co mu żona ugotuje ,ale nie wolno mu wiedzieć połowy co robi
Ja jak kupuję jakieś krzaczki to przy wysiadaniu z auta, a najczęściej zakupy roślinek robię z córką--wkładam roślinkę pod choinkę a potem czekam na moment jak M jest czymś zajęty wsadzam ją do ziemi i po sprawie jak kosi trawę i trafia na roślinkę wmawiam mu że tam rośnie od zawsze albo dostałam w prezencie od koleżanki -UWIERZY
Ja jak kupuję jakieś krzaczki to przy wysiadaniu z auta, a najczęściej zakupy roślinek robię z córką--wkładam roślinkę pod choinkę a potem czekam na moment jak M jest czymś zajęty wsadzam ją do ziemi i po sprawie jak kosi trawę i trafia na roślinkę wmawiam mu że tam rośnie od zawsze albo dostałam w prezencie od koleżanki -UWIERZY
- k-c
- Przyjaciel Forum
wasi mężowie są chyba ślepi albo .... nie chcą robić awantur :P bo jak można tak łatwo się wkręcać i to w dodatku tak często ????:P
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- k-c
- Przyjaciel Forum
chyba Ci się pomyliło jak Pan Bóg stworzył mężczyznę - to powiedział - o ten to mi się udał
gdy chwilę później spojrzał na kobietę stwierdził - a ta to się będzie całe życie musiała malować :P
gdy chwilę później spojrzał na kobietę stwierdził - a ta to się będzie całe życie musiała malować :P
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki