Marysiu co do programu to ile ludzi tyle opinii i tyle ogrodów. Mnie też nie wszystkie ogrody się podobają tak jak Tobie bo my naturalistki i zbieraczki

coraz więcej ciekawych miejsc pokazują w tym programie więc nadal jestem fanką, 'Rok w ogrodzie' nawet czołówkę zmienił i nie ma już mojego redaktora

Marysiu po emisji programu z moim ogrodem będzie więcej krytyki jak pochwał bo taka jest natura ludzka i tego nikt nie zmieni ale trzeba wszystko przyjąć jak się chce być medialnym

wszystkie za i przeciw
Nowe aranżacje powstały z myślą o owadach bo dużo trzmieli leży padniętych na trawie a to wszystko to wina oprysków w nieodpowiednich porach dnia. Część zrobionych ręcznie ze zużytych sprzętów i ścinków traw, malutkich doniczek a domek to nowy nabytek z netu, podam stronę jak go znalazłam szukając czegoś innego
http://www.facebook.com/CzerwonyPiec zrobiłam zdjęcie domku z przodu jako willi i z tyłu z dziurkami
Lidziu wiele zmian nie ma

ale zniknął kompostnik i powstaje dziupla kuchenna

rezydencja M

i przybyły domki dla owadów w różnych miejscach
Maryniu podałam link do domków dla owadów ale z wysyłką to byłby kłopot bo on jest nieziemsko ciężki
Jeśli tylko będę wiedzieć o terminie emisji dam znać
Iwonko to ściana o którą ciągle była awantura z M bo zrobił na odczep

posadziłam bluszcz a druga połowa dodała stare okna z segmentu, lustro z odzysku i skrzynki balkonowe i powstał kącik kuchenny M

na razie jest gril staruszek ale ma powstać murowany z wędzarnią

ale kiedy trudno powiedzieć bo narady wojennej jeszcze nie było

te małe doniczusie to domki dla skorków