Ogród Marty - Cz. XI

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
clem3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lip 2014, o 15:28
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogród Marty - Cz. XI

Post »

Martusiu ogród nie po to mamy, aby się nim denerwować :wink: a w następnym roku też coś robić trzeba :D A twój piękny i w deszczu i w słońcu ;:215
Awatar użytkownika
Viola K
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 mar 2013, o 19:41
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Martusiu przepięknie zakątki w każdej części Twojego raju ;:167 Uwielbiam oglądać i zawsze coś podpatrzę, jak sadzić krzewy i drzewa :) W tym roku właśnie biorę się za ich sadzenie na swojej działce gdzie jeszcze puste pole.

Pozdrawiam Cię serdecznie ;:196
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

Martus :wit
I ja bardzo lubię spacery po twoim pięknym, klimatycznym ogrodzie.:)
Tyle masz różności, ciekawych i pięknych , dorodnych roślin.
Dlatego z przyjemnością je s ie6 ogląda.
Co to takiego na 3 zdjęciu kwitnące w lila kolorze ??
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Martuś niedługo wracam do siebie ;:65

Ogród Twój o każdej porze ma swój niepowtarzalny urok ;:333 pozdrawiam i do zobaczenia ;:196
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witajcie ,dzień był dzisiaj znośny ,nie padało ,chociaż bardzo się zanosiło ale jakoś mnie ominęło,wczoraj gradu też u mnie nie było,więc pomidory na razie uratowane ,w ogrodzie bardzo wszystko kwitnie ,a ja nie mam czasu wstawić zdjęć ,muszę się poprawić .

Beatko,dopiero teraz w ogrodzie się poprawiło bo świeciło słoneczko i roślinki były bardzo zadowolone ,no i teraz jakoś wygląda,ja też nie wykonałam swoich planów ,bo wszystko ciągle przeszkadzało i już nie zdążę ,ale trudno,pozdrawiam :wit

Ewciu,u mnie też żar lał się z nieba ,dzisiaj było pod chmurą ,wiec troszkę lepiej ,jutro też ma być chłodniej to może uda mi się coś porobić ,ale jakaś już zmęczona jestem i też mi nie idzie jak bym chciała,pozdrawiam ;:168

Gosiu,też tak myślę ,że nie warto tak się przejmować ,ale mam jeszcze pilne prace,żebym tylko je skończyła to potem już powoli będę się nim bawić :uszy ,pozdrawiam :wit

Violuś,cieszę się ,że mój ogród może być inspiracją i miło,że się podoba ,ja postanowiłam ,że już nic nie powiększam ,w tym roku powstały jeszcze nowe rabaty ,no i pomidory posadziłam a nigdy nie miałam ,dołożyłam sobie dużo roboty i teraz się czochram ,pozdrawiam gorąco ;:196

Aniu,miło mi ,że chętnie spacerujesz,rośliny rosną i cieszą nas ,to dla nich tak zasuwamy w ogrodach a one się odwdzięczają swoją urodą ,na trzecim zdjęciu jest Kamasja ,mam jeszcze białą,pozdrawiam :wit

Marysiu,cieszę się ,że już niedługo wracasz,ale też się cieszę ,że teraz możesz odpocząć bo jest Ci to potrzebne,ja już ledwo tutaj zipię ,upały dokuczają a moje wiosenne prace nieskończone ,bo ciągle coś stoi na przeszkodzie ,pozdrawiam i buziaczki ;:196
Awatar użytkownika
TerDob
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:06

Post »

Martusiu Twój ogród jest zawsze przepiękny a spacery po nim bardzo miłe :D Roślinki masz cudowne i śliczne zdjęcia robisz ;:333 ;:333
Dziękuję że nam umilasz życie ;:196
Wstaw proszę zdjęcia pomidorków jak teraz wyglądają ;:180
Serdecznie Cię pozdrawiam i ładnej pogody na jutro życzę ;:196 ;:196
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Zapraszam do kwitnącego i słonecznego ogrodu ,no to zacznę od piwonii.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

parę irysków już zakwitło
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

taką różę dzisiaj sobie kupiłam na targu
Obrazek
Babciabenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 maja 2012, o 19:16
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Martuś, róża ... kolorek ładny i bardzo podoba mi się.Ja też czekam na moje nowe w tym sezonie posadzone ,bo tubylcze bardzo odchorowały mrozy majowe, mam mieć niebieską,ale to okaże się czy taka będzie.Piwonie u mnie też te babcine rozkwitają. Pięknie masz ,aż przysiądę na ławeczce! ;:3 ;:3 ;:
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Nie mam piwonii, nie chcę mieć. Wszystkie oddałam bo już za dużo u mnie odmian wszystkiego...
A tu kusisz i kusisz ;:223 Może chociaż tej chorobie się oprę ;:306
Awatar użytkownika
ewarost
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 gru 2010, o 18:21
Kontakt:

Post »

Martcia piwonie to pierwsze damy dworu, bo dla róż zarezerwowany jest tytuł królowej . Twoje damy prześliczne... ja mam tylko jedną babciną (podobno Barbara), ale za to rozrośnięta, że ho,ho :;230 Iryski piękne , a róża będzie ozdobą tak ze względu na kolor, jak i kształt kwiatów ;:215
Rajsko,wiejsko,sielsko...II
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2015, o 00:21

Post »

Ta żółta to chyba drzewiasta , a te pierwsze takie powabne że za maki mogą też robić , śliczne są .
Awatar użytkownika
marpa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2009, o 13:13

Post »

Z przyjemnością obejrzałam pokaz Twoich piwonii Marto ,same nie pospolite odmiany widzę! ;:138 Uwielbiam oglądać roślinny inne niż te co je w każdym ogrodzie spotkać można! ;:333 Twój ogród aż kipi kwitnącymi roślinami! :shock:
:wit
MARYNA pozdrawiam
spis wątków
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witam wszystkich gorąco tak gorąco jak dzisiaj było u mnie ,przyszłam bardzo zmęczona z ogrodu miałam już nic nie pisać ,ale zrobię zaległości ,których potem nie mogę nadrobić ,więc jestem.

Tereniu,zrobię zdjęcia pomidorków to wstawię ,ale nawet nie mam czasu ,a wczoraj zapomniałam o nich ,w ogrodzie wszystko bardzo kwitnie ,biegam z aparatem ,połowę omijam ,trudno ,teraz pogoda nie do ciężkiej pracy ,bo słońce bardzo grzeje i aż mnie głowa rozbolała ,trzeba się osłaniać ,a nie lubię tego ,bo zawsze uwielbiałam się opalać ,pozdrawiam ;:196

Bożenko,spodobała mi się ta róża ja lubię wielkokwiatowe róże i kolor niby niebieski ,ale dla mnie to wrzosowy ,piwonie dopiero zaczęły swoje występy więc czekamy na resztę ,na ławeczkach miejsca dużo ,więc zapraszam na malutki odpoczynek pozdrawiam ;:168

Jolu,tutaj jest dużo chorób ,ale jeden krzaczek White cap to ci polecam ,jest piękna i pasowała by Ci za ławeczką przy ognisku :uszy ,jak zakwitnie to ci powiem ,pozdrawiam :wit

Ewciu,dla mnie piwonie to królowe :uszy ,kocham je najbardziej i nic na to nie poradzę ,irysy też uwielbiam ,ale jakoś mało mi kwitną ,nie wiem co im brakuje ,róża bardzo mi się spodobała i musiałam ją mieć ,pozdrawiam ;:168

Eluś,żółta to drzewiasta i w tamtym roku zakwitła powtórnie w końcu lipca,zobaczymy ,czy w tym też tak zrobi ,ta pierwsza rzeczywiście taka makowa ,ale kwiaty ma olbrzymie ,pozdrawiam ;:168

Maryniu,cieszę się ,że dobrze czujesz się w moim ogrodzie ,że podobają się kwiatuszki ,bo takie słowa zawsze podnoszą na duchu ,jak już się wydaje ,że i tak jest niefajnie ,pozdrawiam ;:168
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jeżeli jeszcze nie znudził się mój ogród to zapraszam na dalsze kwitnienia.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Bożykwiat biały
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Wieczornik damski
Obrazek

cudnie pachnąca azalia pontyjska
Obrazek

Obrazek

Wilczomlecz Gryffitha
Obrazek

Obrazek

Obrazek

bez Palibin na pniu
Obrazek

Obrazek

Obrazek

chaber górski
Obrazek

Obrazek

miejsce z misą zarasta coraz bardziej
Obrazek

Obrazek

przyjechała nowa dostawa liści na nową rabatę ,gdzie będą w sierpniu nowe piwonie
Obrazek
Babciabenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 maja 2012, o 19:16

Post »

Martuś u mnie już bzy poszły spać a u Ciebie jeszcze kwitną,klimat sroższy. Twoje orliki są bardzo piękne.Jest w nich coś ... bardzo je lubię!
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”